KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Işık Kaynakları

Tartışmayı buraya taşıdım.

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Bu işık işe yararmı

Evet onlar da oluyor ama 200 300 TL civarında onlar. Bence bu daha hesaplı ve kaliteli.İki rengi de veriyor. Sarı-beyaz. Memnunum vallaha. Bence şu flaş kızaklarından alıp bir ışık ayağının üzerine bu...

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Bkm Mutfak'ta Açık Mikrofon Gecesine Katılıyorum

Abi sana bir tavsiyem var, biraz daha yavaş anlat bence.Gördüğüm kadarıyla bazı esprilerin arada kaynıyor.Heyecan zaten hız katıyor, biraz daha yavaş git.

Forumda Duyurular

9 yıl önce

Önce 1 ya da 2 tane softbox alıyoruz: Sonra softbox sayısına göre 1 ya da 2 tane bundan: Ve yine softbox sayısına göre 4 ya da 8 tane ampül. Eğer eşit güç vermelerini istemiyorsan Softbox'u 1 tane ...

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce

5600K olması önemli değil, önemli olan CRI değeri, onlar da yazmaz bunların üstünde. Ben yazan görmedim.Filmlerde kırmızı kafa yerine bir şeyler arıyorsan, dört duylu sistemlerden alın. Ampül alın onl...

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Çöpten Hikayeler Teaser

Türkünün adını ben söyleyeyim:Nasip olur Amasya'ya Varırsan Çok güzeldir. Bu hangi versiyonu bilmiyorum ama.

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: İşimden ayrılıp, fakir sinemacı olarak mutlu ölmeye karar verdim.

Harika bir mesaj Erdinç abiden. Böyle şeyleri görünce bu foruma olan inancım artıyor.İyi ki varız, varsınız.

Forumda Konu Dışı

9 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

300 TL dolaylarında modem tavsiye eder misiniz? Türk Telekom kullanıyorum.ADSL...

Forumda Konu Dışı

9 yıl önce
Re: Ali kısa film trailer

Yalnız film değil bu, teaser'ı 🙂

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: Gimbal Seçimi

Konuyla ilgili mesajınızı lütfen halihazırda var olan başlığa kopyalayın ve o başlıkta daha önce verilmiş cevapları inceleyin.

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Dış çekim için mikrofon

Şimdi biz önden gidiyoruz haliyle, 2 sene oldu benim gözlemlerim amatör sinemacının sesin önemini fark edişi. Birkaç seneye sıradan kullanıcı da keşfeder, telefonların ses kayıt özellikleri de biraz d...

Forumda Ses ve Kayıt

9 yıl önce
Re: DaVinci Resolve Üzerine

İkisinin de.

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce

Hayır denemedim telefonla. Aslında kablolu yaka mikrofonu teknolojisi ucuzladı baya. Ses kayıt cihazı teknolojisi de biraz ucuzlasa kablolu ile kablosuz konforuna erişebiliriz aslında. Her mikrofon iç...

Forumda Ses ve Kayıt

9 yıl önce
Re: DaVinci Resolve Üzerine

Full versiyonu yayınlandı.

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce

Ben de aputure a.lav kullanıyorum ama Türkiye'de satılmıyor bildiğim kadarıyla o nedenle Audio Technica demiştim.Ben yurtdışından sipariş etmiştim aputure'u.

Forumda Ses ve Kayıt

9 yıl önce
Sayfa 100 / 755