Forum

En Son İzlediğiniz ...

[Sabit] En Son İzlediğiniz Film

2,486 Gönderi
176 Üyeler
0 Reactions
404.2 K Görüntüleme
(@gorkem)
Gönderi: 0

🙂

senin bu notun üzerine sayfalarca konuşulur KEzzo. 🙂

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 25/05/2011 11:38 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

🙂

Niye? 🙂

Gönderildi : 25/05/2011 11:52 pm
(@homeros)

Sunshine
6/10

Gönderildi : 26/05/2011 12:06 am
 Düd
(@dud)

The Conversation

Criticker notum: 100 /100

http://www.criticker.com/film/The_Conversation/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Özetle bi sittir git kardeşim :).

Daha genişçe, çok sağlam filmdir, özellikle ses kullanımı ve diğer konularda bayağı sağlam filmdir de 100 ne amk.. Hangi kafadasın düd sen 🙂

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 26/05/2011 3:50 am
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Allah Allah... 🙂
Vay arkadaş...
Ne istiyorsunuz aga filmimden, beğendim işte. 😀
Kusursuz bir film benim gözümde.
Anlattığı konu, anlatım... Ben kusur bulamıyorum.

Gönderildi : 26/05/2011 5:17 am
(@gorkem)

🙂

Niye? 🙂

Sinemanın ne olup olmadığı, dahası sinemacı-sinemasever ilişkisinin doğası üzerine kafa yoran bir adam olaraktan, "en ama en klasik sinema" örneğine ve "klasik sinemanın şah'ı" olan bir adamın bir filmine bu notu vermen çok ama çok harika bir durum. Neden? İşte bu uzun uzun konuşulabilecek birşey. Özetlemek gerekirse:

"Birinin, herhangi bir şeyin varlığı/doğası üzerine kafa yoruyor olması, o şeyin tescillenmiş kanadından tiksindiği anlamına gelmez!"

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 26/05/2011 11:45 am
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

🙂

Niye? 🙂

Sinemanın ne olup olmadığı, dahası sinemacı-sinemasever ilişkisinin doğası üzerine kafa yoran bir adam olaraktan, "en ama en klasik sinema" örneğine ve "klasik sinemanın şah'ı" olan bir adamın bir filmine bu notu vermen çok ama çok harika bir durum. Neden? İşte bu uzun uzun konuşulabilecek birşey. Özetlemek gerekirse:

"Birinin, herhangi bir şeyin varlığı/doğası üzerine kafa yoruyor olması, o şeyin tescillenmiş kanadından tiksindiği anlamına gelmez!"

Hehe. 🙂

Ben varlığı/doğası üzerine kafa yormuyorum artık ya, daha doğrusu yoruyorum da, kafamda artık verilmiş cevaplarım var. Ki bu filmi çok beğenmem de o cevaplarımın olduğunu gösteriyor.
Gerçekçi, klasik kanattayım. 🙂

Gönderildi : 26/05/2011 1:08 pm
(@homeros)

Never Let Me Go
7/10

Sürprizbozan
"Island" filmiyle benzerlikler göstermesiyle birlikte (Hatta çıkış noktaları aynı olmasına rağmen) konuya bakış açısı tamamen farklı diyebilirim, zaten Island filminin aksine bir aksiyon olarak değil drama olarak tasarlanmış üstüne üstlük "Island"ın aksine gelecek de değil geçmişte geçmesi ve bir alternatif evren teması içerisinde sunulması (Özellikle tarihin 2. Dünya Savaşının hemen ertesine denk gelmesi) filmin bize bir şeyler anlatma çabasını gösteriyor. Sahil sahnesinde hemen Britanya bayrağının altında yer alan Kırmızı bayrak da yine dikkat çeken unsurlardan. Tabi bunlar kişiye göre anlamları değişebilecek olan semboller ama ben herhalde Çöküş'ü yeni izlediğimden ötürü direk Nazi'lerin yok olmadığı bir alternatif evren kurgusu yaratmak istemişler gibi geldi bana. Filmin başında geçen ortalama insan yaşı 100 lafının aksine film boyunca neredeyse hiç yaşlı insan görmeyişimiz de bunu destekler nitelikte.

Gönderildi : 27/05/2011 12:47 am
(@fsakar)

The Last Kiss
7/10

İtalyan sinemasına ait L'ultimo bacio adlı filmin Amerikan uyarlaması. L'ultimo bacio'yu izlemedim ancak The Last Kiss her anlamda izleyiciye keyif veren bir film. Orjinali nedir ne değildir bilmiyorum ancak The Last Kiss'in bir "Amerikan uyarlaması" olması fikrinizi çelmemeli zira film bir Hollywood filmi gibi değil.

Gönderildi : 27/05/2011 12:58 am
(@zuuaa)

İncir reçeli

8,5/10

Bence güzel bir hikaye. Yönetmenin anlatımını da beğendim. Güzel meteforlar da vardı göndermelerde, izlemenizi tavsiye ederim. Bir bakın bakalım hangi mitolojik olayın yansımasını bulacaksınız 🙂

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 27/05/2011 1:02 am
(@homeros)

incir reçeli
5/10

Hangisine inanalım 😕

Gönderildi : 27/05/2011 3:27 am
(@homeros)

The Quiet Earth
7/10

-------------------------

Nochnoy Dozor "Night Watch"
5.5/10

Gönderildi : 27/05/2011 5:51 am
(@zuuaa)

incir reçeli
5/10

Hangisine inanalım 😕

Bence bir de sen izle puan ver 🙂

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 27/05/2011 2:29 pm
(@junky)
Gönderi: 72

Ev 4,5/10

Prodüksiyon olarak dahice bir fikir; kameralarla dolu bir ev içersinde filmi bitirmek. Diğer taraftan bakacak olursak bu tarz yapımlarda en çok önemli olan şey bence kurmacanın gerçekçiliği, inandırıcılığı dolayısıyla oyunculara oldukça fazla iş düşüyor. Kısmi olarak ben başarılı buldum. Roller gayet yerinde. Yayın yönetmeni çok iyiydi bu arada 😀

Filmi bir tarz içine yerleştirmede bir sıkıntı var. Gerilim desek (belirtilen tarz da bu) gerilim değil. Komedi desek (yer yer ince espriler olsada) değil. Hani bi tarz belirlemek pek mümkün değil açıkçası.

Gerek bbg nin etkisi, canlı yayın oluşu falan inandırıcılık kısmını biraz yıkıyor. Ama keyifli bir yapım.

Gönderildi : 27/05/2011 11:27 pm
(@homeros)

Tucker & Dale vs. Evil
7/10

Öyle ahım, şahım süper bir film değil ama şahsen izlerken bayağı eğlendim diyebilirim, yani çok güldürmüyor aslında daha çok eğlendiriyor.

Gönderildi : 28/05/2011 3:05 am
Sayfa 124 / 166
Paylaş: