Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Avatar dur lan dur editi: özelllikle ülkemizdeki Tokat'lı destekçilerini gördükçe daha bir hırslandım muhtereme.Sessizliğini koruyor ilginç. Daha okumadı bence. Görünce burayı yazıya boğacak. Gerçi böyle ded... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Film Maliyeti Üzerine Tartışma Bölümü "Film" tek başına yeterli bir tanım değil. Ahmet Uluçay ile Cameron'un yaptıkları aynı şey değildir o nedenle. Gavurlar bunu o nedenle film-cinema-movie olarak ayırıyor genelde (ticaret-sanat-eğlence ... |
16 yıl önce | |
|
Re: Kısa Film YarışMAMASI Ben anlamadım Kezzo'nun kastını :D. Bir de hadi Özgür'e (beetlejuice) edersin de, kim bana niye teşekkür etsin. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Şu resimlere dikkat edin dedik ama dinletemedik, ah ah.. Bu film yayımlandıktan sonra filmdeki komploların yalan olduğunu kanıtlamak için hükümetin JFK'nin ölümü ile ilgili bazı gizli dosyaları halka ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR Bunlar da iyi güzel ekipmanlar ancak Kadir'in yaptığı ile aynı ekipman olmadığına dikkat çekmekte yarar var. Benzer, ama aynı değil. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Film YarışMAMASI Daha converting yapıyor ama zamanım varken atayım dedim..iki saate aktif.. Çelişki" onclick="window.open(this.href);return false; Şu sondaki Anlayana! yazısını kaldırdık mıydı güzel olacak. Güzel olmu... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Evet Dude, haklısın gerçekten öylemi bu stüdyo işleri bilmiyorum ama iyi giydirmişler, MAL ları olmak. Nefesimi 10dk tutabiliyormuyum gerçekten 🙂 Valla Guybrush öyle iddia etmiyor mu 4 oyundur :D, 1.d... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bu filmle ilgili düşünmediysen ortada bir gariplik var nefesini 10 dakika tutabilen dostum. O soruların cevabını da film çekildiğinden beri bilen yok, çünkü cevapları yok. Egzantiriklik olsun diye ama... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası'na teşekkür... Öncelikle tebrikler. Başarıların devamını dilerim. Ancak;Bu filmin ödül almış olması beni şaşırttı açıkcası. Derli toplu bir film olsa da ödül alacak kadar iyi olduğunu düşünmemiştim. Rakip filmleri i... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR ya bişiy sorucam. bu alet 35mm adaptörlede kullanılabilirse bi tane yapıyım şundan ya hiç bi halt yok çok basit bi alet bence. Biri olduğunu mu iddia etti ki? Bu yapmaya üşenenler için. Çok fazla işe ... |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Scorsese'nin insan olmadığına karar verdim. Shutter Island hiçbir şekilde en iyi filmi değil ama yine de çok acayip bir film. Yani o kamera hareketlerini başkası yapsa kafasına vurasım gelir ama o yap... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR iyi de fotoğraf maknesini omuzda taşımak komik değil mi? cevat kelle gibi omuz kamerasıyla kaç kısa film çekildiğini gördünüz. ha 3 tonluk kameran olur omuzda taşırsın meburen. bence bu tip ürünler da... |
16 yıl önce |
|
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR Buna da monitör takamıyorsun, yapı kalitesi vs. gibi şeyler sayabiliriz. Fiyat yurt dışı için dengeli sayılabilir, Kadir'in müşteri kitlesinin çok büyük kısmının da yabancı olduğunu düşünürsek çok man... |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Kendin özetlemişsin: "Ama tabii ki aslında hiçbiri tek başına yeterli bir hikaye anlatmıyor bunların." Benim en büyük derdim buydu. Yok geçmişte geçen sahneye kaç milyon dolar harcamışlar da bilmem ne... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Ben izledikten sonra keşke izlemeseydim, vaktime yazık, o hatun için bile izlenmezdi demiştim.. Bayağı oldu ama, şimdi izlesem belki fikrim değişir ama kafamda o kadar ötü yer etti ki cesaret edemiyor... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |