KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: ZOOM H5 ve 550d

Çıkmaz, klaket işinizi kolaylaştırır. (Serkanoca'nın bahsettiği referans sesi bu) Ayrıca senkronizasyon yazılımları var kullanabilirsiniz.

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce
Re: Teknolojik Yeniliklere Dair Haberler

5K Raw çeken Drone...

Forumda Konu Dışı

10 yıl önce
Re: ZOOM H5 ve 550d

Gerek yok zoom h5 kendiliğinden kayıt alıyor. Niye bağlıyorsunuz ki?

Forumda Ses ve Kayıt

10 yıl önce
Re: Premiere Basit Export Sorunu

1080p hangi formatta hangi kamerayla kaydedildi?Normal şartlarda quicktime h.264 yeterli olacaktır.

Forumda Adobe Premiere

10 yıl önce
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR

Bilmiyorum zevksiz miyim ama bana güzel geliyor. 🙂Hala eskisini tercih eder miyim evet, ama bu da kötü değil bana kalırsa. Alışmak gerekecek bir de Fulgura'nın bahsettiği yukarıdaki panellerdeki görün...

Forumda Film Fabrikasi.com

10 yıl önce
Re: RED Kameralar

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

10 yıl önce
Re: Sinemayla İlgili Kitaplar Arşivi

/

Forumda Kitaplar

10 yıl önce

Dar olduğu için mi zorlanıyorsunuz? Şimdilik browser'dan zoom yapın arkadaşlar. Eskisini kullanmanın bir yolu var mı bilmiyorum. Ben de tercih ederim.

10 yıl önce
Re: Sony A7s 2 İle yapmış olduğum bir çalışma

Antalya'dasın madem seni birine yönlendireceğim. Belki bir şeyler yaparsınız. Görüntüleri kısmen izledim ama işe olan ilgin ve yeteneğin belli oluyor.

Forumda Arşiv

10 yıl önce

Özetle şu, eski forumumuz şeklen çok güzeldi bence de. Zaten üzerinde bu kadar ısrar etmemizin sebebi de buydu.Ama eski versiyon olduğundan artık teknik sıkıntıları katlanılmaz hale gelmişti.Yükseltme...

10 yıl önce

mamadoly isimli kullanıcı ve moderatörümüzün nickierkayama olarak değiştirilmiştir.

10 yıl önce
Sayfa 136 / 755