Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Film hataları ve baştan hatalı filmler başlığı....

Dediğim ve Görkem'in de dediği gibi projeksiyon sorumlusunun ayarlaması gerekli. Nasıl ki filme uygun olan objektifi takıp en boy oranını doğru görünmesini sağlar, aynı şekilde kaşlarını da dengelemek...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Film hataları ve baştan hatalı filmler başlığı....

Yavuz Turgul'un Gönül Yarası'nda en az 3 kez mikrofon üstten kadraja giriyor. Dvdde de böyle mi? Sinemadaysa o projeksiyoncunun suçu, ama dvd de böyleyse affedilemez tabii.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR

sickman'in admin olduğu forumda ben durmam. Banlayın beni.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: Canon 5d mark 2 Tecrübeleriniz.

Kaydıraklıyılan'dan bekliyoruz ama ses yok kaç gündür.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: Piranha Activehd Q Type HD Dijital Video Kamera

Kamera ile çekilmiş görüntü görmeden konuşmak doğru olmaz. Ama 250 liraya 1/2.5" kamera fena değil gibi.

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

iyi bir kadroydu bu ya (gs'li değilim).Yıllarca Hagi'yi keyifle izledim(dik).Öyle bir futbolcu bir daha ne zaman gelecek bakalım.Bu kadrodan bi de Arif vardır ki ömüre bedel.Tüm futbol hayatında 18 iç...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Bak Network'ü severim. En iyi filmi bana göre. Zeitgeist'de falan da kullanılır çok. Onun da ilginç bölümleri var ama film olarak çok güzel. Devil Knows'u da bambaşka bir film sanarak başına oturmuştu...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Aslında benim dertli olduğum bir mevzuydu, bayağı ilgimi çekti. Eğer bir ülkede polisler yozlaşmış ve kokuşmuşlarsa özellikle o dönemde bunun filmini yapmak çok güzel. İşte böyle olduğunda içimden "he...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Serpico " onclick="window.open(this.href);return false; O zaman 70' lerden sağlam bir film daha hegel. Çok farklı filmler tabi ki ama Scarecrow daha da bi içime işlemişti. Ama her iki filminde ortak n...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Ben faturalar için çalışan bir köleyim! Biraz önce 617 liralık bir fatura ödemesi yaptım bunların büyük bir kısmını adsl faturaları oluşturuyor. Bundan daha kötüsü ne olabilir peki? Eve geldiğinde yen...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Bu şeridi üçten fazla boyut olduğunu kanıtlerken de kullanıyorlar. Hatta facebook'ta bayağı dolandı videosu geçen haftalarda.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Mizah / Fıkra / Espri

İngilizce geliyor kusura bakmayın. Geberdim gülmekten." onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: İzlemediğimiz Filmlerin Eleştirilerini Okumalımıyız

Reklamcı bir arkadaş açıklasa daha iyi olur ama sana şöyle diyeyim. Basın gösterimi denen şeyin normal gösterim tarihinden önce olmasının bir sebebi olmalı değil mi? Yoksa herkes izledikten sonra okuy...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Adamlar filmden sonra gerçek bir grup olmamalarına rağmen albüm çıkardılar, turneye çıktılar ama Görkem paşaya beğendiremedik iyi mi.. Ben bile beğendim ya, sen nasıl beğenmezsin :P. İlk kez Spinal Ta...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Avatar

Ejder Kapanı başlığına gönderme yapmıştım ama anlaşılmamış anlaşılan. Senin teorin de şu noktada dağılıyor: Kızılderililer de Türk.. Hadi bakalım.. (Anlamayanlar için, bu da espridir)

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Sayfa 125 / 493