Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım Linkte fotoğrafları koydum. Edius'ta 9.4 mpbs bitrate seçiliyor maksimum. dvd ve mpeg2 olarak bu. bluray ile 25 mpbs seçince 1 gb oluyor ve ve çözünürlük 1920-1080 oluyor. Bahsettiğiniz programda da b... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım Dün başvuru tarihinin 3 nisana ertelendiğini görünce ara verdim. Bugün tekrar preset ayarlarıyla oynayınca 1 gb'lık mpeg2 çıktıyı kaliteli aldım. Şimdi dvd'ye yazdırıcam ama anlamıyorum bu olayı. Nero... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: "Yanık" Fragman Vallahi ae'den çıkarınca 43 oldu. şimdi bir de mpeg4 alıyoru. sonra da onu alayım. evet 550d ve kit lens var 🙂 |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: "Yanık" Fragman Fragman niteliği taşımadığını biliyorum. Parçaları ard arda koyup müzik ekledim sadece. Amacı şuydu; açtığım diğer başlığa ekleyecektim yüklenince ve "çıktı alınca görüntü kalitesi bu hale geldi" orji... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: "Yanık" Fragman -- |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
"Yanık" Fragman Buradaki kadar kalitesizleştirmeden nasıl çıktısını alacağımı aradığım filmin hızlıca yaptığım fragmanı. Başlangıçta berbat bir açılış var, orayı komple sileceğim. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım Şimdi bu en kaliteli dosyayı yine edius'tan export etmem gerekiyor. Üzerinde bir iki değişklik yaptım edius'ta oradan aynen almak için yine avi çıktı mı almam lazım. bir de şu an 43gb bu dosya ve ediu... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım 5 dakika. 3 dvd'den kastım 3 kopya istiyor festival. |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım ilk kare 43 gb avi olan dosya. ikinci kare 730 mb'lık mpeg2 dosyası. akmadığı için pek görülemiyor ama duvardaki bozulma seçilebiliyor. bütün videoya yayılınca çok çirkin oluyor görüntü. Link: orjina... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım import ettiğim dosyanın özellikleri şöyle Biçim :AVIBiçim/Bilgi :Audio Video InterleaveBiçim profili :OpenDML... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Edius Kaliteli Çıktı ve Festival Formatı Yardım Aslında bir fragman yaptım hızlıca ancak çok yavaş yükleniyor. Bitince onu da koyacağım. Soracaklarım şunlar, biri aydınlatırsa çok yardımcı olacak. Çünkü hiç bilgim yok bu konularda. Filmin edius'ta... |
Forumda Edius |
11 yıl önce |
|
Re: Devlet kurumlarının düzenlendikleri film yarışmaları Ben tanıdıkların filmlerine kıyak geçme olayına pek katılmıyorum çünkü iyi bir film 7 8 festvalde ödül alabiliyor. Bu adamın bütün festival jürileriyle ahbaplığı olamaz. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
11 yıl önce |
|
Re: Devlet kurumlarının düzenlendikleri film yarışmaları Kısa film mi, uzun metraj mı? Kısa filmde bildiğim kadarıyla tüm yarışma ve festivallerde juride bir adet kurum ya da festival yetkilisi bulunuyor. Geri kalanlar sektör içinden insanlar oluyor. Ön ... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
11 yıl önce |
|
Re: 5 Dk Film 43 Gb Oldu Çözdüm. Color range sekmesinde white ve super white seçeneklerinden super white seçmiş kendisi white yapınca orjinal haline döndü.Ama yalnızca bu videoda neden böyle oldu acaba... |
Forumda After Effects |
11 yıl önce |
|
Re: 5 Dk Film 43 Gb Oldu Anladım, gamma değerine nereden ulaşılır arayayım ben. Tam bitiyorken bu sorun çıktı. Buradan da bilen kişilere duyurmuş olayım, yardım bekliyorum. |
Forumda After Effects |
11 yıl önce |