Forum

Erlkönig

11 Gönderi
9 Üyeler
0 Reactions
2,571 Görüntüleme
(@sietpictures)
Gönderi: 87
Başlığı açan
 

Merhaba film severler 17 yasindayim ve film izlemek , analizini yapmak yaşamimda en buyuk tutkum diyebilirim. Birkac ay once sonunda ilk filmimi cikardim ve sizin fikirlerinizi almak isterim. Film goethenin erlkonig adli siirinden esinlenerek cekildi ve cok yakinda 2. Kisa filmimi de cikaricagim bu siteyi yeni kesfettim ve sizinle paylasmak istedim. Bu filmi ve 2. Filmimi cekerken malesef isik hakkinda yeterli bilgiye sahip degildim ve isigi avantajima kullanamadim fakat 3. Filmim gorsel olarak cok daha kuvvetli olucak. Ayrica color correctionda oldukca acemiydim haliyle neyse fazla uzattim buyrun film :

 
Gönderildi : 18/11/2016 4:55 am
(@fulgura)
Gönderi: 5141
 

Pek görmediğimiz türden bir çalışma. Tebrikler.

Kamera kullanımı ve montaj konusunda deneyim gerekiyor biraz. Işık neyse ama görsel boyuta biraz daha özen gösterirseniz bence çok daha yerinde olur. Kolay gelsin. Yenilerini bekliyoruz.

Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

 
Gönderildi : 18/11/2016 6:47 am
(@paciente)
Gönderi: 2474
 

Hayran kaldım yahu. İkinci ve üçüncüyü de sabırsızlıkla bekliyorum.

 
Gönderildi : 18/11/2016 4:04 pm
(@sietpictures)
Gönderi: 87
Başlığı açan
 

Çok teşekkürler yorumlariniz için.

 
Gönderildi : 18/11/2016 4:23 pm
(@sietpictures)
Gönderi: 87
Başlığı açan
 

Pek görmediğimiz türden bir çalışma. Tebrikler.

Kamera kullanımı ve montaj konusunda deneyim gerekiyor biraz. Işık neyse ama görsel boyuta biraz daha özen gösterirseniz bence çok daha yerinde olur. Kolay gelsin. Yenilerini bekliyoruz.

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Montaj konusunda gordugunuz hatalari soylerseniz birdahakine dikkat etmeye calisirim 🙂

 
Gönderildi : 18/11/2016 4:32 pm
(@halostendap)
Gönderi: 4108
 

ben de beğendim yalnız elf kralın kızları neydi öyle yahu, bildiğin erkek gibilerdi 😀

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

 
Gönderildi : 18/11/2016 5:56 pm
(@bagimsiz)
Gönderi: 752
 

Aynı serenatı aynı kişi başka yaşlardayken, başka ses tonlarında söylemiş, youtube videolarında gördüğüm kadarıyla. Baba, oğul ve elf kralının seslerini karakterize etseymişsiniz farklı versiyonlar ve ses oynamalarıyla, daha iyi olabilirmiş. Gündüz çekip postta gece yapmışsınız ki doğru tercih amatör için ancak ya birkaç günde aynı geç saatlerde çekim almanız ya da aynı günde iyi bir planlama ile dalların güneşi kapattığı orman çekimlerini önce, açık yol çekimlerini sonra almanız gerekiyordu. Böyle de epeyi kurtarmışsınız ama.

İçeriğin görselleştirilmesi ve ruhunu kaybettirmeden izleyiciye aktarma konusunda beceriniz takdire şayan. Umarım bu çizgide, üstüne koyarak devam edersiniz, tebrikler.

 
Gönderildi : 18/11/2016 6:33 pm
(@botansahin)
Gönderi: 5
 

Bence görüntüde biraz daha kontrast olmalı, filmde sadece karanlık şeyler görüyoruz, bu da izlemeyi zorlaştırıyor, filmi izlenir kılan zıtlıklardır bence, arada ışıkların daha belirgin olacağı görüntüler çekseymişsin keşke, fotografik açıdan daha ilginç olabilirdi, yukarıda dendiği gibi kamera kullanımı ve montaj konusunda da tecrübe gerekiyor gibi, ama yine de güzel bir deneme olmuş, diğer filmlerini de seyretmek isterim, kolay gelsin.

Ayrıca şiire bu kadar sadık kalmaya çalışman hoş değil bence, ben olsam seyirciye biraz sürpriz yapmak isterdim, filmi izleyip aynı zamanda alttaki şiiri takip ederken biz hiç şaşırmıyoruz, ne yazıyorsa onu görüyoruz, biraz yorum katsan, kendinden bir şeyler katsan daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum, ben böyle tercih ettim böyle istiyorum diyebilirsin tabii, ben sadece belki biraz da böyle düşünebilirsin diye söylüyorum, sonuçta genç bir insansın, deneyeceğin başka şeyler de olabilir, daha değişik şeylere de yönelebilirsin. Dediğim gibi yine de güzel bir çalışma olmuş, umarım daha güzellerini de yaparsın, başarılar. 🙂

 
Gönderildi : 19/11/2016 3:15 am
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
 

Başlıkları kısa filmin ismiyle açıyoruz.

 
Gönderildi : 19/11/2016 3:44 am
 Nyx
(@nyx)
Gönderi: 4
 

Filmden çok klip gibi olmuş. Müziğin - şiirin üstüne yazıldığı çok belli. Ama yaşına göre epey başarılı buldum. Çekim açıları üzerine araştırma yap biraz, internetten bile kolaylıkla ulaşabileceğin bilgiler. Böylelikle kamera kullanımını daha doğru yapabilirsin. Ne kadar zayıf kalsa da deneyim ve imkanın açısından kurguda renk kullanımını, jeneriğini beğendim ben. Filmin atmosferini güzel yansıtmış. Kesinlikle devam et, ilk filmin için gayet güzel. Kendini geliştirdikçe daha iyilerini yapacağını umuyorum.

 
Gönderildi : 21/11/2016 10:18 pm
(@kbkfilm)
Gönderi: 31
 

Gayet güzel olmuş. Devamını merakla bekliyoruz... Filmi çekmeden önce biraz deneme çekimi yapıp filmin için ideal zaman dilimlerini (mesela saat 08:00 - 11:00 arası ya da 16:00 - 18:00 arası gibi) tesbit edebilirsin. filmin çekimini 2-3 güne yayabilirsin. Böyle tek mekan açık hava filmlerinde rengi, kontrastı tutturmak zor oluyor, bu açıdan faydalı olabilir. Müzik çok iyi olmuş.

https://twitter.com/fatihdes
https://vimeo.com/desteguloglu
https://www.facebook.com/kbkfilm/

 
Gönderildi : 14/02/2017 11:38 pm
Paylaş: