Eklenen Forum Cevapları

Re: Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi?

Eski kartım da class 4'müş. Balkondan caddeyi çekmeyi denedim ve yeni kartta 2 3 saniye sonra kayıt duruyor. O yüzde değeri, sanırım buffer'mış, doluyor ve duruyor. Aynı sahneyi 2 gb olan eski kartla ...

Forumda Genel Çekim Sorunları

11 yıl önce

Bağlantım koptu, ancak yazabiliyorum. Şöyle raw modundaydı fotoğraf çekiyordum, sonra L moduna alıp video çekmeye çalıştım. O sırada iso yükselmişti. Dedim acaba, Ml'nin kendsinde raw'da olarak kayıt...

11 yıl önce

Şimdi denerken lens kapağını çıkarmayı unuttum ve ekran full zebra çizgileriyle kaplıyken yine kayıt birkaç saniye sonra durdu. Bu olurken sağ üstte bir film bandı doldu ve dolunca kayıt durdu yazısı ...

11 yıl önce

Her ayar önemli değildir sanırım. Fulgurafilmde okuyarak uygun gördüğüm, değiştirmediğim ayarları yazayım. Exp Ovverride:onglobal draw: on, all modesZebras: rgb 10.. 99%focus peak: d1bit rate cbr: 1.0...

11 yıl önce
Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi?

Başlıkta belirttiğim gibi isoyu bu derece yükseltince kayıt 5 ile 10 saniye arasında kayıt otomatik olarak durdu diyor. Hç bu kadar yükseltip denediğimi hatıramıyorum daha önce. Yeni kart yeni ml yeni...

11 yıl önce
Re: Diksiyon Nasıl Geliştirilir ?

Cevap gözümden kaçmış. Şimdi görüyorum. Öncelikle şunu da belirteyim, ben oyuncu değilim. Ancak tiyatro mezunuyum. Burada tabii ki, yeni bir kuram oluşturmuyor, daha önce binlerce kez tartışılmış şeyl...

Forumda Konu Dışı

11 yıl önce
Re: CEDEL

Ben yorumuma ilişkin bir ekleme yapayım arada. Zombi sevdalısı biri çıkıp yanlış anlayabilir. Lüzumsuzdan tek kastım benim için lüzumsuz oluşudur. Yoksa kimse zombi filmi yapmasın demiyorum. Kezzap'ın...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Paddy Considine

Bugün de buraya Paddy'yi eklemiş olayım. 2011 yılı benim sinema keyfim açısından güzel geçmişti. Özellikle Britanya sinemasının soğuk, karamsar, kasvetli havasını ve sert dramatik üslubunu seven biri ...

Forumda Yönetmenler

11 yıl önce
Re: TRT'nin Red Ettiği Uzun Metraj Film Senaryosu

Yo ne onu yüceltiyorum ne bizi aşağılıyorum. Bahsi geçen mevzu bana yapay geldi. Yoksa birçok jean pierre jeunet'ler var elbet buralarda da. Mesela Jan pier jan pier olmadan önce türkiye'de bir delika...

Forumda Senaryo ve Hikaye

11 yıl önce
Re: TRT'nin Red Ettiği Uzun Metraj Film Senaryosu

"Jean Pierre Jenunet" Şakacı bir yapımcıymış aynı zamanda.

Forumda Senaryo ve Hikaye

11 yıl önce
Re: CEDEL

Komando olan arkadaşı çıkarıp yerine bir profesyonel konulduğunda bütün filmin bir tık yukarı çıkacağını düşünüyorum. Diğer arkadaş da diyalogda kotarırken dış seste bozmuş. Oyun gerektiren rollerde a...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Kısa Film Festvallerinde Taşra+Etnisite=Ödül Sorunsalı

Bir süredir festivallerde ön elemeyi geçen ve ödül alan filmlere bakıyorum. Özellikle son 5 6 yıl içinde şöyle bir gelenek oluşmuş durumda, köyde, taşrada, doğuda geçen bir filmin varsa ve kürtçe bir ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

11 yıl önce
Re: Uykunun Vücut Geliştirmede Önemi

Genel olarak neden böyle bir konsept seçildiğini anlayamadım. Daha çok çocuklara hitap edecek bir konu işleniyormuş gibi planlanmış bir konsept var. Üç yıl civarı 6 7 salonda çalıştım ve en düşük yaş ...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Nd fitre soru silsilesi

canon 1.8 siparişi verdim. Teşekkür ederim.

Forumda Diğer Malzemeler

11 yıl önce
Re: 2 parçayı aynı anda göstermek nasıl oluyor ?

Kullandığınız kurgu programında üstte bir çubuk olur onunla 1 frame kadar genişletebilirsiniz. 3 saniyelik video bütün ekranı kaplar. o zaman çok küçük parçaları kesebilirsiniz.

Forumda Adobe Premiere

11 yıl önce
Sayfa 104 / 395