KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sıfır blackmagic pocket garantili Bunun olacağını satın almadan önce söylemiştim. 🙂Neyse hayırlısı olsun, iyi satışlar. Ne alacaksın abi yerine? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Işıklandırma Üzerine 3200K-5600K civarı renk veren ledlere yönelmen gerekiyor.CRI değerleri de %90 civarında olmaları iyi olur.Zaten sarı ve kırmızı kafalar özel kullanımlar dışında faydalı olmaz. |
Forumda Sinema'da Işık |
9 yıl önce |
|
Re: ÖTEKİ / Kısa Film / Süre: 2:30 Bence yeni bir şey söylemiyor, ama kendisini merakla izleten bir üslubu var. O açıdan zaten takdir edilesi. Çalışmalarının devamını merakla bekliyorum. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: ÖTEKİ / Kısa Film / Süre: 2:30 Hikayeyi klişe buldum. Görsel olarak ise iyi geldi bana.Eline sağlık. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH5 Düşük ışık performansı |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH5 10bit 8bit arasındaki farkları görebilirsiniz: |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH5 İndirilebilir görüntü geldi: |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH5 B&H Pre-order fiyatı bu yalnız. |
9 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH5 1998 dolar |
9 yıl önce |
|
Re: Vefa Kısa Film Hakkında 20mm lik sapma değil. Makinenin crop faktörü 1,6. 16-35'i 1,6 ile çarpacaksınız. 25,6-56mm ediyor.Lensi bilmiyorum. Bilenler yorum yapsa daha iyi. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
9 yıl önce |
|
Re: Vefa Kısa Film Hakkında Makinenin croplu olması lensin kullanımında bir şey değiştirmez.Bayoneti uygun her lensi kullanabilirsiniz. Sadece 50mm lens 1,6 crop'ta 80mm'lik alanı gösterir. Ama bu herkesin karşılaştığı bir şey. ... |
9 yıl önce |
|
Re: Ankara'da seneryo Bak sonra uyarınca kızıyorsunuz, dün aynı çağrıyla başlık açmadınız mı?Yine noktalamalara dikkat etmeden yazmışsınız.Başlıkta da Türkçe hatası var seneryo değil senaryo.Onaylıyorum, ama başlığı kilitl... |
9 yıl önce |
|
Re: Export problemi (acil) O halde 2gb altında istediğiniz kaliteyi size verebilecek bir codec yok sanıyorum. h265 çıktı da alamıyoruz sanırım henüz premiere'de. Çıkartacağınız görüntü her türlü sıkıştırılacağı için premiere ek... |
Forumda Kurgu |
9 yıl önce |
|
Re: Export problemi (acil) Videonun codeci ve uzantısı ne? D800'den gelenin? 720p diyorsunuz. Çıktı kaç? 720 mi 1080 mi? |
Forumda Kurgu |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Hem öyle, hem de böyle gezinti çekimlerinde yanına tripod alamadığında herhangi bir yere sabitleme olanağı verdiği için. Hatta bende ucuz bir ball head var, onunla kullanırım. |
9 yıl önce |