Forum

"Şu Filmin Adı...
 

[Sabit] "Şu Filmin Adı Neydi?" Başlığı

79 Gönderi
42 Üyeler
0 Reactions
34 K Görüntüleme
 Dnd
(@dnd)
Gönderi: 0
 

Ai filminin son kısmını tarif ediyor.
Jude lawin oynadigi Jigolo robot ile giderken helikopterde gölde donuyor yıllar geçiyor uzaylılar dünya ile ilgili bilgileri bunun anilarindan alıyorlardi bunada anilarindan bir stüdyo kurup istediği hayatı yasatiyorlardi.

 
Gönderildi : 20/02/2017 3:59 am
(@yener-ozer)
Gönderi: 11
 

bu salak ile avanak tarzı garip bir filmdi, wayn in dünyası gibi, o kadar belki daha eski olabilir tarihi.

"diodrom" hatta "diyodrom" diye hatırlıyorum ismini ancak hiç bir sonuc bulamadım. Bu filmde salak ile avanak tarzı bir ikili olduğunu anımsadığım için "idiotroom" olarak aradım oda sonuçsuz kaldı.

bu iki eleman ( inşallah gerçekten iki kişidir ) bir para ödülü içinmi yoksa başka bir şey içinmi bilmem ne kadar süre kendilerini bir yere kapatıyorlar. Camları olan bir "Sera" ya benziyor hafızamda. Hiç dışarı çıkmamaları falan gerekiyordu. Ancak biri bu kuralı çaktırmadan mı yoksa aptallıgından mıdır çiğniyordu.

daha hatırlarsam yazarım arkadaşlar inşallah yardım edebilirsiniz.

Filmin ismi Bio-Dome. Çok keyifli bi filmdi zamanında.
Karakterler bir Bio-Dome'a izinsiz giriyorlar. (Biyolojik - "Dome" Kubbe Tarzı Yapı)
Bio-Dome içinde bilim adamlarıyla 1 seneliğine sanırım kilitleniyorlar.
Sonra bizim karakterler bok ediyorlar koca deneyi.
Slap-Stick Komedi dediğin gibi Salak ile Avanak tarzında.

*Bu filmi bulmuşlar daha önceden, pardon 2.'ye yazmış oldum. Silemedimde mesajı.

http://www.filmburosu.com
http://www.filmburosu.com/tanitim-filmi

 
Gönderildi : 20/02/2017 1:39 pm
(@ferdino)
Gönderi: 2
 

Pek tabi buradan da sorabilirsiniz ama alternatif olarak, "filmler ve filimler" adlı oluşumun facebook sayfasında yayınlanan "dilimin ucunda" etkinliği bünyesinde daha hızlı dönüş alabilirsiniz. Genelde salı-cumartesi günleri akşam 20-21-22 saatleri gibi yapılıyor.

 
Gönderildi : 02/03/2017 2:53 am
 Vlad
(@vlad)
Gönderi: 0
 

Human Centipede diye 3lü bir seri var ilki idare eder ama benim daha önce izleyip hatırlayamadığım benzer konulu sağlam bir film vardı. İzleyen hatırlayan var mıdır?

 
Gönderildi : 15/03/2017 5:15 pm
(@htcslm92)
Gönderi: 1
 

Öncelikle merhaba ben Hatice 🙂
Şuan da n yeni üyenizim bir sorum olucaktı gelir gelmez hem de 🙂 aklımı fikirimi taktığım önceden izlediğim ama adını bulamadığım bir film var 🙂 Konu şu teknesi olan 2 kardeş var biri genç yakışıklı diğeri küçük çocuk kendi başlarına yaşıyorlar ama tablo kaçırıyorlar sanırım bir yerden ve tekne ile saklayacaklar satmak için çalışıyorlar istemeden bir kızı tekneye alıyorlardı başta o kızı öldüreceklerdi ama abisi kızı sevdi hatta kız tabloyu satmalarına yardım etti babası sanırım müzede mi ne çalışıyordu ama küçük çocuk kızın abisini sevmesini kıskandı abisini polise ihbar etti vs film su kanallarında geçiyor gibiydi bu filmi bulmam lazım gerçekten taktımm 🙂 yardımlarınızı rica ediyorumm

 
Gönderildi : 19/08/2017 11:57 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
 

Öncelikle merhaba ben Hatice 🙂
Şuan da n yeni üyenizim bir sorum olucaktı gelir gelmez hem de 🙂 aklımı fikirimi taktığım önceden izlediğim ama adını bulamadığım bir film var 🙂 Konu şu teknesi olan 2 kardeş var biri genç yakışıklı diğeri küçük çocuk kendi başlarına yaşıyorlar ama tablo kaçırıyorlar sanırım bir yerden ve tekne ile saklayacaklar satmak için çalışıyorlar istemeden bir kızı tekneye alıyorlardı başta o kızı öldüreceklerdi ama abisi kızı sevdi hatta kız tabloyu satmalarına yardım etti babası sanırım müzede mi ne çalışıyordu ama küçük çocuk kızın abisini sevmesini kıskandı abisini polise ihbar etti vs film su kanallarında geçiyor gibiydi bu filmi bulmam lazım gerçekten taktımm 🙂 yardımlarınızı rica ediyorumm http://m.imdb.com/title/tt1298831

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Gönderildi : 26/08/2017 11:54 am
(@cemolistan)
Gönderi: 66
 

Bir kadının 4 kocasının olduğu yabancı bir sinema vardı.Kadın farklı farklı erkekle karşılaşıyor yıllardır aradığı kocasını bulamıyordu.Bu filmi bilen varmı?

