Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Merkez- Kodunu söyle Alkollu şahıs- Ben kodsuz adamMerkez - Adres ver nereye yardım istiyorsun?Alkollü şahıs - (adresi veriyor)Merkez - Sana iki ekip gönderdim, geliyorlar(Kısa bir beklemenin ardından... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Notebook Monitörü 2 Monitör Nasıl Olur ? Böyle birşey yapamazsın. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Cevap: "Zifiri" Ben de beğendim eline sağlık Erdem.Seslerin netliği ve anlaşılırlığı anlatımı yüksek tutmuş, ayrıca müzik seçimi de çok güzel.Kareler temiz ve yerinde.Başarılı olmuş.İpek Yolu Film Festivali'ne yollad... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Neden Macintosh? L2 o kadar yormayacaktır seni önemli olan işlem gücü değil aslında işlemi yönlendirme.AMD'lerin de 512 hatta daha düşük işlemci cacheleri vardı zamanında ama 6mblik Intel'lerle kafa kafaya gidiyordu. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Eagle Eye7/10 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: Canon 5D MKII 1.000 lira ortalama bir fiyat:) Mediamarkt umduğum kadar ucuz olmadı hatta bazı ürünler de daha da pahalı.Şimdi yeni bir kampanya yaptılar, en ucuzu biz hesabı.Daha ucuzunu bulursan "farkını"nın iki k... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Body of LiesRidley Scott ne çekerse giderim diye gittim, ve iyi ki gitmişim.LD Caprio'nun iyi performanslarından bir tanesi ayrıca, yönetmen her zamanki gibi Amerikan milliyetçiliği ve "orta doğu" teo... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: 9 Yönetmen Timur Bekmambetov, yapımcı sadece Tim Burton.İlginç bir yapıma benziyor.Gideceğim kesin. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: ..:: KısaFilmci.net ::...Türkiye'nin yeni Kısa film sitesi Siteye giren bir daha girmez formatında bir site. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Cevap: Günaydın İsmet Abi!... "dostum, çinli demişsin ama bu zenci" |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Videomic HV serisi ile sorunsuz çalışırsın. |
17 yıl önce | |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar iyice zombici oldun çıktın, gözleri büyük olsun zombilerin, anime zombi:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Ben de öyleydim.Daha önce pop yaparken seviyordum techno yapıyor diye garipsedim ama dinleyince oldukça tuttum. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar fantastik adam ya:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |