Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Bilinç, Marxizm ve Sinema Kezzap'ın dediklerine ekleyecek bir şeyim yok. 10 kat iyi biçimde açıklamış zaten. Her şeyin politik oluşunu psikanalize girmeden anlatmak mümkün değil. O yetkinlikte bir adam olmadığımdan da bunu ben... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd O saçma bir soru bana sorarsan. Bu makineyi alan birinin pişman olacağını düşünmüyorum ben. Profesyonellerden bahsetmiyorum tabii. Sadece fotoğraf için konuşuorsuk Meren geçen hafta blogunda muhteşem ... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Woody Allen'ın en büyük hayranı kim? Özgür Bakar. Bu da size ipucu versin işte.. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd 7D'nin de, Mark II'nin de hamlarıyla uğraşmış ve sıkıştırmasız hallerini de görmüş bir insan olarak forza 7D diyorum. kaydıraklıyılan 7D alacağında, genç biraz daha bekle, 1. nesil ürün alınmaz demişt... |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd Benim tek derdim doku. Bu aletin görüntüleri de keskin (en azından bu videoda). 7D'nin dokusunu çok daha fazla seviyorum, Mark II görüntüleri inanılmaz keskin örneğin. Bu da o sınıfta gibi, görüntüler... |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd Sadece bu videoya bakarak konuşursam, paranız yetiyorsa 7D alın, ancak bu makineyi alırsanız da kesinlikle pişman olmazsınız diyebilirim. Ama tabii daha bir çok etken var, dediğim gibi, bu sadece görü... |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Görkem'in beklediği haberler gelmeye başladı, rahatlamışsındır umarım artık 😀" onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Bilinç, Marxizm ve Sinema Bir işin politik olup olmayışı algıda bitiyor sanırım. Dileyen dilediği şeyi dilediği şekilde anlatsın, her şey karşısındakinin algısıyla sınırlıdır. Algı sınırları, algılamak isteyiş biçimi, birikim... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: ESKİ TÜRK FİLMLERİ HD OLUYOR.. İşte arama adam gibi çalışmadığından ağzımızın tadıyla bir kızamıyoruz da yahu off.. Ben de bulamadım başlığı şimdi iyi mi.. Ben en doğrusu olan Görsel Sanatlarla İlgili Haberler başlığına atmıştım am... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: ESKİ TÜRK FİLMLERİ HD OLUYOR.. Aç aç, mutlaka aç. Ama tabii önce bir bak, başkası açmamışsa aç. Açmışsa, muhteşemmiş ya de geç 🙂 |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: ESKİ TÜRK FİLMLERİ HD OLUYOR.. Ve bu konu için açılan 2. başlığa da kavuştuk. Başlık açmadan önce lütfen arama yapalım. |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Zaten onu tmmchn'ın "Geçen aklıma gelmişti bu grup. İçinde Türk olan Alman grubunun adı neydi diye. " mesajına cevap olarak yazmıştım. "Bir de.." nin desi ona ithafendi. Ama işte alıntılamazsan böyle ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Yahu mare, senin sinema namına hiçbir şeyden haberin yoksa, kara cahilsen ben ne yapabilirim? Otur Brazil izle, otur 12 Monkeys izle, otur Fear and Loathing in Las Vegas izle, otur Monty Phytonları iz... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd Aslında hiçbiri hiçbirinin pabucunu dama atamıyor. Örneğin dediğiniz gibi bu giriş seviye bir makine. Mark II gerek tam çerçeve olması, gerek ISO hassasiyeti vs. gibi pek çok konuda 7D'den kat be kat ... |
16 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Sen banlarsan geri gelirim, bidıl banlasın. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |