KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Dış çekim için mikrofon Yaka mikrofonları, eğer de iyi değilse yapıları gereği her yönden ses aldıklarından sıkıntı çıkarırlar. Yaka mikrofonunu takıyor musunuz elle mi tutuyorsunuz?Yaka mikrofonunu nasıl bir ses kaydedici i... |
Forumda Ses ve Kayıt |
9 yıl önce |
|
Re: Destur isterim Bir sürü güzel iş, tebrikler. |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: "Şu Filmin Adı Neydi?" Başlığı Bu şekilde aratınca çıkmıyor bir şey daha detaylı yazın.Zaten ne dediğinizi ben de anlamadım. 4 kocası var, yıllardır aradığı kocası var...Ne demek bu? |
9 yıl önce | |
|
Re: Re: Re: İşimden ayrılıp, fakir sinemacı olarak mutlu ölmeye karar verdim. Tebrikler vallaha. Peki devamını nasıl getirmeyi planlıyorsun, sinema sektöründe nasıl var olacaksın. Er ya da geç bir sektöre girmen gerekir diye düşünüyorum. devamı pek zor değil aslında. Fotoğraf a... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: İşimden ayrılıp, fakir sinemacı olarak mutlu ölmeye karar verdim. Şahsen karşıma direkt bir fırsat çıkmadığı halde ki bunun ne kadar düşük bir olasılık olduğunu hepimiz biliyoruz az çok, sinemayı sadece işimden arta kalan zamanda yapmaya çalışıyorum. Çok zor oluyor ... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: İşimden ayrılıp, fakir sinemacı olarak mutlu ölmeye karar verdim. Tebrikler vallaha. Peki devamını nasıl getirmeyi planlıyorsun, sinema sektöründe nasıl var olacaksın. Er ya da geç bir sektöre girmen gerekir diye düşünüyorum. |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Herkese Merhaba 🙂 Öncelikle merhaba ben Hatice 🙂Şuan da n yeni üyenizim bir sorum olucaktı gelir gelmez hem de 🙂 aklımı fikirimi taktığım önceden izlediğim ama adını bulamadığım bir film var 🙂 Konu şu teknesi olan 2 ... |
9 yıl önce | |
|
Re: 3-Axis Gimbal Çeşitleri
|
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: '' Atmosfer Spreyi '' ni nereden bulabilirim ? Ben de aradım bunu ama yurtdışındaki gibi bir şekilde yok sanırım. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Merhaba Perpa dan merve elektronikten 3 adet 12v çıkışı olan 12 v 18amp akü aldım bmpcc nın enerjisini ordan alıyorum, usp çıkışıda var Hangisi linkini versene. |
9 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Şu derste anlatıyorum biraz false color'ı bir bakabilirsin: |
9 yıl önce | |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var National Geographic 2017 Gezi Fotoğrafları Kazananları |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Zoom h4n ya da tascam dr-40Pil için şundan lazım Bu Türkiye'de bulunmayabilir. ve sony npf pil ben npf 970 kullandım, bir tanesi 2 saati aşkın hiç kapatmadan çalıştırdı. Ya da 12V veren herhangi bir... |
9 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Çalışıyor bildiğim kadarıyla, internette de çalıştığını söylemişler. |
9 yıl önce | |
|
Re: SELAMLAR! BEN GELDİM! Hoşgeldiniz, eski nickiniz ne? |
Forumda Duyurular |
9 yıl önce |