KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: ZOOM H5 ve 550d Çıkmaz, klaket işinizi kolaylaştırır. (Serkanoca'nın bahsettiği referans sesi bu) Ayrıca senkronizasyon yazılımları var kullanabilirsiniz. |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Teknolojik Yeniliklere Dair Haberler 5K Raw çeken Drone... |
Forumda Konu Dışı |
10 yıl önce |
|
Re: ZOOM H5 ve 550d Gerek yok zoom h5 kendiliğinden kayıt alıyor. Niye bağlıyorsunuz ki? |
Forumda Ses ve Kayıt |
10 yıl önce |
|
Re: Premiere Basit Export Sorunu 1080p hangi formatta hangi kamerayla kaydedildi?Normal şartlarda quicktime h.264 yeterli olacaktır. |
Forumda Adobe Premiere |
10 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Bilmiyorum zevksiz miyim ama bana güzel geliyor. 🙂Hala eskisini tercih eder miyim evet, ama bu da kötü değil bana kalırsa. Alışmak gerekecek bir de Fulgura'nın bahsettiği yukarıdaki panellerdeki görün... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
10 yıl önce |
|
Re: RED Kameralar
|
10 yıl önce | |
|
Re: Sinemayla İlgili Kitaplar Arşivi / |
Forumda Kitaplar |
10 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Dar olduğu için mi zorlanıyorsunuz? Şimdilik browser'dan zoom yapın arkadaşlar. Eskisini kullanmanın bir yolu var mı bilmiyorum. Ben de tercih ederim. |
10 yıl önce |
|
Re: Sony A7s 2 İle yapmış olduğum bir çalışma Antalya'dasın madem seni birine yönlendireceğim. Belki bir şeyler yaparsınız. Görüntüleri kısmen izledim ama işe olan ilgin ve yeteneğin belli oluyor. |
Forumda Arşiv |
10 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Özetle şu, eski forumumuz şeklen çok güzeldi bence de. Zaten üzerinde bu kadar ısrar etmemizin sebebi de buydu.Ama eski versiyon olduğundan artık teknik sıkıntıları katlanılmaz hale gelmişti.Yükseltme... |
10 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR mamadoly isimli kullanıcı ve moderatörümüzün nickierkayama olarak değiştirilmiştir. |
10 yıl önce |