Hakuchi mi acaba?
Kursawaka değil Kurosawa... 🙂
The is watching hangi filmi ayrıca?
http://www.imdb.com/title/tt0316829/
"The Sea is watching" olacaktı adı, yönetmenin ve filmin adını katletmişim yazarken, kusura bakmayın 🙂
Zaten yönetmeni Kurosawa da değil. 🙂
😀 o yazmış ama demi, biri tutsun arkadaş ya 😀
heeehh abi sen misin fayrap'ın nicki yanlış yazıyorum diye beni yerin dibine dibine batırıp çıkaran :))
Bir tanesin Halit abi 🙂
Ben sana sinema yapma demiyorum. Yap ama hobi olarak yap!!
fayrap akira'dan daha önemli bizim için, hacım şimdi günahının yükünü hafifletme yani 😀
fayrap akira'dan daha önemli bizim için, hacım şimdi günahının yükünü hafifletme yani 😀
Akira Kurosawa(bakmadan yazdım ama kontrol etmek için baktım ne yalan söyliyim.) ile beni aynı kefeye koydun ya Halit abi, şu dakikadan sonra 7 Samuray birden kesse beni, yine de canım acımaz.
Bu arada az çok demeyelim, boş geçmeyelim...
Sunshine Cleaning 9/10
İmdb puanı düşük ama arkadaş bu tip filmlere bayılıyorum. Büyük büyük şeyler vadetmeyerek, hem yüzünü güldürüp hem de içini burkan, düşük dozda filmlerden işte. Bir de isminde "Sunshine", içinde Alan Arkin geçen ikinci özel filmdir benim için, Little Miss Sunshine'dan sonra. Alan Arkin gibi dedem olaydı, sırtım yere gelmezdi.
yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?
Sunshine Cleaning'e 9?
Bunu görünce şu yazımı hatırladım, ne güzel yazmışım la zamanında 😀
http://www.eylemplani.com/2010/11/bir-f ... er-bicmek/
En sonunda da şöyle demişim, aynen onu yaşadım zaten ondan aklıma geldi:
"Evet, filmleri bu şekilde ve bu sebeple değerlendiriyorum. Diğer insanlar bunu nasıl yapıyor bilmiyorum ama benden çok farklı bir şekilde yaptıkları kesin. Özellikle de not verme kısmında çok çatışmalar yaşıyorum, dolayısıyla kendiminkiler dahil kimsenin notlarına bakmıyorum (hadi bakalım). Filmin kişiye neler hissettiridiğine dair yazdığı notları okumayı yeterli görüyorum zira bazen öyle filmlere 9lar 10lar veriliyor ki ciddiye alırsam çıldırmam işten bile değil.."
🙂
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Zamanında Detachment'a 10/10 vermişliğim de vardır Düd, yazında da dediğin gibi, filmin izlendiği dönem ve karakter meselesi. 😀
yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?
Operasyon Argo 7,5/10
Klasik Amerikan milliyetçiliği, yaşanmış hikaye klişelerinin yanında aksiyonun pokunu çıkarmadan yapılan, güzel vakit geçirilebilinecek bir film.
Bu arada Ben Affleck ne gada da Zeki Demirkubuz'a benzemiş
3 Idiots 9/10
city lights 7/10 İlk defa bir chaplin filmi izlerken uyuya kaldım. Kemal Sunal bunun kopyasını yapmıştı onda daha fazla eğlenmiştim.
The Last Princess 8/10
Akira Kurosawa yazarlığını yapmış, başka tanımadığım biri de yönetmiş 🙂 senaryoyu beğendim gene, abartıya kaçan yerleri vardı ama çok da rahatsız etmedi...duygulanıp ağlayamamış olsam da akıcıydı, izlenebilir 🙂
İnter abi son zamanlarda pek bi Kurusawa'cı gördüm seni 🙂
Kurosawa olsun, Angle lee olsun ozu olsun bunlar hep bizim devre 😀