Eklenen Forum Cevapları

İŞ İLANI

ARKADAŞLAR YA BEN BU İŞE ÇOK MERAKLIYIM ELİME FIRSAT GEÇTİ AMA HIZLI YETİŞMEK İSTİYORUM YARIN İŞ GÖRÜŞMEM VAR VE SETTE IŞIKÇILIK BÖLÜMENDE ÇALIŞICAM YANİ ASİSTAN OLARAK SANIRIM YANLIZ BENİM İŞ HAKKIND...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

12 yıl önce
Re: Kısa Film hakkında birkaç soru.

Türkiye'de oyuncakçılarda birebir aslının aynısı olan silahlardan bulabilirsin. Ben 3 adet alıştım zamanında ve yurtdışında artık tehlike nedeniyle bunlar pek bulunmuyor. Plastik görünümünü biraz spre...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: Kısa Film hakkında birkaç soru.

Mrb.Eş,dost,akraba,tanıdık haricinde sponsor bulma işini unut.Replika silah satan yerleri bilmiyorum ama forma bilen arkadaşlar mutlaka vardır.Hangi şehirdesin ? Bursadayım. Aslında 10 yıldır reklam s...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Kısa Film hakkında birkaç soru.

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben sinemaya gönül vermiş, film çekme arzusuyla yanıp tutuşan bir insan evladıyım. Çocukluktan beri yönetmen olmanın planlarını yapıyorum. (Özellikle hayal demiyorum. Çünkü...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Selam! Benim adım Masha olduğunu 🙂

Selam! Benim adım Mary !Ben aynı ilgi alanlarına sahip bir adam arıyor , ve bu nedenle bu foruma geldi ediyorum 🙂Ben çok açık bir insanım ve birisi benim resim karıştırır üzgünüm ! Ben bu foruma ce...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Best Prices Online

Since the i5 lacks a sports mode or any way to manually increase the shutter speed, the i5 is probably not the camera to get if you take a lot of sports pictures. Remember that potential buyers can se...

12 yıl önce
gerçek aşkın savaşçısı ROMEO

20 YAŞINA KADAR YANLIZDIM HİÇBİR KIZLA ÇIKMADIM HEP GERÇEK AŞKIMI ARADIM DURDUMKARŞIMA ÇIKAN BAYANLARLA NE TESADÜF BİR AKSİLİK YAŞIYORDUM VE Bİ TÜRLÜ İLETİŞİM KURAMIYORDUM ÇAT KAPI ASKERLİK KAĞIDIM 15...

12 yıl önce
Auto-Keyframe Butonu Kayıp

Affter effect CC kullanıyorum Auto-Keyframe tuşunu yok. Bir türlü bulamadım. Nerden bulabilirim? ... n-shot.jpg

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

hiç eğitim aldın mı after la ilgili ??

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: Çok Acil Oyuncu Aranıyor

türkiyenin herhangibi bölgesinde yaşayan oyuncular aranıyor.yaş aralığı farketmez.oyunculuk hakkında tecrübelerinede bakmıyoruz.her konuda film çekilecektir. iletişim: [email protected] cv n...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
oyuncu aranır

türkiyenin herhan gibi bölgesinde yaşayan oyuncular aranıyor.yaş aralığı farketmez.oyunculuk hakkında tecrübelerinede bakmıyoruz.her konuda film çekilecektir. iletişim: [email protected] cv ...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: Senaryo Yazma Programi/Final Draft 7.1.1.19 ve Celtx-tr

Celtx ya da Final Draft'ı yükleyebilmem için link paylaşabilir misiniz? Mac kullanıyorum.

12 yıl önce
Re: izmirden film ekibi arıyorum

izmirdeyim 3 sene düşyeri çizgifilm stüdyosunda çalıştım pepee ve leliko isimli çizgifilmlerde neredeyse yapmadığım iş kalmadı filmlerinizde her konuda destek verebilirim

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: Ekipmanımla birlikte çekimlerinize uygun fiyata çekim de

Hocam mümkünse iletişime geçebilir miyiz ? mail adresinizi yazar mısınız? [email protected]

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: Ekipmanımla birlikte çekimlerinize uygun fiyata çekim de

Hocam mümkünse iletişime geçebilir miyiz ?

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Sayfa 114 / 395