Eklenen Forum Cevapları

Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Üretilmiş tüm sıkıcı Fransız filmleri bu filmin giriş sekansına kurban olsun. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sideways/Alexander Payne

Alexander Payne'in yazıp yönettiği film, orta yaşlı bir öğretmen olan Miles ve onun arkadaşı Jack'in birlikte çıktıkları bir haftalık tatili anlatıyor. Ama o tatil öyle bir tatil ki.... Bir insanın tü...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Herhangi Bir Konuda ve Sebeple Bıktıklarımız!

Filmlerdeki "önemli anlara hazırlık" sekanslarının sıkıcılığından bıktım. Sinema yazarlarının vizyona giren filmlerle ilgili, illa gaz verici birşeyler söylemesinden bıktım. En salak filmleri, oyuncul...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Tanrıkent'i izledim sonunda. Gayet enfes bir film. Ancak bir başyapıt değil gözümde. Çünkü: Diyebilirim ki genel olarak gerek görselliğiyle, gerek enfes hikayesi ve incelikli senaryosu ile, gerek düş...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor!

Valla dostlar hepsi de hayran olduğum filmler (İzlemediğim bir tane film var listede) ama bence yeterince güçlü bir seçki çıkmadı bu anketten.Yine de keyifliydi. Herkese teşekkürler.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Monopoli (facebooktaki grubu ziyaret edin de el yapımı monopoli görün, kardeşinizin imalatı), tabu (harbiden gülmekten geberdiğimiz oyular oldu), bazı kağıt oyunları. Profesyonel falan oynamadım hiç a...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Jennifer Aniston-Yunus Bülbül Jennifer Aniston was inOffice Space (1999) withJack Betts was inPer una bara piena di dollari (1971) withGordon Mitchell (I) was inQuei paracul... pi di Jolando e Margher...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Kısa Film Bulmak?

Amma zor iş yahu.... 🙁

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: Kısa Film Bulmak?

Ya birde "bulmak" derken....Edinip izlemek kadar "iyi kısa film" keşfetme meselesi de var aslında.Google'a "iyi kısa film" yazıp aramak olur belki ama başka?

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Brad Pitt Sinemayı bırakıyorum demiş? Gazete haberlerine çok nadiren güven duyarım, bu haber ise gerçekten tam magazinel. Brad Pitt, kariyerinin en güzel dönemine geldi. Olgun, yetişkin, tecrübeli ama...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: '' Kısa film çekmek zordur '' Hatası ...

Eğer kısayla uzun arasındaki farkın sadece metraj olarak dile getirirseniz o zaman uzun filmin ,kısaya göre daha önemli,daha saygıdeğer,daha üzerinde düşünülmesi gereken şeyler olduğunu söylemiş olurs...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: Nasıl Bir Film Çekmek İsterdiniz?

Başlığı açan arkadaşın böyle bir başlık açma amacını anlayabiliyorum, ben de benzer yaklaşımda olmuşumdur çok kez ama ne yazık ki o yaklaşım kişiyi nadiren net bir yerlere ulaştırabilir. Ve aslında ar...

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: Film Fabrikası En İyi Filmleri Seçiyor!

Nedir durum dostlar? Yeni liste gelmiyor artık galiba. Sonuçlansın mı artık? Mevcut istelerden belirgin bir 20 çıkacağı güç gibi görünüyor ama artık finale geldik sanki hmm?

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Neden Bazı Türlerden Daha Fazla Başyapıt Çıkıyor?

"Böyle şeyler yazmayın yahu, ne gerek var" yaklaşımı klişeleşmiş bir tirplerin en önde gidenidir. İlgi görmek, takdir edilmek en büyük mutluluktur şüphesiz. Yalandan, abuk nezaket cümleleri sıralamaya...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Öyle mi gerçekten? Ben o kadar önemli görmedim ya.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 158 / 183