Forum

En Son İzlediğiniz ...

[Sabit] En Son İzlediğiniz Film

2,486 Gönderi
176 Üyeler
0 Reactions
404.2 K Görüntüleme
(@mecayonur)
Gönderi: 0

I am number 4
4.5/10

Arkadaşlar gerek senaryosu gerekse çekim tarzıyla bence vasat bir film. olay örgüsü içersinde çok fazla soru cevapsız kalıyor keşke kahramanımızın geçmiş tarihi vs de flashbackler vasıtasıyla gösterilsedi. işte o zaman gayet güzel olurdu. yinede izlenebilir diyorum...

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 21/06/2011 5:12 pm
(@tolga-depo)

Köstebek (The Departed - 2006)
7/10

Klasik tarzı, oyuncu kalitesi vs. güzel ama türünün çok iyisi bir film değil bence. Son sahne gereksiz gibi ayrıca.

Gönderildi : 21/06/2011 11:20 pm
(@brkystr)
Gönderi: 31

The Notebook
3/10

Abartı duygusallığından dolayı ağlak sevgilinizle izleyebileceğiniz bi film sadece.

Gönderildi : 23/06/2011 11:18 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

The Darjeeling Limited 7,5 / 10

The Night of The Living Dead 7,5 / 10

The Match Factory Girl 10 / 10

Gönderildi : 25/06/2011 12:19 am
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Çoğunluk 8 / 10

Gönderildi : 25/06/2011 12:47 am
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Moon

9 / 10

Vay arkadaş ya...

Gönderildi : 25/06/2011 5:29 am
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Match Factory Girl ve The Man Without A Past filmlerindeki müthiş müziğin türü nedir tam olarak? (Son izlediğim filmler arasında olduklarından buradan soruyorum)
Rock'n Roll desen tam öyle değil gibi, filmde bu şekilde geçse de:

https://www.youtube.com/watch?v=

Yani aslında hangi rock / pop türü gibi bir şey soruyorum. 🙂

Gönderildi : 26/06/2011 12:34 am
 HHK
(@hhk)

Aaahh Belinda

aaahh Belinda!
Ailemizin büyülü şampuanı Belinda
Belinda hepimizin şampuanı.
Belinda…
Belinda’ya borçluyum bu yumuşaklığı

Büyüleyici şampuan… Yeter ki tam olarak hissedin, alır sizi uçurur. Serap, canımıniçi hissetmek dedikleri bu olsa gerek ha. Kaptırdın kendini bak neler oldu neler. Biz bilmedik ki içinde neler dönmüş, bilinçaltında neler düşünmüşsün neler. Bak işte, Belinda bu, büyüleyici bir şampuan, öyle bir kafa yapar ki arşa çıkmak bile şöyle kalsın bebeğim. Sana en uzak olan bile dibinde bitiverir bir gün. İşin sırrı ve kurtuluşu, sana uzak olanı alıp koynunda sindirmen, ki işte bu uyanışın yegane yoludur. Tabi yapabilirsen. Aaaaaaahahahaha…

Filmde, kimlikte ki ilk geçişin sertliği, seyirciyi etkisi altına almada fevkalade başarılı işlenmiş. Diğer önemli yanı ise Belinda şampuanın büyülü etkisine rağmen film, hiç gerçek hayattan kopmaz. Yaşanılan dönemi ve bugünü hatta yarını da kapsayacak şekilde dahice yerleştirilmiş mesajlar içerir. Senaryo fevkaladenin fevkindedir. Hatta bu filmi ilk izleyenlerin “vay be bizim sinemamızda da böyle filmler var mıymış” dedirtmesi büyük olasılık taşır.

Ha bir de Asiye Nasıl Kurtulur? Filminden sonra izlenmesiyle ayrı bir keyif verir. Bizden söylemesi canımıniçi.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 29/06/2011 2:50 am
 HHK
(@hhk)

Asiye Nasıl Kurtulur?

Filmde tiyatronun havasını solumak hallice mümkündür. Tiyatro oyunundan uyarlama olduğunu ufak bir araştırma sonucunda hemen öğrenebilirsiniz. Epik tiyatrodan kaynaklanan farklılıklar filmin anlatımında ve sunumunda açıkça kendini gösterir. Sinema uyarlamasında akıcılıkta asla kayıp yoktur. Film su gibi akar. Zamanın ilerleyişi konusunda yardımcı unsurlar iyi kullanılmıştır.

Seyirciyle içten içe bir evcilik oyunu oynanır; amaç bir olguyu ispat etmektir hanımefendiye. Ama öyle sözlü anlatım, karşılıklı muhabbet olmamalıdır. Asla. Göze hitap, hanımefendinin beyninin damarlarını besleyecek olan en mümkün yoldur. Ta ki kötü kadın kendi günahının masumiyetini gösterene kadar. Sonra koro gider, oyun biter ve ortaya vicdanı körelmiş bir insan tüccarı ortaya çıkar. Aklı da epey ticari olmuştur artık ve oyunu sunan oyunculara büyük sürpriziyle bu yanını da gösterir.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 29/06/2011 3:42 am
(@gorkem)

Angel Heart - Alan Parker 1 / 10

Hayatımda izlediğim en kötü birkaç filmden biri.

Bu fikirde olman şaşırtıcı.... ? 🙁
Bu kadar kötü bir film olduğunu düşündürten nedir merak etmedim değil....

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 29/06/2011 11:50 am
(@anonymous)

just go with it - çok klasik ve klişe bir adam sandler filmi olmuş. ama zevkle izletiyor.
7/10

Gönderildi : 29/06/2011 10:58 pm
(@verbal_kint)

İnsidious / Ruhlar Bölgesi

Eğer hayatınız boyunca korku filmi izlemişseniz, yönetmenin korku filmi tarihi hakimiyetini sezeceksiniz. Bunun yanında kırdığı klişeler bütününe hayran kalıp, reji ve müzik kullanımındaki yeniliği fark ettiğinizde hayran kalacaksınız.
Uzun zamandır böylesini izlememiştim

8.7/10

http://www.camurfilms.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 30/06/2011 5:56 am
(@gorkem)

Sen ne düşünüyorsun?
8,5/10 🙂

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 30/06/2011 8:00 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Baba - 1971 - Yılmaz Güney

8 / 10

Teknik ve kurgusal sıkıntılarına rağmen yüksek verdim puanını. Yılmaz Güney'in diğer filmlerindeki teknik ve kurgusal gelişmişlik bu filmde olsaydı en az onlar kadar başarılı bir film olurdu.

Gönderildi : 01/07/2011 3:21 am
(@mecayonur)

jack ass 3.5

5/10

herifler yemin ediyorum tam manyaklar ya. ama diğer filmleri çok daha iyiydi. iğrençliklerden hoşlanan ( penis yakma, ağdayla kıl çekme, kendini köpeğe ısırtma at menisi içme... düşünün artık daha neler var yazamadığım... 🙂 ) arkadaşların izlemesi gerektiğini düşünüyorum 😀 😀

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 02/07/2011 1:48 am
Sayfa 128 / 166
Paylaş: