Forum

En Son İzlediğiniz ...

[Sabit] En Son İzlediğiniz Film

2,486 Gönderi
176 Üyeler
0 Reactions
404.2 K Görüntüleme
(@fsakar)
Gönderi: 0

All The Real Girls
7.5/10

Yine Zoey, yine Zoey'in zulümü. Şu kızı yönetmenler bu roller için biçilmiş kaftan olarak görüyorlar herhalde, gerçi 500 Days Of Summer'dan 4 yıl önce çekilmiş bir film ama... Film gayet durağan, sıradan, su gibi akıp giden bir film. İzleyiciye bir şey katmayacağı gibi izleyiciyi de zorlamayan bir film. Kesinlikle tavsiye edilir.

Gönderildi : 28/05/2011 8:19 am
(@gorkem)

Kaybedenler Kulübü 8/10

Çok iyi bir film. Birçok açıdan hemde. Kendi başlığında fikrimi açıklayacağım.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 28/05/2011 5:26 pm
(@homeros)

Kaybedenler Kulübü
6/10

Ehh fena değil. Genel kanı olarak iyi diyen ya "çok iyi" yada "berbat" diyor. Ben her iki türlü de diyemem iyi de değil, kötü de değil vasatın üstünde ama iyi de diyemem dediğim gibi.

Gönderildi : 28/05/2011 9:41 pm
(@fsakar)

A Moment to Remember
7.5/10

Özellikle türünde çok işlenmiş bir konuyu, çok güzel bir anlatımla sunan, ağlatan bir film. Şahsım olarak ıkındım, yapmayın bunu dedim ama nafile, musluk yine açıldı. Büyük beklentiler içinde olmadan gayet keyifle izleyebileceğiniz ve arşivleyeceğiniz güzel bir Güney Kore dramı.

I am Sam
8.5/10

İnsanın nutkunu tutarken bir taraftan da dilinde sıcak bir tad bırakan film I am Sam. Sanırım senaryodaki karakterler en iyi bu filmdeki gibi canlandırılabilirdi, o karakterlerin özellikleri en iyi bu tür diyaloglarla pekiştirilebilirdi. Kesinlikle önerebileceğim bir film. Bu arada unutmadan "Sean Penn, sen ne büyük bir oyuncusun" demek lazım sanırım.

Gönderildi : 29/05/2011 7:17 am
(@gorkem)

Due Date....
5/10

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....

Gönderildi : 30/05/2011 1:14 am
(@homeros)

Due Date....
5/10

Evet yahu, özellikle Hangover'dan sonra benimde çok büyük ümitlerle izleyip hayal kırıklığına uğramama sebebiyet vermişti. Umarım Hangover 2'de toparlarlar.

Gönderildi : 30/05/2011 1:57 am
(@fsakar)

Man on Fire
6.5/10

Göz yorucu efektlerine rağmen güzel bir anlatıma, kaliteli oyunculara sahip iyi bir aksiyon filmi. İzlenmelik.

Gönderildi : 30/05/2011 9:44 am
(@admin)
Admin

JFK - (director's Cut vers.) Oliver Stone 8/10

Tek kelimeyle mükemmel bir filmdi. Ha iki puan niye kırdın derseniz, 1 puan eşekliğimden 1 puan da herşeye laf atayım deyip Castro'nun ideolojisine de tek cümleyle geçirmesinden dolayı. Hatta koca 180 dakikalık filmde bulduğum tek kusurdu diyebilirim... ki kusurda değil ibnelik yapmışlar diyebilirim. 3 küsür saat gözlerimin anası ağladı ama her dakikasına değdi diyebilirim. Filmin sonlarına doğru kalbim sıkıştı içim darlandı. Kendimi böcek gibi hissettim. İnsan ırkına ne inancınız kalıyor ne de çabalayacak gücünüz kalıyor. Bu iyi bir şey değil gibi gözükebilir ama insanı çok genç yaşlarda bir seçime götürecek kadar güçlü bir film. Oliver Stone'ı sallamazdm şimdi görüntü biliminin altın isimleri arasına koydum hafızamda. O şartlarda o ne görüntü oyunları bu nasıl kurgu aklım çıktı.

Bu kadar övdüm ama herkesin seveceği türden bir film değil. Hele hele yönetmen versiyonu sabır istiyor.

Not: Gary Oldman sen neden Türkiye'de yaşamıyorsun booolum.

Gönderildi : 30/05/2011 3:55 pm
(@recaner)
Gönderi: 18

I am Legend yanılmıyorsam 27. kez 😀 farklı dillerde ve alternatif sonlarıyla beraber. parodilerini de ezberledim makaslanmış sahneleri vs. önceki uyarlamalarını da izledim. kitabını türkiyede bulamadım bilen bulan olursa irtibata geçelim 🙂

I think, therefore Media.

Gönderildi : 30/05/2011 5:19 pm
(@gorkem)

JFK - (director's Cut vers.) Oliver Stone 8/10

Tek kelimeyle mükemmel bir filmdi. Ha iki puan niye kırdın derseniz, 1 puan eşekliğimden 1 puan da herşeye laf atayım deyip Castro'nun ideolojisine de tek cümleyle geçirmesinden dolayı. Hatta koca 180 dakikalık filmde bulduğum tek kusurdu diyebilirim... ki kusurda değil ibnelik yapmışlar diyebilirim. 3 küsür saat gözlerimin anası ağladı ama her dakikasına değdi diyebilirim. Filmin sonlarına doğru kalbim sıkıştı içim darlandı. Kendimi böcek gibi hissettim. İnsan ırkına ne inancınız kalıyor ne de çabalayacak gücünüz kalıyor. Bu iyi bir şey değil gibi gözükebilir ama insanı çok genç yaşlarda bir seçime götürecek kadar güçlü bir film. Oliver Stone'ı sallamazdm şimdi görüntü biliminin altın isimleri arasına koydum hafızamda. O şartlarda o ne görüntü oyunları bu nasıl kurgu aklım çıktı.

Bu kadar övdüm ama herkesin seveceği türden bir film değil. Hele hele yönetmen versiyonu sabır istiyor.

Not: Gary Oldman sen neden Türkiye'de yaşamıyorsun booolum.

Bir ara tekrar izle. 2. izleyişte Daha fazla keyif alırsın bidıl....

Gönderildi : 30/05/2011 5:48 pm
(@admin)
Admin

izlersem kısa versiyonunu izlerim abi. Burada kalbim sıkıştı derken gerçekten şaka yapmadım.

Gönderildi : 30/05/2011 6:05 pm
(@gorkem)

Kalbim sıkıştı! 😀
Sen de haklısın kanki....

Gönderildi : 30/05/2011 6:12 pm
(@homeros)

Ne zaman hadi izleyeyim desem JFK'yi, ben de 206 dk olduğunu hatırlıyorum ve açıkçası götüm yemiyor, pıs pıs başka film izliyorum el mecbur. Bir de Director's Cut versiyonu 206 dk olması lazım yahu, yani en azından bendeki DC versiyonu öyle.

Gönderildi : 30/05/2011 7:13 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Aki Kaurismaki'yi bu kadar geç tanımanın üzüntüsüyle birlikte;

The Man Without a Past

Critcker: 100 / 100

Sanırım bundan sonra bolca referans alacağım yönetmenlerden olacaklar kardaşıyla birlikte.

Gönderildi : 31/05/2011 2:21 am
(@mtnrdgn)

Buried 2010
tamamı bir tabutun içinde ve tek oyuncuyla geçiyor. klostrofobinin sınırlarını zorlayan bir film ve buna rağmen akıcı

7/10

Gönderildi : 31/05/2011 2:33 am
Sayfa 125 / 166
Paylaş: