Forum

En Son İzlediğiniz ...

[Sabit] En Son İzlediğiniz Film

2,486 Gönderi
176 Üyeler
0 Reactions
404.1 K Görüntüleme
(@fcakir)
Gönderi: 0

Bad Teacher - 5/10

Bu kez güldürmedi. 4 puanı hikayenin özgünlüğüne, 1 puanı da Cameron Diaz'a verdim. Film her ne kadar 'komedi' jelatini ile sunulsa da bence filmin türü yok. Çok zorlarsak romantik-komedi deriz ama hakkaten çoook zorlamak lazım be.

Gönderildi : 21/08/2011 9:11 am
(@fcakir)

No Strings Attached - 6/10

Eğlenceli ve hızlı başlayan filmin son 30 dakikası olmasa 7-7,5/10 verebilirdim. Çok sıkıntılı bir yarım saatti. Komediden, romantik-komediye geçiş çok bayık olmuş. Romantik komedileri bu yüzden sevmiyorum zaten.

Natalie ablamızın 30 yaşına gelmesine rağmen tabiri caizse çıtı pıtı durması şok etkisi yaratıyor efem. Bulamadık ki şöyle bi' fuck buddy.

-- düşük dozda spoiler --

Not: Türkiye'deki fuck matelerin de sonu hep böyle, fuck buddy diyorsun, candır diyorsun, bir iki buluşma ve olay "ilişkinin adını koyalım"a geliyor. Halbuki adını koymuştuk ?! Ve o kadar boktan bi durum ki "Adını Feriha koydum hahaha" bile diyemiyorsun...

Aradaki tek fark bu hikayede ilişkiyi ciddiye bindirmek için uğraşan kişi esas oğlan, Türkiye'de ise kesinlikle esas kız.

-- düşük dozda spoiler --

Gönderildi : 22/08/2011 5:34 am
(@gorkem)

X-Men: First Class
6/10

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 24/08/2011 2:39 am
(@gorkem)

Thor
4/10

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....

Gönderildi : 26/08/2011 2:10 pm
(@mtnrdgn)

May 7/10 Ucuz numara ve klişelerle dolu Holywood korku sinemasında eh dedirtebilecek bir seçenek.

The Hills Have Eyes [2006] 5/10 Güzel başlayıp yarısında senaristlerin sıkıldığı film.

Gönderildi : 26/08/2011 3:18 pm
(@mtnrdgn)

the ghost writer 8/10
Polanskinin mükemmeliyetçi bir tarzda çektiği politik gerilim. görüntü yönetmenliğini inanılmaz başarılı buldum.

Gönderildi : 27/08/2011 4:23 pm
 Hepa
(@hepa)

Super 8
6/10

Tamam abicim lens flare yaptınız da bu kadar da kullanılmaz ki bi Bay bi Abrams ah ah

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 27/08/2011 6:42 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

The Man From Earth 7.5 / 10

Sürprizbozan
Bir fikri anlatmak için oldukça zekice bir yol. Kendine bağlıyor. Ama savunulan fikir çok bilindik. (Budha-İsa meselesi)
Hikaye çok daha derin alt metinlere gebe olabilecekken bunu kullanamamış.

Gönderildi : 11/09/2011 10:50 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

S.x, Lies and Videotape - Oliver Stone 5.5 / 10

Nihayet izledim. Büyük hayal kırıklığı. Özellikli olan tek yanı bu üçlü içindeki "videotape". O kadar.

Gönderildi : 12/09/2011 1:04 am
(@toska)
Gönderi: 67

"The Revolution Will Not Be Televised"

Belgesel sadece chavez ve venezuela'daki değişim ile ilgili gibi görünse bile bu sistemin dünyanın her noktasında aynı şekilde işlediği çok bariz.Filmin kurgusu zaten adamı sinir ediyor.Aydın denen solucanlar verilen görüntülerin birinde chavez yönetimine sansürcü diyor.Sonraki görüntülerde ise adamın biri çıkıp ulusal kanalda başkanımız takıntılı biri.Castro ile arasındaki ilişki freudyen-cinsel tarzda incelenmeli falan dedi noluyoruz lan dedim.Hele hele o yönetimi protesto eden insanlar adamı iyice sinir ediyor. Arkadaş nesiniz siz ya. Şu dünyadaki bütün orta sınıfın, medya patronlarının beyinlerine birer 44lük hediye etmek istedim be ne lan bu. 😡 😆
Biraz sakinleşeyim en iyisi. 8)

Gönderildi : 12/09/2011 11:41 pm
(@toker)

wristcutters: a love story

güzel baya. yol filmi sevenler için ideal.

Gönderildi : 19/09/2011 2:28 am
 Hepa
(@hepa)

Insidious
6/10

Sonu çok tanıdık geldi.Gidişat iyidi.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 19/09/2011 4:15 am
(@gorkem)

The Beaver 6/10

Gönderildi : 20/09/2011 12:06 am
(@toker)

the long good friday

ne anlattığını bir türlü anlayamadığım film. yarım saatte kapattım zaten.

Gönderildi : 21/09/2011 1:46 am
(@tolga-depo)

127 Saat - 9 / 10

Karakteri çok yakın bulduğumdan mı, filmin içsel anlatımının samimi gelmesinden mi başka şeyden mi anlamadım ama çok sevdim.

Zindan Adası (Shutter Island) - 8.5 / 10

Türünün çok iyilerinden olmuş.

Siyah Kuğu (Black Swan) - 8.5 / 10

Hikayenin nereye varacağı hatta her an beş saniye sonra ne olacağı tahmin ediliyor ama anlatımın, kamera kullanımının ne derece önemlin olduğu bütünde anlaşılıyor.

Gönderildi : 22/09/2011 10:53 pm
Sayfa 131 / 166
Paylaş: