KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Stabilizer yapımı için yardım?

Sahibinden'de eski stabilizerlar ucuzladı. 1000 TL altında glidecam merlin falan bulmak mümkün artık. Elektronik stabilizerlar daha da ucuzlatacaktır. Oraya yönelebilirsiniz. Ben tavsiye etmiyorum onl...

Forumda DIY - Kendin Yap

9 yıl önce
Re: Şarapnel Kısa Film

Konu, içerik, oyunculuk falan girmeyeceğim. Değiştirilemez. Ama kurgusunu beğendim.Işığa ve sanat yönetimine biraz daha özenmek gerekiyormuş.

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: (Yardım) İki görüntü arasındaki farkı eşitleme

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

9 yıl önce
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera...

Önümüzdeki hafta ilk defa bir arkadaşın belgeseli için Prores HQ 422 çekeceğim.Raw'dan geçiş öncesi bilmem gereken bir şeyler var mı?24fps Raw iso 800 çekiyordum hep.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

9 yıl önce
Re: 15 temmuz destanı

Başlığı kilitliyorum, silinecek.

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: Davinci Resolve'da Renk Düzenleme Dersleri

İşte onun için de lut atabildiğin monitörler çok faydalı.Şu monitör işini bir türlü halledemedik. Bir de eğer uygun görürsen senin yolladığın karelerle de ders hazırlayabilir miyim? Videoyu oynatmam ...

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Re: Davinci Resolve'da Renk Düzenleme Dersleri

14 Beta 5'e yeni özellikler geldi, video da geldi. İyi seyirler. Umarım işe yarar.

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Re: Blackmagic Pocket Sd kart

İyi araştırdınız mı sorunlarını?Pil süresini, ekranını, iyice okuyun bu forumda sayfalarca yazı var hakkında.1 ay sonra satışa çıkarırsınız. Raw kayıt alacaksanız daha fazla kayıt alabileceğiniz kart...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Re: Ses ile alakalı genel sorular

Mixer de birden fazla ses girişi varsa onları mixleyip tabii ki ses oranlarını ve özelliklerini de ayarlayıp kaydetmenize yarar.

Forumda Ses ve Kayıt

9 yıl önce
Re: Hangi 7'' monitörü tavsiye edersiniz ?

Yok, ama sanıyorum hdmi görüntü transmitter'ı alırsanız ki o monitörden pahalıdır, her monitörden alırsınız. Her tabletle görüntü izleyemezsiniz. Kameranızla uyumlu tablet ve yazılım var mı bakmanız g...

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: adobe premierede color edit

Videolarınızın üzerinde bulunduğu timeline'ın üzerine adjustment layer ekleyin ve videonuz boyunca genişletin. Renk değişikliği yaptığınız efekti adjustment layer'a ekleyip renk düzenlemesini orada ya...

Forumda Adobe Premiere

9 yıl önce
Re: Oyuncu

İletişim için mail adresi bırakırsanız, ilgilenenler daha rahat ulaşabilir size.

Forumda Ekip Arayışı Arşivi

9 yıl önce
Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı

Hasan başta herkes döktürmüş. 🙂

Forumda Ekip Arayışı

9 yıl önce
Re: Oyuncu

Hangi şehir?

Forumda Ekip Arayışı Arşivi

9 yıl önce
Re: Re: Kısa Film Projesi - Ekip Arayışı

@KEzzAP zombili bişeyler olursa senaryo olarak katkı vermek isterim.Eğer düşünürsen buralardayım enazindan Fikren bile olsa dahil olmak isterim. Fikri bulduk, yazıyoruz forumdan hegel'le, dur bakalı...

Forumda Ekip Arayışı

9 yıl önce
Sayfa 102 / 755