KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Devamlılık hakkında bılgı sahıbı olan ? Yüksek olasılık kesmeyi hatalı yapıyorsundur, ya da planlar arası bir uyumsuzluk vardır. Bir örnek yollarsan daha rahat anlar, daha rahat anlatırız nerede olduğunu hatanın. Youtube'a yaptığın şeyi kıs... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Dediğim gibi ortam sesi için yeterli bence de. |
9 yıl önce | |
|
Re: Sinematografi Dersleri-Işığı Okumak-Amores Perros Yenisini hazırlayacağım Fulgura'nın uyarılarını dikkate alarak. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
9 yıl önce |
|
Re: Sinematografi Dersleri-Işığı Okumak-Amores Perros Sağolasın Fulgura, bunu senin dediğin şekilde birkez daha mı çeksem acaba diye düşündüm şimdi. Öyle bir curve'ün olduğunu düşünemedim bir an 🙂 Yoksa bundan sonrakinde mi yapsam bunu acaba. Neyse dur b... |
9 yıl önce |
|
Re: Sinematografi Dersleri-Işığı Okumak-Amores Perros Başka fikri olan?Fikirleriniz, eleştirileriniz önemli zira, biz derken film fabrikası adına konuşuyorum. Yoksa kendimden "biz" diye bahsetmiyorum. 🙂 |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Bu ortam sesi için iyi olsa da, dialoglar bu şekilde kaydedilmez bence. Ama mikrofonu nereye koyuyorsun o da önemli. Ses kaydını alırken ses kaynağına, yani ağza tepeden kafanın 20-30 cm yukarısında t... |
9 yıl önce | |
|
Sinematografi Dersleri-Işığı Okumak-Amores Perros Arkadaşlar yeni video.Şu derse bakın, faydalı mı, insanların işine yarar mı, hakkediyor mu yayılmayı. Ona göre public yapacağım. |
9 yıl önce |
|
Re: Olympus M.Zuiko Digital ED 12mm f/2.0 Lens Aynı şey evet. Bu iki sıkıntı yanında, titretmeden kullanmak çok zor özellikle optik sabitleyicisi olmayan lenslerde. Yani uygun bir riginiz olmalı. Ekranı güneşin altında neredeyse kullanılmazdır. Mu... |
Forumda Lens Dünyası |
9 yıl önce |
|
Re: Olympus M.Zuiko Digital ED 12mm f/2.0 Lens Yok ben de senin demek istediğini kastettim. Crop o kadar takılacak bir sorun değil, daha bambaşka sorunlar var demek istemiştim. |
Forumda Lens Dünyası |
9 yıl önce |
|
Re: Olympus M.Zuiko Digital ED 12mm f/2.0 Lens Crop faktör pocket'ta son söz edilmesi gereken sorun.İyi araştırın. Ona göre alın. 2. haftada kamerayı satışa çıkarma olasılığınız var. Adaptör doğru. |
Forumda Lens Dünyası |
9 yıl önce |
|
Re: Raw/Prores video import ve işleme Shane Hurlbut'un bir yazısı var. Blackmagic profesyonel sinematografiye geçiş için müthiş bir oyun alanı sundu diyordu. Onu hatırladım senin yazdıklarından sonra. Fakat burada hala şu sıkıntı var. Bir... |
Forumda Sinema'da Işık |
9 yıl önce |
|
Re: Raw/Prores video import ve işleme Çok bir şey beklemeyin, sadece sevdiğim filmlerin ışıklarına bakacağım.Sizlerin de bakabilmesiiçin bir yöntem göstereceğim. Kendi öğrenme sürecime dahil ediyorum sizleri, birlikte öğreniriz. |
Forumda Sinema'da Işık |
9 yıl önce |
|
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları Ya biz gümrüğe takılır deyince hep şehirdeki gümrük neredeyse orası anlıyoruz. Mesela havaalanına mı ya da ne bileyim gümrük müdürlüğüne mi gideceğiz takılınca? 🙂 Yoksa en yakındaki PTT'ye mi geliyor?... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Raw/Prores video import ve işleme Işıkla ilgili ben de çalışıyorum. Öncelikle daha kuramsal, daha bir araştırmacı.Hatta yeni tutorialler başlıyor. Paylaşacağım. Bugün yarın hazır olur. Lut'ta yöntem şu olmalı. Ki bunu premiere'de nas... |
Forumda Sinema'da Işık |
9 yıl önce |
|
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları 3 ayrı satıcıdan alıyor, bence sorun olmaz. |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |