Eklenen Forum Cevapları

Re: GAVS (TEASER)

Mesele Gavs mertebesinin büyüklüğünün anlaşılamaması. Öyle her konuya, her filme alınmamalı ki herkes de çekemez.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Bizim Oyuncularımız Neden Pek Proje Seçmez

Öncelikle daha önceden açtığın konuya cevap yazan arkadaşlara katılıyorum ne kadar yüzeysel ve 'amatörce' yorumlar olsada malesef gerçekler bu. Çoğu dizi ve film setinde Türkiye'de bildiğimiz en 'kral...

Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi

12 yıl önce
Re: İlk Tecrübem Yorumlarınızı alabilirmiyim

Değerli yorumlarınız için teşekkürler... Konu olarak bakarsak bana söyleneneni çektim bunu da belirteyim. Yarışmaya göndereceğim bir kısa filmim var şuan bitirme aşamasındayım onun daha iyi olduğu d...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Enstürmanal Müzik Önerisi

Merhaba arkadaşlar, kısa filmimizin başında duygusal bir sahne olacak ve bu sahne için enstürmanal müzik önerisi istiyorum. Amelie filminin müziklerine benzer tarzda ama pek duyulmadık, bir gayda, mız...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

12 yıl önce
Re: Zülfikâr-Bir Mamak Hikayesi (Fragman)

Film Çok Güzel Hocam Çok Beğendim Emeğinize Sağlık Oynayacak Birini Filan Ararsanız Yazabilirsiniz Hocam Bende Natoyolunda Oturuyorum

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: siyah beyaz- renkli (çekime 1 gün var)

birde bu konu dışı olacak ama diyalog çekimlerinde kameranın üzerinde herhangi bir oynama yapmam gerekirmi elimde 600d var harici ucuz bir mikrofon ve kendi mikrofonuyla denemeler yaptım arka planda a...

Forumda Görüntü Yönetimi

12 yıl önce
siyah beyaz- renkli (çekime 1 gün var)

merhaba cuma günü çekimlerine başlayacağım bir filmin yarısı siyah beyaz yarısı renkli fakat bu benim ilk kısam olduğu için tecrübe konusunda zayıfım sormak istediğim soru siyah beyaz ve renkli sahnel...

Forumda Görüntü Yönetimi

12 yıl önce
Re: İlk Tecrübem Yorumlarınızı alabilirmiyim

Eğlenceli olmuş.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: KISIR DÖNGÜ (kısa film)

Silah sesleri olmamış bence. Görüntüye bu kadar fazla renk verilmesi ne kadar doğru bilemiyorum. Fikir güzel olmuş bence. Küçücük bir mekanda böyle bir film çekebilmek kolay iş değil. Tebrik ederim.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Eat the Red Apple

Portekiz

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Eat the Red Apple

... wSulEclEVA Herkese merhaba arkadaşlar. Yeniyim sitede. Eleştirilerinizi bekliyorum.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
İlk Tecrübem Yorumlarınızı alabilirmiyim

Merhaba Arkadaşlar, Foruma yeni üye oldum bir arkadaşımın şarkısı için klip çektim. ilk tecrübem kamera çekimide montajda bana aittir. bir kaç time lapse var onlar bana ait değildir. il tecrübemdi ben...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR

merhaba arkadaslar fransa dan geliyorum istanbul da yasiyorum ve oyunculuk yapmak icin geldim eger aranizda kisa metraj cekmek isteyen varsa oyuncu olarak katila bilirim iyi gunler

Forumda Film Fabrikasi.com

12 yıl önce
Re: Kocaeli Üniversitesi'nde RST okuyan arkadaşların dikkati

Rts okumana gerek yoktu 🙂

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: Kocaeli Üniversitesi'nde RST okuyan arkadaşların dikkati

Bir genç daha kurtulmuş 🙂

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Sayfa 115 / 395