Forum

En Son İzlediğiniz ...

[Sabit] En Son İzlediğiniz Film

2,486 Gönderi
176 Üyeler
0 Reactions
404.8 K Görüntüleme
(@fayrap)
Gönderi: 0

Wild Target... Yormayan, eğlenceli bir film. Büyük beklentilerle izlemedikçe tatmin eder kanımca(hele de benim gibi tetikçi hayranlığınız varsa).

yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?

Gönderildi : 05/09/2012 5:09 am
 HHK
(@hhk)

Wild Target... Yormayan, eğlenceli bir film. Büyük beklentilerle izlemedikçe tatmin eder kanımca(hele de benim gibi tetikçi hayranlığınız varsa).

Bill Nighy için seve seve izlenir... Keyiflidir de hani...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 06/09/2012 1:10 am
(@fayrap)

Detachment(2011)... Bazı filmler başlar ve biter, çok geçmeden unutursunuz. Bazı filmler de bir parçanızı alır sizden. Detachment, kafamı kopardı.

Gönderildi : 13/09/2012 6:47 am
(@hefkere)
Gönderi: 53

Yazını okumamla filmi izlemeye başlamam arasında 15 dakika yoktu sanırım... Ve... Teşekkürler zermidad kardeşim!..

Gönderildi : 13/09/2012 10:45 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Book of Eli 6 / 10

Dini referansları çok doğrudan olmasa, daha evrensel adalet üzerine giden söylemlerini desteklese daha beğeneceğim bir film olurdu.
Ama gördüğüm en iyi post-apokaliptik ortamlardan da biri var bu filmde.
Görüntü yönetimi de çok iyi bence.

Gönderildi : 13/09/2012 10:47 pm
 Düd
(@dud)

Book of Eli 6 / 10

Dini referansları çok doğrudan olmasa, daha evrensel adalet üzerine giden söylemlerini desteklese daha beğeneceğim bir film olurdu.
Ama gördüğüm en iyi post-apokaliptik ortamlardan da biri var bu filmde.
Görüntü yönetimi de çok iyi bence.
Olum benim yorumumu mu kopyalayıp yapıştırdın? Haha, direkt aynı şeyler, aynı not resmen :).

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 14/09/2012 3:30 am
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Ya çok yazık olmamış mı güzelim filme?
Baya sağlam yazık olmamış mı?
Bu kadar da olmaz ki...
Her şeyi geçtim dünyada Müslüman yok sanki illa dini perspektiften bakacaksak.
İnsan şu görüntülere acır:

" onclick="window.open(this.href);return false;"
" onclick="window.open(this.href);return false;"
" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 14/09/2012 12:10 pm
(@anonymous)

esaretin bedeli 🙂

Gönderildi : 14/09/2012 12:54 pm
(@tolga-depo)

Ya çok yazık olmamış mı güzelim filme?
Baya sağlam yazık olmamış mı?
Bu kadar da olmaz ki...
Her şeyi geçtim dünyada Müslüman yok sanki illa dini perspektiften bakacaksak.
İnsan şu görüntülere acır:

" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;"
" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;"
" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Spoiler olacak ama (Spoiler tuşu çalışmıyor) kitabı taşıyan adamın yattığı yerden ezberlediklerini okuması, odadaki diğer adamın da yazması İslamiyete gönderme bence.

Ben de bu filme puan verdim diye hatırlıyorum ama daha yüksekti. Bence dinin edebiyat yönüne vurgu açısından çok önemli ve güzel bir film. Hikayesi basit ama felsefesi sağlam.

Gönderildi : 15/09/2012 12:10 am
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Spoiler olacak ama (Spoiler tuşu çalışmıyor) kitabı taşıyan adamın yattığı yerden ezberlediklerini okuması, odadaki diğer adamın da yazması İslamiyete gönderme bence.

Ben de bu filme puan verdim diye hatırlıyorum ama daha yüksekti. Bence dinin edebiyat yönüne vurgu açısından çok önemli ve güzel bir film. Hikayesi basit ama felsefesi sağlam.
İlginç bir düşünce ama bu kadar derin düşünülmüş müdür emin değilim.

Gönderildi : 15/09/2012 3:19 am
(@gorkem)

Dedemin insanları
5/10

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 15/09/2012 3:00 pm
 HHK
(@hhk)

Dogville - Lars Von Trier

Yıllardır, Nicole Kidman'a olan aşkımdan izlemeyi planladığım ve anca bugüne nasiplenen canımıniçi Trier şaheseri...

Toplumsal ahlakın narin ve sıska ayakları, nasırlaşmış sırtına rağmen arzularımızı ve bencilliğimizi daha nereye kadar taşıyabilir ki! Ahlak söylevleriyle perdelenen sinsi duygular, vicdanların içinde büyüyen devasa bir tümör… Nasırların acıya duyarsızlığı yetmiyor zira tümör o kadar büyük ki kendi ağırlığı ile sarsıyor zihinleri.

Duvarlar bile engel değilken, her şey alelade ortadayken gözlerin sessizliği, ahlaksızlığın yükselişinin seyrine dalıyor. Zayıf dirayetlerinin düşmesiyle birer birer lekelenip; mevsimlerin döngüsüyle, terslerine dönüşüyorlar. Sıcaklığına kandığımız temiz yürekler, fırsattan istifade bahaneleriyle aldatıldığımıza ispat oluyorlar.

Artık sırtına bindiği erdem, kötü huylu tümörün altında çoktan ezilip toz haline gelmiştir bile. Kişisel çıkarlar, iyiliğin değerini düşürüp her şekil istifade ederek zincirlemiştir. Tasmasıyla ortalıkta dolaşan ahlakın tek umudu, bu dayanılmaz razılığı karşısında kendi insanlığını, serzeniş yankılarıyla bulur. İçgüdüsel gelen bu anlık çıkış, fedakârlığının çığlığıdır. Her türlü hırpalanan incinmiş gururu, bozulan düzenden gam alarak insanlığını rahatlatacaktır. Huzuru, kederindeki öfkesiyle kudretlenecektir.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 16/09/2012 1:57 am
(@homeros)

La piel que habito 7/10

Çok ruh hastası bir film olmuş... Hoşuma gitti :mrgreen:

Gönderildi : 16/09/2012 5:28 am
(@fayrap)

"Elly Hakkında" ve "Çarşamba Ateşi" ...

Asghar Farhadi'yi neredeyse herkes gibi ben de "Bir Ayrılık" filmi ile tanıdım. Merak edip 3. ve 4. filmlerini de izledim. ("Bir Ayrılık" 5. Filmi.)

Beklenti yükseltmeyi pek sevmem ama bize yakın temaların (aldatılan kadın ve aile) bu kadar iyi işlendiğini görünce tuhaf hissedeceksiniz.

Gönderildi : 16/09/2012 10:17 pm
(@baroka)

total recall 6/10

Gönderildi : 18/09/2012 2:55 am
Sayfa 143 / 166
Paylaş: