"Sevmek Zamanı", Metin Erksan'dan izlediğim ikinci film. "Susuz Yaz" kadar etkilemese de 1965 yılında çekilen bir film için oldukça ilginç bir konuya sahip. Dönemin aşk filmleri düşünüldüğünde, neden gösterime çıkartılamadığı da açık. Ayrıca, rahmetli Müşfik Kenter'i durup durup Yetkin Dikinciler'e benzettim.
yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?
Love, actually 7 / 10
Ordinary People...film beni yakaladı, salladı hırpaladı bıraktı...10/10
The.Accidental.Tourist.1988 8,5/10
yaşadığım her şeyin filmini yapmışlar a.q. ne yapcam lan ben!
The.Accidental.Tourist.1988 8,5/10
yaşadığım her şeyin filmini yapmışlar a.q. ne yapcam lan ben!
Sorma abi ya, bazen aklına bir fikir geliyor, heh diyorsun bu fikirden iş çıkar, sonra bir bakıyorsun adam o fikrini mıncıklaya mıncıklaya film yapmış. Ama biz de mıncıklanmayan fikirler bulup onların filmini yapıcaz, merak etme.
scarface 8/10
persona- Ingmar bergman 6/10
anlasam daha çok sevebilirdim belki 🙂
prometheus 9/10
RİDLEY SCOTT
gemidekilerin,ıslak vaziyette uyanışlarına kadar olan kısımı,tekrar tekrar izledim. doyamadım,müthiş,mükemmel,süper,ne desem bilemedim.
Abraham Lincoln The vampire hunter
filmde efekte ve artisliğe o kadar yüklenilmiş ki anlatamam... 😀
Herşey aşırı derecede hızlı gelişiyor ne çabuk lan diyosunuz izlerken. Ama görsel olarak çok hoş şeylerde vardı.
Çakal (2010) - Yön: Erhan Kozan
8/10
Filmin finalinin yapımcısı tarafından değiştirildiğini biliyordum o yüzden finali puanlamaya katmadım. Yeni Sinemacılar akımından gelen bir film ki akımın özelliklerini tamamıyla taşıyor. Daha dolu, daha istendiği gibi bir hale getirilebilseymiş bir kara film başyapıtı olabileceğine eminim.
The Bucket List...
Bu ara bu tip çok film izledim, ama herhalde türünün en iyi örneklerinden. Jack Nicholson ve Morgan Freeman, hayatlarını kaybetmek üzere olan iki adam olarak, hayat dersi veriyorlar.
The Bucket List...
Bu ara bu tip çok film izledim, ama herhalde türünün en iyi örneklerinden. Jack Nicholson ve Morgan Freeman, hayatlarını kaybetmek üzere olan iki adam olarak, hayat dersi veriyorlar.
ben de bu filmi izlemiştim ve hem filmden hem de filmin kelime anlamından(ölmeden önce yapılacakların listesi) etkilenmiştim, tabi böyle bir listem yok 🙂
The Bucket List...
ben de bu filmi izlemiştim ve hem filmden hem de filmin kelime anlamından(ölmeden önce yapılacakların listesi) etkilenmiştim, tabi böyle bir listem yok 🙂
O etki yaklaşık 3 saat kadar devam ediyor, sonra azalıyor, azalıyor ve derken "Amaaan öleceksek de öleceğiz, hacı abi sen bize bir pes aç, ama bu kol bozuk ya." şeklinde sonlanıyor. Test edildi abi.
aşk üzerine kısa bir film- Kieslowski...
11/10