The Town
Pete Postlethwaite, Çiçekçi Fergie olarak, ne muhteşem bir final yaptın öyle. Harikasın canımıniçi...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Source Code
Yeterince gerilimli, sürükleyici, sıkmayan ama önemli de olmayan bir film.
6/10
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;
Source Code
Yeterince gerilimli, sürükleyici, sıkmayan ama önemli de olmayan bir film.
6/10
Hele The Moon'dan sonra.. Ben de pek sıkılmadım ama yani daha iyisini bekliyordum.
Bir de o ne Dunkin Donuts reklamıydı be kardeşim..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Evet düd.... Aynen.... Daha iyisi gelmeliydi....
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
Salt.... Offf....
Tuz ne kadar zararlıysa bu gerzek film de o kadar zararlı. 2/10
Angelina hem güzel bir kadın hem de iyi bir oyuncu aslında ama nedense "oynamıyor!" Oynayabildiğini çok iyi biliyoruz (Girl Interrupted yeter) ama oynamıyor hatta oynuyor ve sanki bilerek kötü oynuyor. Wanted bunun kanlı (gerçek anlamda) canlı örneği. Kadın oynuyor ve kötü oynuyor. Ve resmen filmi zedeliyor.
Bu gerzek filmlerden kazandğı paranın yarısını garibanlara yardıma kullanmıyor olsa basacağım küfürü ama neyse....
İğrenç filmler ve performanslar sunuyor ama en azından para için yapıyor ve parayı da uyuşturucuya değil, Afrika'ya harcıyor. 🙂
Ama Salt gerçekten çok kötü bir film. Baştan sona yalan, dolan, trip, gişeci, inandırıcısız, tatmin edici olmaktan uzak, saçma vs....
Ve allah bildiği gibi yapsın, facebook'ta 2.400.000 hayranı var. 🙂 Sayısız enfes filmin en az on katı! 🙂
I am Number Four 4.5/10
Battle Los Angeles 4/10
(Şimdi de Rio'ya başladım, bakalım o nasıl)
Smokin' Aces
7/10
*our AC-130 in the air
just go with it 6/10
adam sandler, jennifer aniston, nicole kidman, brooklyn decker, nick swardson
güzel bir adam sandler komedisi daha... bu filmde özellikle çok güzel gülüyor adam sandler, ayrıca ilgimi çekti,
bir de bir çocuk oyuncu vardı ki beni benden aldı, nasıl bir oyunculuktur o altyazıyı bırakıp dikkatlice çocuğa odaklandım her sahnesinde... işte o çocuk bailee madison'mış...
Shyamalan'ın Köy'ünü tekrar izledim. Ve enfes bir film olduğuna ikinci kez kanaat getirdim. Göründüğünden çok daha iyi bir film Köy.... 8/10....
Rio 7/10
Harold And Kumar Go To White Castle
imdb 7.2/10 puan alan bir film.
Film izlendikten sonra bu puanlama sorgulanabilir.Film beğenisi daha çok bulunduğunuz ortam ve ruhsal halinizle alakalı olarak uç noktalara kadar ulaşabilir. Kafanız iyiyse ve panpalarla izliyorsanız iyi bir film olabilir. Eğlendirebilir. Tek başına izlerseniz ve filmi kritik değerlerle değerlendirirseniz başarısız ve komiklik yerine alışılagelmiş sıradan film gibi niteleyebilirsiniz de.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Film izlendikten sonra bu puanlama sorgulanabilir.Film beğenisi daha çok bulunduğunuz ortam ve ruhsal halinizle alakalı olarak uç noktalara kadar ulaşabilir. Kafanız iyiyse ve panpalarla izliyorsanız iyi bir film olabilir. Eğlendirebilir. Tek başına izlerseniz ve filmi kritik değerlerle değerlendirirseniz başarısız ve komiklik yerine alışılagelmiş sıradan film gibi niteleyebilirsiniz de.
İzlediğim dönemde tek kare hatırlamasam da 😀 gülmekten geberdiğimi hatırlıyorum demek ki film amacına ulaşmış.
"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...
2.'si daha iyiydi sanki, ben de çok açık ve net hatırlayamıyorum :). Ama Bush'la ot içtikleri sahne için bile izlenir yani 🙂
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
İzlediğim dönemde tek kare hatırlamasam da 😀 gülmekten geberdiğimi hatırlıyorum demek ki film amacına ulaşmış.
Bir de Süper Ot vardı. O filmden çok keyif almıştım. Bundan da keyif aldım ama Süper Ot kadar değil. Süper Ot'u abimle izlemiştik her boka yarılıyorduk. Bunu da gene o halimizle izlesek yarılırdık. Lakin bu filmde birçok yerde çok planlı çekim dertleri akışı bozuyordu.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
AUGUST RUSH (Kalbini Dinle)
Bu filmde ki çekim teknikleri,oyunculuklar,ışıklar,müzikler,sesler. Hepsi çok çok iyi.
Müzik seçimleri ve filmin müzikal bi film olması apayrı bişey. İnanılması müthiş bi güzelliği var bu filmin ve şiddetle tavsiye ediyorum.
''üretim değil , tüketim fabrikasına hoşgeldiniz."