Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Etkileyici fotoğraflar

Senin bu paylaştığın fotoğraflarla ilgili uykusuzda bir karikatür vardı. Ünlüler falan fotograflarını getirmişler milliyet gazetesinde sıraya girmişler. Sıra kavgası yapıyolar bir tanesi itiraz ediyo ...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

16 yıl önce
Re: !f istanbul // Türkiye’den Kısalar Gösterimleri

Eylem'de her fırsatını buldugunda bu lafı eder. Karizmatik oluyom sanıyor. 🙂 O lafın dogrusu öyle değil dude. Bak şöyle " Evet biz onları tanımıyoruz ama onlar Film fabrikasını tanıyor" ama iyi ama kö...

Forumda Festival ve Yarışmalar

16 yıl önce
Re: adobe premier cs4'de bulamadığım efekt!

Niye 2 render alıyor anlamadım? Sekansın en üstüne 2 kaş atıyorsunuz bitiyor olay, kaşsız render için yeni bir sekans içine bitmiş sekansı atmak yeterli. O atmadan bile yapılır da daha karışık tabii. ...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: adobe premier cs4'de bulamadığım efekt!

Bu şekilde yapmanı tavsiye etmem. Projeye siyah bir jpeg atarak bant çekmeni tavsiye ederim. Son çıktıyı zaten kaşsız almak en sağlıklı olacaktır, onu da öyle ayarlar alırsın. Böyle yaparsan kadrajlar...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce

BS'de de böyleydi bu. Tek tük çıkıyor aradan tanıdık, 2, 3ten fazlasını görmedim.

16 yıl önce

Çünkü Türkiye'de kısa film ile FF forumları bambaşka dünyalar.

16 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Her şey yeni başladı kezzo, daha alet tam kapasiteyle çalışmaya başlamadı bile. 1 2 yıldan önce de çok büyük bir şey beklemiyorum ben, ondan sonra bile gelmeyebilir. Her deney başarılı olmak zorunda d...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Kendi yaptığınla muhalefeti bir tutmak muhalefete ayıp olur mare 🙂

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Aç tavuk...

Ben de bazen kamera açılarına gelen eleştirileri anlamıyorum. Bu tamamen yönetmenin tercihidir. Belki bilinçlidir? Belki de değildir ama doğru kamera açısı diye bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Şöyle ...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Aç tavuk...

Fikir güzel, imkânsızlıkları saymazsak, uygulama da başarılı. Farkında olunmayan bir hâkimiyet var, ilgi devam ederse bu kendini gösterecektir gibi geliyor bana. Ancak benim takıldığım şey, ki geçen h...

Forumda Arşiv

16 yıl önce

A serious man 10/1 O "1" ide bir sahnede kafayı yazı tahtasına çakıyorlar "cohen" lerin şiddetlerini sevdigim için. Onun dışında bu filmi bence ASLA ama ASLA!!! izlemeyin. Mekik çekin, şınav çekin, a...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Moral Bozukluğu ve 31

Fragmanı çok kötüydü.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Söylendiği gibi bir başyapıt değil mi Görkem? Hehe, ben de sevmem fazla.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

İzledim tabii, ben senden film tavsiye alır mıyım hiç 😛

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Sinema üzerine fikirler. Hem bizden, hem ustalardan.

"Eve döndüğünüzde annenize anlatamayacağınız hiçbirşeyi senaryonuza yazmayın." buyurmuş hiçkok baba. Bu aşırı hatalı bir çeviri. Anlamı tamamen değişiyor. Orjinal metni okuduğumdan doğrusunu söyliyeyi...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Sayfa 123 / 493