KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR

Özellikle güncellenen kurallardan şuna bir bakın: Yazdığınız her mesaj, aksini belirtmediğiniz takdirde sosyal platformlarımızda paylaşılabilir. Eğer hiçbir mesajınız paylaşılmasın istiyorsanız Kezzap...

Forumda Film Fabrikasi.com

9 yıl önce
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera...

Teşekkürler, Gorilla Pod siparişi verdim, bugün ulaşacak elime diye tahmin ediyorum.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

9 yıl önce
Re: Monitör Tavsiyesi 27" veya 34 "

Renkli yazmayın lütfen, ilk uyarınız.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

9 yıl önce
Re: senaryo Adl yeşil kazak

Evet bu tür hatalar düzeltilebilir anlaşılır hale getirilebilir Bunu yapana kadar başlığı kilitliyor, ilk uyarınızı veriyorum.

Forumda Senaryo ve Hikaye

9 yıl önce
Re: Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Destekleri Hakkında

Facebook sayfamızda paylaşabilir miyim bunu?

Forumda Duyurular

9 yıl önce

Sağolasın. Sarsıntılara çözüm bulamıyorum şu an için, tripod ile çıkılmıyor her zaman. Warp stabilizer çok etkin değil, beğenmiyorum. Mocha stabilizer'ı kullanmak istedim. Mocha AE CC'de stabilizer mo...

9 yıl önce

9 yıl önce
Re: "Bu Nasıl Yapılıyor" Başlığı

Premiere'den after'a composition olarak atıyorum. Camera raw açıyor, ok diyorum. Composition video şeklinde ama track paneli aktif olmuyor. Warp stabilizer bile kabul etmiyor mesela. Edit: Normal impo...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

9 yıl önce
Re: "Bu Nasıl Yapılıyor" Başlığı

After raw dosyaları fotoğraf olarak gördüğünden track işlemi yapmıyor. (Raw gerçekten fotoğraf dosyası zaten de videoya çeviriyor premiere mesela.) After da çeviriyor ama track yapamıyorsun. Bir yolu ...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

9 yıl önce
Re: Panasonic GH5

Micro'yu çıkardı, ama daha çok action cam olarak kullanılacak ve özellikleri gelişmemiş bir modeldi. Belki pili daha iyidir. O nedenle pocket 2'yi bekliyorum ben de evet.Ama pocket'ı hala satabiliyorl...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

9 yıl önce
Re: Panasonic GH5

1 Mart'ta geliyor.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

9 yıl önce
Re: Devamlılık hakkında bilgi sahibi olan ?

Hazırlarım da söylediklerimi dikkate almanız şimdilik yeterli olacaktır. Öyle çok büyük bir hadise değil devamlılık. Dışarıdan gözlere inanın. İlk başlarda tuhaf gelir doğru olsa bile ama sonra öyle o...

Forumda Genel Çekim Sorunları

9 yıl önce
Re: Bu şehir arkandan gelecek dizisi

İkisi de. Dış çekimlerde ışık kullanmayabilirsin, genelde reflektör ve flaglerle doğal ışığı yönlendirebilirsin ama bunu da yaptıklarını sanmıyorum açıkcası. Evet ışığı büyük prodüksiyonlar hariç pek ...

Forumda TV Yapımları

9 yıl önce
Re: Devamlılık hakkında bilgi sahibi olan ?

İkinci kesmede sıkıntı var, ama ilkinde pek göze çarpan bir problem görmedim ben. İlk planda ciddi kadraj hatası var. Kamera aşağı tilt yapmalıydı ya da kesme daha önce yapılmalıydı. İkincide de var ...

Forumda Genel Çekim Sorunları

9 yıl önce
Re: Sinematografi Dersleri-Işığı Okumak-Amores Perros

Yok mutlaka yapın böyle katkılar. Dediğim gibi hepimiz adına yapıyorum, burada yazdıklarınıza referans veriyorum. Daha iyilerini yapabilme fırsatımız olur inşallah. Bir beleş iyi bir ekran yakalama ...

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce
Sayfa 126 / 755