Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: CANON HF S10 -kaset devri kapanıyor- xvYCC sanırım yeşil ve mavi perde de daha da işe yarar, yanılıyor muyum? |
17 yıl önce | |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi Hayır tabi ki yok:) |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Cevap: CANON HF S10 -kaset devri kapanıyor- FullHD ise dediği gibi kalitede biraz fark olur sanırsam.Ama hiç sanmıyorum HV20/30 da FullHD, sensörü sadece öyle yine 1440x1080 kaydedicek bence. |
17 yıl önce | |
|
Cevap: Web tasarımcısı aranıyor Flash yok:D Sigorta+yol+yemek istemem.Freelance çalışırım 8) Ekle tanışalım:P |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Cevap: CANON HF S10 -kaset devri kapanıyor- S10 60 S11 160 gb sanırım |
17 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HF S10 -kaset devri kapanıyor- Hadi bakalım Canon yine kendini baltalama da:D |
17 yıl önce | |
|
Cevap: Gidecek ülke aranıyor Norveç 😉 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Haha HV50 güzel olmuş:D Ben de hayalimdeki HV'yi yapim Photoshop'ta:) |
17 yıl önce | |
|
Cevap: MD 10000 VE JİMMY JİB UYUMLULUĞU HK. Ses için satılan optik kablolar vardır.İçersinden data değil ışık geçer böylelikle ışık hızında kayıpsız ses aktarılır, bu kablolar aynı zamanda her ışık datasını da aktarabilir.Bir ucunu kameranın al... |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
17 yıl önce |
|
Cevap: Korsan Sorunsalı Apple'ı arayabilirsin Baco veya Computoriom'u (öf yanlış yazdım sanırım:D) |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: VİSAL (fragman) Vay be insanlar Adrian Brody'i oynatıyorlar:DGerçekten çok benziyor heh:) Elinize sağlık güzel bi yapıma benziyor. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi Mpeg2 kayıt yapabilirsin veya Avi. |
17 yıl önce |
|
Cevap: Neden Macintosh? Evet işlemci oldukça etken tabi ramlerde önemli oluyor 512MB ile 3GHZ'i kontrol edemeyiz :)Ama 2 veya üstü bunun için yeter. |
17 yıl önce |
|
Cevap: Korsan Sorunsalı Film izleyebilecek kadar ingilizcem olsa yurtdışı paketleri daha güzel tabi dvdlerde şuanda 24'e sardım ki yurtdışındaki sezon boxları çok güzel. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Korsan Sorunsalı Açıkcası DVD'e para veririm güzel filmlere ama arşivimin %99'u divx:) Bu müzik albümleri içinde geçerli onda yüzde %99'9'a vuruyor tabi.Şimdi 10 liraya yerli albüm alırken 20-25 lira neden yabancı alb... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |