Eklenen Forum Cevapları

Re: 100 yıllık geyik.... Biz de yapalım mı?

Bunun geri kafalılıkla ilgisi yok Özgür. Bu senin içinde böyle cereyan ediyorsa sen busundur. Eğer başka türlü olmak istiyorsan, bundan rahatsızsan onu bilemem. Bu benim içimdeki her neyse ben bununla...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Kapatırlarsa büyük bomba olur.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: öneriniz varmı?

Bu platformda korsan program paylaşımı, dağıtımı, linki yasak, ne sordun ne duyduk.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Gerçekten Fazlası Değil

O zaman istediğin şey olmuş gerçekten. Tercihinde başarılı olmuşsun.

Forumda Kurmaca

17 yıl önce
Re: Telekom kapatsa da biz girmesinin yolunu buluruz

Madem geyik aldı başını yürüdü o zaman bu başlıktaki cümle doğru mudur yanlış mıdır imla ve anlam açısından. "Biz girmesinin bir yolunu buluruz" ya da "Biz girmenin bir yolunu buluruz", bana mordevrim...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Film Maliyeti Üzerine Tartışma Bölümü

Evet, bunları düşünmesi gereken kişi yapımcı. Yapımcıyı hikayenize inandırırsanız sizi alakadar etmez kim kaç para alır. Ben bir anlaşma yaptım, film yayınlanırsa gelirden şu kadar pay alır diye bir i...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Dvdde olan bir filmi Direkharici tasiciya gecirmek

Ama flaşdiskin içinde çalışacak diyor. Bir dvd oynatıcıya falan mı takacaksın flaşdiski.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Gerçekten Fazlası Değil

Çok başarılı gerçekten. Sadece bazı yerlerde sesin tamamen kesilmesi tuhaf geldi. Ekran karardığında diyalogların bazen devam etmesi böyle bir etki yarattı bende herhalde. Hiç kesilmeseydi o gürültüle...

Forumda Kurmaca

17 yıl önce

Yahu sen dünkü şakadan sonra dünyaya farklı bakmaya başladın Görkem 😀 😀 Böyle bir olayları ciddiye alma, efenime söyliyim böyle bir kronik septisizm (ulan ciddi mi şaka mı babında) 🙂 . Yahu ben senin ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Görkem "Aktif" bayan ne abi 😯 ne haltlar yiyosunuz burda ne dolaplar dönüyo. 😀 Koğuşa çevirdiniz iyice alo. Ayrıca ben hermafrodit falan olma fikrine sıcak bakmıyorum, o çözmez bizim problemimizi. Bö...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Yahu biz de üç onluk olduk ama takılıyoruz hala, mezara mı girelim di mi ama. Hoşgeldin bu arada, imla da gözlerimi yaşarttı, genelde ilk mesajlar "slm, kmra alıcamda ,hangisn almk lazm" türevi oluyor...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce

Hop, o burdan geldi bu öte taraftan geldi, noluyo yahu 🙂 Neticede "Elhamdülillah maymunuz" hadi bakim, makara yapıyoruz burada. Çok Darwin istiyorsanız ekşisözlüğe yazar olun arkadaşım. Eğleniyoruz...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Oğlum insanı hayvanı karıştırma işte, Harun Yahya'nın adamları alıp götürecekler seni bir gün. Bu siye gibi kapatırlar seni de vallahi bak, demedi deme. Hem siz insanlar nereden geldiniz bilmiyorum am...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Hehe, iki tane de benden gelsin. Çok feci yendi yanlız ben bu kadarını beklemiyordum. Olay şöyle gelişti. Sabah 9 civarı bir saat. sickman: moruk şaka yapalım mı 😀 beetlejuice: ekşiyi ters çevirmişl...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Bir yol bulunacak artık. İyi ya da kötü site devam edecektir ama yazanlar için ne gibi bir süreç başlayacak bilmiyoruz şimdilik.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 224 / 244