Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Neredeyse ezberlediğim Natural Born Killers'ın yönetmen kurgusunu izledim. Aralarında 4 dakika var. İzlemeyenler bulaşmasın, izleyenler yönetmen kurgusunu illa izlemek istemeyeceklerse buyursunlar. 4 ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Hoşgeldin.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Neden Bazı Türlerden Daha Fazla Başyapıt Çıkıyor?

Eyvallah Dude, itirazım yok. Sağol kaydıraklıyılan

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce

Aramızda saygı falan derdi hiç olmadı, olmazda zaten. Bunu geçelim hemen. Senin genel tarzını da bilirim. Kızgın halini de. 🙂 Onu da geçtim. 🙂 Yazdıklarını okumuştum, okumadan yorum yapmam tabii ki, a...

17 yıl önce

Abi sinema değil de, diziler gerçekten uçtu. Bir How I met your Mother ya da Scrubs izliyorum da, resmen öte işler yani... O olabilir, hiç dizi izlemiyorum çünkü gerçekten. Gülmek istiyorsan dizilere ...

17 yıl önce

Valla ben hiç de öyle düşünmüyorum Dude. İstersen izlediklerin varsa örnek ver, istersen ödül vs. sisteminden gir olaya, istersen varsa yakın zamanda kültleşmiş komedi korku söyle, bilelim. Kısmen ko...

17 yıl önce

Bir de şöyle bir konu var: bazı türler grift ve zengin hikayelere, güçlü görselliğe zemin hazırlayan yapıdalar sanki.Ama böyle düşününce de korku türünden iyi filmler beklemek gerekiyor gibi geliyor b...

17 yıl önce
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı?

ali.ünal, ben söylediklerine katılmıyorum. Hırsız yaratmak için sahip yaratın ya da suç yaratmak için yasa koyun fikirleri, çok hoş, keyifli ve cezbedici cümleler, bu kesin. Peki bende şunu sormak ist...

17 yıl önce

AAAaaa ama Görkem, Sideways'le ilgili bi torba konuşup içinde şarap kelimesi geçirmemek? tcik tcıık.. 🙂 Evet, bu doğru aslında. Şarap... Film belki de sırf şarap üzerinedir. Yıllanacak film Sideways.....

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Forumda Renkli Yazı Kullanılsın mı?

Hayır.Kesinlikle hayır.Lütfen hayır.Ağlarım bak hayır!Çemkiririm hayır!Yalvarırım hayır!Oturup Joe Black'in incelemesini yazarım, uykusuzluk sorununuz kalmaz hayır!Kalkıp Battlefield Earth'ün incelems...

17 yıl önce

Daha önce izlemiştim ama yenilemek istiyordum. Sideways'i izledim. Ve artık daha da eminim ki Alexander Payne, mutlaka özleyeceğim nadir birkaç isimden biri. Sideways baştan sona çok sevimli, çok özen...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Kirli çürük ve adiyi sadece komediye örnek olarak almıştım ben. Romantik komedi ile ilgisi yok kesinlikle.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Mizah / Fıkra / Espri

Çok iyiymiş ya. 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Kirli, Çürük ve Adi bir istisnadır. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Forumda Sizi En Çok Güldüren / Eğlendiren Başlıklar-Mesajlar

100 yıllık geyiği yaptığımız başlıktaki Özgür'ün kameraman kankasının lafını asla unutamayacağım. Sevgilinin/eşinin filmde sevişmesine izin verirmiydin? Cevap:"O kadar da sanatçı değiliz ulan!"

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 159 / 183