10/6
Dağ filmini izledim.Film çok tekdüze geldi bana.Sonuna kadar izledim ama pek gerçekçi ve akıcı bulmadım.Vay be dedirten bir teknik unsurda göremedim.Bu ülkede Nefes diye bir film yapıldı ve çok sevildi onun üstüne böyle bir projeye girmek büyük cesaret.Cesareti göstermişler ama altından kalkamamışlar bence.
A srpski film 10/1
Böyle bi filmi düşünende çekende insan olamaz. Yarım yamalak da olsa izlediğim için suçluluk duydum. Yayında ve yapımda emeği geçenlerin Allah belasını versin.
ciddi anlamda sorunlu bir film.
Terminatör 1
Hatırlamak için şöyle bir bakınayım dedim ama kapatamadım. Baştan sona izledim.
10/6
Dağ filmini izledim.Film çok tekdüze geldi bana.Sonuna kadar izledim ama pek gerçekçi ve akıcı bulmadım.Vay be dedirten bir teknik unsurda göremedim.Bu ülkede Nefes diye bir film yapıldı ve çok sevildi onun üstüne böyle bir projeye girmek büyük cesaret.Cesareti göstermişler ama altından kalkamamışlar bence.
Tamamen Katılıyorum, Doğallık gerçekçilik diyaloglar hiç gerçekte olduğu gibi değil. Bu konuda söylendiği gibi Nefes filminin üzerine çıkılması gerek bence
Söyleyeceklerim başlığa hizmet etmiyor ama yeri geldiği için söylüyorum geçenlerde bi blogda "Full Metal Jacket" ile "Nefes" filmini kıyaslamışlardı o yazıyı okuyunca Nefes filminin de çok da iyi bir film olmadığına kanaat getirdim.
Ben sana sinema yapma demiyorum. Yap ama hobi olarak yap!!
Dün gece Yeşil Yol filmini izledim.Yorum yapmaya gerek yok sanırım.
Sabah Umudunu Kaybetme filmini izledim.İzlemeye değer yaşanmış bir öykü olması daha güzel yapıyor filmi.
Only lovers left alive-J. Jarmusch
Dugun Dernek 9-10
izleyen izlemistir gerci, ben gec kaldim biraz. salonlar hala dolu bu cok sevindirici.
Tamam mıyız ? izledim bugün.Çok beğendim.Sıkılmadan sonuna kadar izledim.Tavsiye ederim.
Filmden neden bu kadar etkilendim anlamadım etkisinden çıkamadım hala karakterle fazla empati kurdum sanırım.
Filmi izleyen varsa Aras Bulutu nasıl o hale getirmişler birisi anlatabilir mi ? Bazı sahneler tahmin etsemde özellikle kumsalda güneşlenme sahnesinde naptıklarını anlayamadım.
Tamam mıyız ? izledim bugün.Çok beğendim.Sıkılmadan sonuna kadar izledim.Tavsiye ederim.
Filmden neden bu kadar etkilendim anlamadım etkisinden çıkamadım hala karakterle fazla empati kurdum sanırım.
Filmi izleyen varsa Aras Bulutu nasıl o hale getirmişler birisi anlatabilir mi ? Bazı sahneler tahmin etsemde özellikle kumsalda güneşlenme sahnesinde naptıklarını anlayamadım.
şöyle bi videosu var ama çok açıklayıcı değil tabiki
Ammar.
Uzun zaman sonra ilk defa bir film için cümle kurdum.
Tür içinde değerlendirmek gerekirse; konusunu ciddiyetle ve seyirciye saygı duyarak işlemesi bakımından takdire şayan buldum. Tırstım da. Sinemadan çıktıktan sonra da gururlu gururlu dolandım ortalıkta, suratımda anlamsız bir sırıtışla.
şöyle bi videosu var ama çok açıklayıcı değil tabiki
Sağol coldscream izlerken hiç montaj olduğunu düşünmemiştim ilizyon izler gibi izledim filmi 🙂
departures i izledim...çok etkilendim...filmin sonunda gecenin 2 sinde hüngür hüngür ağlıyordum...filmin çoğu yerinde bana eşlik eden boğazımdaki düğüm de böylece çözüldü...
Deliverance 6,5
Ele aldığı konunun işlenişi iyiydi, ritmi düşüktü ama yine de kendini izletmişti.
devil's pass IMDB :5.6 puanı düşük olsa da fena film sayılmaz