KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Canon 5D Mark III

hayırlısı olsun. Raw alemi o kadar kolay değil ben uyarımı yapayım da. Gerisi size kalmış.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

10 yıl önce
Re: Taşın Tozu (belgesel/ fragman)

Herkes bekliyor DIY slider videosunu serkanoca, kaçış yok koyacaksın. 🙂

Forumda Belgesel

10 yıl önce
Re: Canon 5D Mark III

Pocket alırsan karşılaşacağın sorunları biliyor musun abi?Çok zorlanırsın, hele senin işini yapan, video-fotoğrafçılık işlerinde zorlanırsın. Anladığım kadarıyla raw meselesinde de yenisin. 1- stabil...

10 yıl önce
Re: Sony a7 serisinden hangisi?

4:2:2 hiçbiri kayıt almıyor diye biliyorum. Yani 4K 4:2:0'ı HD'ye downscale edince teorik olarak 4:2:2 gibi oluyor ama makinelerin hiçbirinde öyle bir özellik yok diye kalmış aklımda. Neticede a7s v...

10 yıl önce
Re: GH4+Metabones+sigma 12-35

Anıl satışı gerçekleştirirsen komisyonumu alırım.Senden çok ben tanıttım ürünü. 🙂

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

10 yıl önce

Harika olur, lütfen paylaş. İhtiyacım var benim de.Yapayım bir tane. Sen de bana cesaret verdin.Ellerine sağlık. Gönderirsen görüntüyü ben de bir bakmaya çalışırım.

Forumda Belgesel

10 yıl önce

Harika, çok beğendim. Şu taşların üzerinde yürüdüğü yerlerin rengiyle ilgili sıkıntılarım var. Düzeltilebilir sanıyorum. Aynı şekilde nehire girdiği kısımda da.Saturation fazla sanki. Slider olarak ...

Forumda Belgesel

10 yıl önce

Uyumlu. EF to MFT ise.

10 yıl önce
Re: Şu klipteki görüntünün olayı nedir ?

Kamera arkası var youtube'ta.Arri kamera, arri lensler. Sorunuzun cevabı:ışık, lens, bit, codec, dinamik aralık Ama asıl mesele şu neden böyle bir görüntü istediğiniz.Kime çekeceksiniz, kim için çekec...

Forumda Görüntü Yönetimi

10 yıl önce
Re: MOTOLU SLİDER SES PROBLEMİ.

Ses kaydını kameraya almayacağınızı varsayarsak çıkan sesin sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Forumda Ticari Ürünler

10 yıl önce

Hepsini n'apcam pocket varken. 🙂

10 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Tamam ben de onu gördüm hatta düşündüklerimden biriydi.Şu sanırım:

Forumda Konu Dışı

10 yıl önce

Metabones'u ayrı ne kadara satıyorsun panpa? İlgilenirim belki. 🙂Metaboones + speedbooster ne ayrıca? Markayı ikiye bölerek mi satıyon?

10 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

İyi bir usb hub arıyorum. Usb çoklayıcı yani. USB 2.0Bir tane var evde 20 tl'ye aldığım gücü usb'den aldığından olabilir sürekli bağlantı kaybına uğruyor hoş olmuyor. Sanırım adaptörlü almalıyım. Tavs...

Forumda Konu Dışı

10 yıl önce
Re: Teknolojik Yeniliklere Dair Haberler

Forumda Konu Dışı

10 yıl önce
Sayfa 134 / 755