Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Tecrübelilerden Yardım.. Yeni başlıyorsan sana Panasonic NVGS serisini öneririm. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
17 yıl önce |
|
Cevap: Konu Dışı Sorular Evet ben de dayanamadım indirdim, güzelmiş S.Scroll yumuşak yapınca cebelleşiyorum ama scroll ile döndür baba döndür:) Cybersearch için zaten firefox'da adres kısmının sağ tarafında google tabı yok mu... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Konu Dışı Sorular Özelliklerini de yazarmısın Fırat:)Adblock Plus kullanıyorum.Reklamları popupları engelliyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Korsan Sorunsalı Ben şuan Eskişehir'de Handy Shop açmak için yazışmalarım sürüyor, yakın vakitte işlek bir caddede açıcam:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi bende live capture yapmayı düşünüyorum. 1- bahsettiğiniz Intensity kart pci-e. yani desktop pc ye uygun. ancak ben laptop ilede lıv capture yapmak istiyorum. kameram hv30. laptopun hdd kapasitese soru... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Cevap: Korsan Sorunsalı Bahşişlerle 4500'ü buldu:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Sandık - Can Evrenol Tırnak işareti bunun için var canısı.Salak bir cevap, "salak" bir cevap arasında epey fark var.Evet film Can Evrenol'un diğer "g....." filmleri kadar "g...." ama yine ödül alabiliyor, yani bizi 10 dk ... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi Şuan WD 1TB 32MB Black serisini almayı düşünüyorum. |
17 yıl önce |
|
Cevap: "Bir gün bir gün bir çocuk..." Film toplaşması 1-alice2-strangeguy(aydın) 3-hepa |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Korsan Sorunsalı Başlık KEzzAP tarafından başka bir başlığın içindeki mesajların bu başlık altında toplanmasıyla oluşturulmuştur. 😀 Geçen Adobe CS4 box satın aldım:)4500 dolar verdim acımadım heh.Neyse konuyu bölmeye... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: LCD Monitör Önerisi Aslında Parlak yani Glossy ekran tercih etmeyin, çünkü tam aksine renkler birbirini asla tutmaz, ayrıca ışıkta göremezsin, ayrıca gamma tutmaz. |
17 yıl önce |
|
Cevap: Yeni Forum ve Sıkı Denetim Yıldırıcı birşey olamaz sonuçta, belirli bir kitlenin katıldığı bir site.Bu yıldırmalar ve caydırmalar ancak, forumda sevgi-aşk köşesi, beşiktaş-galatasaray köşeleri de bulunursa sapıtıp ihtiyaç duyul... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Ayla Dikmen - Anlamazdinwww.youtube.com/watch?v=nmkrYN9eS30 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Denesek mi 😀 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Canon 5D MKII 5D Mark2'nin Vimeo'daki videoları oldukça iyi aslında, o sorunu da büyük olasılıkla yeni sürümleri ile çözebilirler, veya homemade firmwarelerle belki atlatılır. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |