Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Fragmanlar Ridley kötü film yaptığını gören oldu mu? Black Hawk Down kötüydü aslında, şimdi hatırladım. Ben sevmemiştim en azından. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. Geçmiş olsun sana tabii de müşterinin arkasından gülmeleri her ne kadar ayıp olsa da ölü piksel sayısı belirli bir oranın üzerinde olmazsa değişim yapılmıyor genelde. Normal bir tepki yani o. LCD moni... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Sen ne zaman başladın izlemeye? Ben ilk sezonun ortasından beridir haftalık olarak izliyorum ve artık tahamülüm kalmadı. 20 milyon seyirci kaybedip hâlen daha aynı tavırlara devam etmek akıl kârı deği... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST İzlerken uyuyakaldıktan sonra Habil'le Kabil'i anlatsa n'olur kezzo ya.. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var "The Pervert's Guide to Cinema: Slavoj Zizek Lacanian Psychoanalysis and Film" (2006)'dan alıntı: "......Sinema bir kandırmaca mıdır?..Bir Görüntü sanatı (belirme sanatı) olarak ......Sinema realiteni... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: 7D ve premiere CS4 peki anlamadığım şu baço. ben bunu kurup montajlamayı yaparkenmi seçeceğim sonra montaj bitip render alırken farklı bir codeclemi çıktı alacağım biraz açarsan çok güzel olur 🙂 Bütün başlık bu olayı an... |
Forumda Adobe Premiere |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yerli Filmler IMDB'ye alternatif yerine Türkiye ofisi daha mantıklı olur. IMDB'ye alternatif kurmak mantıklı değil çünkü. Türkçe desteği + Türk filmlerinin düzgün girişini sağlayacak bir girişim yeterli. İtalya, İs... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Şener Şen ile Cem Yılmaz’ın başrol oynayacağı Yavuz Turgul imzalı sinema filminin çekimleri nisan ayında başlıyor. Yapımcılığını Fida Film’in üstleneceği filmin senaryosu sır gibi saklanıyor. Turgul’u... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Valla ben de bilmiyorum, kullana kullana işte. Bir ara Picasa ile yapıyordum ama o da kıstılı işte bazı şeyleri yapamıyorsun. Deneye deneye öğrenmek en iyisi. Blogun logosunu da ben kendim yaptım örne... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Nasıl ki Premiere için "Magic Bullet" varsa, aynı bu tarzda çalışan, fotoğraf renkleriyle oynayacak başlı başına bir program var mıdır tavsiye edebileceğiniz?? (PS veya onun eklentileri harici...) PS ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Bakalım, belki filmde olmaz bile. Ya da tam aksine katolik olur vs.. Film çıkmadan konuşmak doğru olmaz. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Niye ya, Ridley'in en kötü filmi bile kendini izlettirir.. Çok da kötü olmayacaktır. Bir hac çıkartması bana koydu, onun dışında büyük merakla bekliyorum. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yerli Filmler Biz de geçen pazar arkadaşlarla kahvaltı ederken televizyonda rast geldik (tabii ki yarısında), arkadaşlar zaten replikleri bile ezbere biliyordu, kopa kopa izledik, tecavüz sahnesi, Sunal'ı kovalayan... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: RED ONE ile ilgili herşey sanırım this is it RED le çekildi. " onclick="window.open(this.href);return false; |
16 yıl önce | |
|
Re: Canon hv 30/40 + handy35 or Canon 500d/550d/7d + handySLR Omuzluk, hele de hdslrlarda her şeyden önce almanız gereken en gerekli ekipman (tipoddan sonra tabii). Bir de follow focus lazım gerçi. Kadir'in fiyatı ise pahalı. Yine "yurtdışı ile kıyaslayın" diyec... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |