Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Kiralık Canon 550D ve Ekipman Seti

Canikligil de karttan olması mümkün değil gibi diyor:" onclick="window.open(this.href);return false; 720p de daha çok ısınmasının sebebi saniyede 2 kat fazla görüntü kaydetmesi (50/60 fps). Örnek olar...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce

Yahu RED de ısınıp kapanıyor, o kamera içinde kayıt yapmıyor, onun da mı hafıza kartı ısınıyor (hafıza kartı kullanmadığını biliyorum)? Mantıklı değil bence bu, yani mantıklı ama tek başına yeterli bi...

16 yıl önce

O zaman biri bana kapanmadan önce çıkan termometre işaretini, bu işaretin kullanım kılavuzunda makinenin gövde içinin ısındığını gösterdiğini ve bu işareti gördükten sonra aleti dinlendirmeniz gerekti...

16 yıl önce
Re: Film Maliyeti Üzerine Tartışma Bölümü

Ekipmanı o proje dışında herşeyde kullanıyorsun hacıgıdı. Fakat mikrofona pil alıyorsan mesela o filmin masrafına girer sanki. Fakat catering falan bunlar çok önemli detaylar. bi de gözle görülmeyen m...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

KS filmleri biraz karışık bir konu. Sinema anlamında çok zayıf, ancak diyalog ve senaryo anlamında çok güçlü yanları var. Gerçi sineması da özellikle son dönemde gelişme gösterse de sıradan bir adam o...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Canon 5d mark 2 Tecrübeleriniz.

Yayımlamak gibi güzide bir kelime yerine release etmek diyen arkadaşları çok severim. "The Dude", bu lakap ile "güzel Türkçemiz" eleştirisi bana biraz çelişkili geldi. Bu savunmayı yapmaktan da bıktım...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: Üyelerin Fotoğrafları

Ben de hatırlıyorum da siz yemek yerken oradaydım daha ya, gitmemiştim.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: LOST

Eylem haftalık küfrünü etmedin, hayırdır? 🙂 İzleyemedim daha ya, hele "bu sezon muhteşem gidiyor abi" diyen verbal_kint "bu bölüm çok kötüydü" deyince açasım bile gelmedi.. Bıraktığım nokta olabilir ç...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

JAY AND SILENT BOB STRIKE BACK (2001) - Yön: KEVIN SMITH 2 abazan, esrar satıcısının başlarından geçenler. Film özellikle ikinci yarıda temposunu iyice yükselterek gülmecenin dozunu arttırıyor. Çizgi...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Üyelerin Fotoğrafları

2008 Temmuz, İstanbul Stüdyoları (Bilal'in o zaman kurgucu olarak çalıştığı yer) "SÜS"ün çekim ekibi devekuşu yerken İyi de ben neredeyim? Fotoğrafı ben mi çektim acaba..

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: yeni hdd kameralar ,hdv kameraları tahtından indirecek mi?

p2 kartlara kayıt yapan kameralara yönelebilirsin ama hv30 fiyat aralığında öyle kamera var mı bilmiyorum.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

16 yıl önce
Re: Canon 5d mark 2 Tecrübeleriniz.

Yayımlamak gibi güzide bir kelime yerine release etmek diyen arkadaşları çok severim. Bunu söyledikten sonra, süper zeki Canon'un muhteşem güncellemesinin "Custom mod"lar seçiliyken ses kaydetmediği f...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: Sendika Duyurularımız

Ağırlıklı olarak evet. Ancak holivud öyle bir olaya kayarsa tüm Dünya o yöne hareket eder zira çok az ülke holivud filmleri olmadan sinemalarını ayakta tutabilir.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Sendika Duyurularımız

Hangi Türk Sineması'nı bozuyorlar onu sormak istiyorum. Olmayan şey bozulmaz ki. Ancak dizilerin sinemayı sallaması olayı her yerde tartışılıyor bu aralar. Pek çok insan sinemanın sonu geldi falan diy...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: İhtiyacımız olan şey: "Gişe Kısa Filmciliği!"

Bence hep beraber para biriktirip payi'ye ped (orkid) alalım.

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Sayfa 112 / 493