KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: ZOOM H5 ve 550d

Burada aynı konuda bir başlığınız var, ayrı başlık açmayın lütfen. (Son açtığınız başlığı birleştirdim.)Bir sonraki uyarıda uzaklaştırılacaksınız ne yazık ki.

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce
Re: a6300 Slog2 Color Test

Baktım yüzü seçmek ve biraz pozlamayı düşürmek gerekiyor detayları çıkarmak için ama 8-bitin sınırlarıyla biraz zor oluyor seçim ve oynama. Ama maskelemeyle falan halledilebilir.

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

10 yıl önce
Re: Sistem yeterliliği.

Ram'i arttırırsanız iyi olur gibi. Ekran kartı paylaşımlı sanıyorum bir de.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

10 yıl önce
Re: Silinen/Banlanan Üyeler ve Nedenleri

milanpictures 1 hafta uzaklaştırıldı. Kendisi daha önce açtığı bir başlığı bir kez daha açmaması konusunda, ve filmlerini filmin ismiyle değil "yeni kısa filmim" "yeni uzun metraj filmim" benzeri isi...

Forumda Film Fabrikasi.com

10 yıl önce
Re: UZAK ÇEKİMLERDE SES ?

Yaka mikrofonu, kablosuz olanından.

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce
Re: En sevdiğiniz yönetmenler!

Benim de son sıralı liste şuymuş, herkes paylaşınca merak ettim. Sağdaki satırlar filmlerine verdiğim puan ortalamaları ve kaç filmlerini izlediğim.Not: Hesaplama minimum üç filmini izlediğim yönetme...

Forumda Yönetmenler

10 yıl önce

Sony'nin kameralarında şu ana kadar bana hep dikkat çekici geldi bu "yüz" meselesi. Bütün karşılaştırmalarda yüz tonlarında tuhaf bir rengi var gibi gelmişti bana hep. Log'dan da kaynaklı olabilir. Kı...

10 yıl önce

Güzel sadece ten renginden emin olamadım, ama iş görür bir kamera olduğu çok belli. Bir de çekim anında beyaz ayarında bir sıkıntı var sanırım. Biraz magenta fazla geldi gözüme. Renk düzenlemesini pre...

10 yıl önce
Re: SONY A6300

Kadın arkadaşın olduğu kısımlar iyi ama ten rengi biraz fazla beyaz gibi.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

10 yıl önce

Daha iyi. Ama tabi bağlam dışı değerlendirmek zor yine de.

10 yıl önce

Benim şimdilik pek beğendiğim söylenemez. Ama sıradan bir görüntü bu. Net bir şey söyleyemem, belki sadece görüntünün içeriğinden kaynaklı, belki renk düzenlemesinden kaynaklı bir şeylerdir. Ama hoşla...

10 yıl önce
Re: Ilk kisa filmimi degerlendirin 🙂

Başlıkları kısa filmin ismiyle açıyoruz.

Forumda Arşiv

10 yıl önce
Re: DIY Slider

Slider tasarımınızı paylaşırsanız seviniriz. Çok önemli forum için böyle paylaşımlar.Neyi nereden ne kadara aldınız, ne gibi sorunlar çıktı tarzı şeyler hakkında paylaşım yapın lütfen.

Forumda DIY - Kendin Yap

10 yıl önce
Re: DIY Slider

Makineyi nereye takacaksınız?Quick Release Plate istiyor olabilirsiniz, ya da boruların üstünde kayacak olan şeyi.İlki hazır satılır, tasarıma uygun hale getirmeniz gerekir. İkincisini ise zaten kendi...

Forumda DIY - Kendin Yap

10 yıl önce
Re: Filmin adını bulamiyorum

Mesajınızı bu başlıkta paylaşın lütfen. Başlığı kilitliyorum.

Forumda Arşiv

10 yıl önce
Sayfa 135 / 755