 
Gönderildi : 05/09/2017 8:18 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
 

Bu şekilde aratınca çıkmıyor bir şey daha detaylı yazın.
Zaten ne dediğinizi ben de anlamadım.
4 kocası var, yıllardır aradığı kocası var...
Ne demek bu?

 
Gönderildi : 05/09/2017 9:46 pm
(@cemolistan)
Gönderi: 66
 

Filmin ismi dört koca diye hatırlıyorum ama arattığımda bulamadım konu hatırladığım kadarıyla uzun zamandır kocasını görmemiş bir kadın karşılaştığı erkekleri kocası zannediyor böylece 3 kişi geçiyor en son kocasını buluyor ve film bitiyor.

 
Gönderildi : 06/09/2017 2:31 am
(@kisafilmhayalcisi)
Gönderi: 0
 

Film konu olarak yayılmaya başlamış yeni bir hastalığı ele alıyor. Bu hastalığa yakalananlar etrafa saldırmaya falan başlıyor. Hastalığın ilacı var. Hastalığa yakalanan kişiye bu ilacı verirsen o hastalıktan bir süreliğine kurtuluyor. Hatta kadın kocası için bu ilaçtan bir çanta buluyor. Sonra bu çantayı bu çiftin yakın arkadaşı kendi eşi için çalıyor. İlaç kalmayınca kadın kocasını odaya bağlıyor falan. Bu filmi bilen varsa lütfen yardımcı olsun aylardır kafamda. Böyle bir başlık olduğunu bilseydim daha önceden de yazardım. Yardımcı olabilmeniz umuduyla... Teşekkürler.

İlk kısa filmim : https://www.youtube.com/watch?v=cADsQ19WDPo

İkinci kısa filmim : https://www.youtube.com/watch?v=I0mRZM_Gvqk

 
Gönderildi : 07/09/2017 8:55 am
(@saintmua)
Gönderi: 0
 

Arkadaşlar merhaba;

Bu video da, 1:05 te başlayan filmin adı nedir acaba bilen varmıdır?

 
Gönderildi : 02/10/2017 4:43 am
(@spidervis)
Gönderi: 1242
Admin
 

saintmua soruyu başka bir yerde sordum. O sayede öğrendim. 10 dakikalık kısa filmmiş, Shifter. http://www.imdb.com/title/tt3271174/

 
Gönderildi : 10/10/2017 12:28 am
(@saintmua)
Gönderi: 0
 

Harikasın spidervis çok teşekkürler 🙂

 
Gönderildi : 10/10/2017 4:50 pm
(@noname1)
Gönderi: 1
 

Öncelikle selamlar, siteye az önce kayıt oldum.Başlığı doğru yere mi açıyorum hiçbir fikrim yok ancak gecenin bu saatinde aklıma bir film takıldı ve beni uykumdan etti.
Sanırım İspanya iç savaşı sırasında geçiyordu film.Tıp fakültesinde eczacılık okuyan birisi vardı, bir de doktor vardı.Sanırsam iki arkadaşı anlatıyordu ve bir kadını.Şu an kafamda net değil hiçbir görüntü ancak sahne sahne hatırlıyorum bazı şeyleri.Arkadaşına eczane bırakıyordu hediye olarak.Şimdilik bunları hatırlıyorum.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Emin olmamakla birlikte filmin dili aklımda İspanyolca olarak kalmış.

 
Gönderildi : 07/11/2017 6:46 am
(@burak929)
Gönderi: 12
 

Benzer bir başlık bulamadığım için yeni başlık açtım. Eğer başlık burada kalacaksa daha önce izlediğimiz ve bir şekilde aklımıza gelen ama tekrar izlemek istediğimizde adını hatırlayamadığımız, izlemek için linkini bulamadığımız filmleri buraya ekleyelim.

Başlığı açmama sebep olan filmden bahsedeyim. Birinci Dünya Savaşı olması büyük ihtimal bir savaş öncesinde askere alınmalar gerçekleşiyor. Türk askerlerinden bazıları da askere gitmemek için çeşitli bahaneler öne sürüyor. Askerlerden biri kör ya da sağır rolü yapmaya çalışıyordu yanında annesi vardı. Dokuz Eylül Üniversitesi çıkışlı birinin kısa filmiydi diye hatırlıyorum hatta çekimleri İzmir'de yapılmış olabilir. Aklımda böyle kalmış. Kostümler ve mekan özenli tasarlanmıştı.

 
Gönderildi : 06/02/2018 11:17 pm
Sayfa 4 / 6
Paylaş: