The Dark Knight Rises 7/10
The Dark Knight 9/10
Prestige 9/10
Memento 10/10
Bilmem kaçıncı defa izlemişimdir şöyle bir Nolan klasiklerini izleyeyim dedim dün 🙂
lolita- kubrick 9/10
Gaav (1969)- İranlı yönetmen Dariush Mehrjui'nin bir filmi.
Pirosmani (1969)- Bir Gürcü filmi. Yönetmeni Georgiy Shengelaya...
Son dönem izlediklerimin içerisinde en beğendiklerim bunlar oldu.. Hele de Gaav, yani inek.. Bulun, izleyin..
12 Angry Man 9/10 filmi izlerken 3 tane hikaye fikri geldi aklıma gel gelelim daha henüz senaryo yazacak kapasitede değilim. Film enfes.
Ben sana sinema yapma demiyorum. Yap ama hobi olarak yap!!
A beatiful mind 7,5/10
a beatufil mind 8/10
Güneşin oğlu 7,5 /10
Looper 7 / 10
Her zaman yolculuğu filmi gibi içinde kaçınılmaz mantıksızlıklar olsa da kendini izlettiren, ama ritm bozukluklarıyla dolu bir film.
Gişe Memuru 7,5/10
İlk defa bir filmi izlerken kadrajlara bu kadar çok dikkat ettim. Temiz bir iş. Durağan olmasına rağmen uyutmayan bir film.
Play It Again Sam
tam bir woody Allen filmi 🙂
bu adamın filmleri çok samimi geliyor bana 🙂
Hansel&Gretel Witch Hunters: 3/10
Arkadaş grubuyla gaflete düşüp gittik, gereksiz bir film. Aksiyon için uğraşılmış ama orada ekstra bir şey yok, bu şekilde yüzlerce film var. Konunun orijinalinden sapması çok normal ancak eklentiler klişelerden ibaret. Spoiler vermek istemiyorum ama bence senaryoyu yazarken hiç özenilmemiş. 90 dakika civarında olmasına rağmen sonlarında 'bitse de gitsek' dedirtti, cadıları Leyla ile Mecnun'daki Nurten ve yeğenine benzetip gülerek vakit geçirdim. Bu kadar boş ve aksiyona dayalı olarak izlediğim Hancock vardı ancak o film daha çok eğlendirmişti. Mekanlar başarılıydı ama kasabayı adam gibi görme fırsatımız olmadı. Müzikler de iyiydi ama bu kadar.
mama 8/10
kesinlikle duragan olmayan akici bir korku filmi..
500 days of summer
bu tür ne istediğini bilmeyen kızlara uyuz olmuşumdur hep, Allahın belaları 🙂
The Next Three Days
6/10
İlk 30 dakikası hikaye anlatması ve karakterleri tanıtmasın açısından biraz durağan, son 30 dakikası ise hiç durmadan tam bir askiyona dönüşmekte...
Araf 7/10
Finale kadar gayet güzel gidiyordu film ama final pek içime sinmedi. Yalçın Abi'yi görmek sürpriz oldu.