Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kader - 4Dk (Deneysel) Bilgi paylaşırken bile siyasetin bir noktası oluyor illa ki! Neden diye bir sormak lazım..Çok tuhaf gerçekten. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
En iyi Sinema ve dizi sitesi illegal paylaşım sebebiyle kullanıcı silindi... KEzzAP |
Forumda Film Fabrikasi.com |
12 yıl önce |
|
Re: Yeni video klibim ve İzmir manzaraları Eline sağlık hocam çok güzel olmuş, uzun zamandır İzmir'e gelememiş bir İzmirli olarak izlemek güzel oldu. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
KISIR DÖNGÜ (kısa film) Döngü isimli bir film paylaşmıştım... onu yeniden çektim... filmin 2. versiyonu 🙂 |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Altin Hilal Film Festivali icin acil KISA FILM Senaryosu Merhaba ben isvicrede yasiyorum. Bu siteye yeni üye oldumIsvicrede ki Altin Hilal film festivali icin kisa film senaryosuna ihtiyacim var. linkini yolladigim iki film, bizim cektigimiz ve birinclik ka... |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Sponsorlarla ilgili bir iki soru Merhaba arkadaslar, Forumda yeniyim. Sinemayla ilgili merak ettigim bir iki konu vardi. Arastirma yaparken bu siteyi gordum, sorularimi sorayim dedim. Belki yardimci olabilecek birileri cikar: 1. Uzu... |
12 yıl önce | |
|
Re: Kısa Film Senaryosu Hakkında bence kısa filmde soru olarak sorduğun iki önermeden biri kesinlikle olmalıdır tabi okyanusa açılmayı düşünüyorsan fakat ben kendi yağımda kavrulucam diosanda arkadaşların söyledikleri çok mantıklı am... |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: sinemacı nasıl para kazanır bizim halk ucuz işleri sever düğün dernek gibi bir film bile gişede 67 milyonl tl görüyorsa daha ne diyeyim..keşke o hasılatı yapanlar o parayı sinemaya aktarsa yeni kameralar yeni çekim teknikleri ye... |
12 yıl önce | |
|
Kısa Film Ekibi Herkese merhaba. Gelecek hafta "Bir Anda Siyah-Beyaz" adlı kısa filmimizin çekimlerine başlayacağız. Henüz 15 yaşındayım. Oynayacak oyuncularında büyük bir çoğunluğu 15 yaşında. Yalnızca bir kişi 35 ... |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: Klip nasıl çekilir? Merhabalar. Bende arkadaşımın arambi hip hop tarzı bi şarkısına klip çekmeyi istiyorum ve tabi bu işte gelişmek. Bunun için öncelikle adobe premiere de bi kaç defa sınıf arkadaşlarımın ricası üzerine ... |
12 yıl önce | |
|
Kadir Köymen Premiere derslerini Arıyorum Merhaba arkadaşlar, öğrencilik dönemimde hemen her premiere kullanıcısı gibi kadir köymen dersleriyle temeli almıştım. Şimdi bir arkadaşım için gerekli fakat derslerin olduğu linkler bozuk ya da süres... |
Forumda Kurgu |
12 yıl önce |
|
sus - kısa film
|
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: TRT TV FİLMLERİ PROJESİ Süre olarak resmi sitede "90 gün içinde" ve "90 iş günü sonunda" şeklinde iki farklı yazı var. 90 gün geçti, 90 iş günü de Aralık ilk haftaya denk geliyor; o zamana kadar sessiz bekleyişe devam herhal... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: TRT TV FİLMLERİ PROJESİ Güncelleme adına : Belirlenen veya ön plana çıkan projeler var mı?? Sayı 30 olarak mı kalacak?? |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: tek mekanda geçen her türlü sürükleyici film! Flypaper (2011) tek mekanda geçer ama gayet maliyetlidir 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |