Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Nd fitre soru silsilesi Peki bu 18-55'i satıp yerine bu lenslerden alabilir miyim? ek:Soruyu araştırarak kendim cevapladım. bunu satıp alabileceğim lensler bir 550d parası oluyor. O yüzden bir süre daha kullanmak durumundayı... |
Forumda Diğer Malzemeler |
11 yıl önce |
|
Re: Nd fitre soru silsilesi Tamamdır fulgura, teşekkür ederim. |
11 yıl önce |
|
Re: Nd fitre soru silsilesi 60 liraya bir tane 8 stop ayarlanabilir filtre siparişi verdim. 58mm çapında. şimdi anlamadığım bir nokta var fulgura. kit lens 55mm ve filte çapı 58mm oluyor, helios 58mm filtre çapı nasıl 49mm oluyo... |
11 yıl önce |
|
Re: Nd fitre soru silsilesi Teşekkür ederim fulgura. Fiyatlarına bakayım dedim ama helios 58mm çıkıyor hep. bu 55mm de çapı mı 58 mm oluyor. Bendeki lenste öyle yazıyor çünkü. 60 tl'ye gördüm bundan bir tane. ebay'de daha ucuz... |
11 yıl önce |
|
Nd fitre soru silsilesi Dslr ile hayat gerçekten zormuş. Şimdi shutter'ı 50 üzerine çıkarınca cinelook'u kaybediyoruz ve dış çekimde de bu şekilde çekim yapamıyoruz. Sahibinden'de nd filtrelere baktığımda (18-55'in çapı 58m... |
11 yıl önce |
|
Re: zengin bir aileden gelmeyip yönetmen olabilmek Bu başlıkta yazanları gidip gelip tekrar tekrar okuyorum. Herkes konunun bir başka gerçeğini ortaya koyuyor. En son tute iyi bir keşif yapmış, iyi açıklamış. Sanat ve sanatçılık her zaman satın alınab... |
11 yıl önce | |
|
Re: Diksiyon Nasıl Geliştirilir ? Çok uzadı ama bence hala aynı şeyden bahsediyoruz aslında. Ben ilk mesajımda da sesin oyunculukta en önemli unsur olduğunu yazmıştım, yine aynı şeyi söylüyorum. Ben okullu bir tiyatrocu olarak sanat e... |
Forumda Konu Dışı |
11 yıl önce |
|
Bela Tarr Yine bir Satantango'dan sonra forumda aratayım dedim ve başlığı olmadığını gördüm. Nedense sinema sevdalılarının pek ilgisini çekmeyen, benim bir deha olarak gördüğüm, Tarkovsy ile kıyaslanan ama "Ta... |
Forumda Yönetmenler |
11 yıl önce |
|
Re: Eğitim Amacıyla Filmlerden Kesitlerle Video Yapmak Anladım. Haluk Bilginer Kış Uykusu için Nuri'nin elinde 200 saatlik çekim var diyordu. Bu işe yarıyormuş demek. |
Forumda Kısa Metraj |
11 yıl önce |
|
Re: Eğitim Amacıyla Filmlerden Kesitlerle Video Yapmak Google translate gibi olmuş. Zizek filmlerin inciğini cıncığını anlatıyor, kendisini de sahneye sokuyor bir de. Tabi o Zizek parasını da veriyordur. Mark Cousins de bir belgeselinde Nbc'nin odak kulla... |
Forumda Kısa Metraj |
11 yıl önce |
|
Re: Diksiyon Nasıl Geliştirilir ? Haklısınız fakat ben hala sinema ve tiyatro ayrımı üzerine bir şeyler söylemek istiyorum. Bildiğiniz gibi sinema yüzde yüz gerçekliği kullanır (temel anlamda konuşuyorum, gerçek nedir, gerçekçilik, ge... |
Forumda Konu Dışı |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım Fulgura siz de olmasanız ne yapacağım bilmiyorum. Adayları zorlamama gibi dertleri yok sanırım çünkü maddenin devamında demişler ki, gösterime uygun görüntü ses ve altyazı kalitesi olamyan filmler yön... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım Ya bir şey daha soracağım, bu inönü festivali vob diye belirtmiş ama 7 8 festivale daha baktım ve hepsinde dvd diyor acaba bunlar dvd diyerek blurayi de mi kastediyorlar? Bir de dvd'de avi ya da mpeg ... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım Anladım bu Dvd isteme olayı gerçekten çok saçmaymış. Hepsi de dvd istiyor. 550d ile çekip dvd'ye çevirmek de çok daha fazla ışık istiyor demek ki. Tablet monitöre güvenmemek lazımmış. Teşekkürler. |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım Baştaki bloklaşmaya kesme yaparak çözüm buldum. Orada da başta kararma koyup sonradan ae'e atıp color düzenlemesi yapma hatasına düşmüşüm. Işık az olunca öyle görüntü çıktı. Keserek kurtuldum 🙂 Yani ... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |