Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: GAVS (TEASER) Mesele Gavs mertebesinin büyüklüğünün anlaşılamaması. Öyle her konuya, her filme alınmamalı ki herkes de çekemez. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Bizim Oyuncularımız Neden Pek Proje Seçmez Öncelikle daha önceden açtığın konuya cevap yazan arkadaşlara katılıyorum ne kadar yüzeysel ve 'amatörce' yorumlar olsada malesef gerçekler bu. Çoğu dizi ve film setinde Türkiye'de bildiğimiz en 'kral... |
Forumda Oyunculuk ve Oyuncu Yönetimi |
12 yıl önce |
|
Re: İlk Tecrübem Yorumlarınızı alabilirmiyim Değerli yorumlarınız için teşekkürler... Konu olarak bakarsak bana söyleneneni çektim bunu da belirteyim. Yarışmaya göndereceğim bir kısa filmim var şuan bitirme aşamasındayım onun daha iyi olduğu d... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Enstürmanal Müzik Önerisi Merhaba arkadaşlar, kısa filmimizin başında duygusal bir sahne olacak ve bu sahne için enstürmanal müzik önerisi istiyorum. Amelie filminin müziklerine benzer tarzda ama pek duyulmadık, bir gayda, mız... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Re: Zülfikâr-Bir Mamak Hikayesi (Fragman) Film Çok Güzel Hocam Çok Beğendim Emeğinize Sağlık Oynayacak Birini Filan Ararsanız Yazabilirsiniz Hocam Bende Natoyolunda Oturuyorum |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: siyah beyaz- renkli (çekime 1 gün var) birde bu konu dışı olacak ama diyalog çekimlerinde kameranın üzerinde herhangi bir oynama yapmam gerekirmi elimde 600d var harici ucuz bir mikrofon ve kendi mikrofonuyla denemeler yaptım arka planda a... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
12 yıl önce |
|
siyah beyaz- renkli (çekime 1 gün var) merhaba cuma günü çekimlerine başlayacağım bir filmin yarısı siyah beyaz yarısı renkli fakat bu benim ilk kısam olduğu için tecrübe konusunda zayıfım sormak istediğim soru siyah beyaz ve renkli sahnel... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
12 yıl önce |
|
Re: İlk Tecrübem Yorumlarınızı alabilirmiyim Eğlenceli olmuş. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: KISIR DÖNGÜ (kısa film) Silah sesleri olmamış bence. Görüntüye bu kadar fazla renk verilmesi ne kadar doğru bilemiyorum. Fikir güzel olmuş bence. Küçücük bir mekanda böyle bir film çekebilmek kolay iş değil. Tebrik ederim. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Eat the Red Apple Portekiz |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Eat the Red Apple ... wSulEclEVA Herkese merhaba arkadaşlar. Yeniyim sitede. Eleştirilerinizi bekliyorum. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
İlk Tecrübem Yorumlarınızı alabilirmiyim Merhaba Arkadaşlar, Foruma yeni üye oldum bir arkadaşımın şarkısı için klip çektim. ilk tecrübem kamera çekimide montajda bana aittir. bir kaç time lapse var onlar bana ait değildir. il tecrübemdi ben... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR merhaba arkadaslar fransa dan geliyorum istanbul da yasiyorum ve oyunculuk yapmak icin geldim eger aranizda kisa metraj cekmek isteyen varsa oyuncu olarak katila bilirim iyi gunler |
Forumda Film Fabrikasi.com |
12 yıl önce |
|
Re: Kocaeli Üniversitesi'nde RST okuyan arkadaşların dikkati Rts okumana gerek yoktu 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Kocaeli Üniversitesi'nde RST okuyan arkadaşların dikkati Bir genç daha kurtulmuş 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |