Forum

En Son İzlediğiniz ...

[Sabit] En Son İzlediğiniz Film

2,486 Gönderi
176 Üyeler
0 Reactions
404.1 K Görüntüleme
(@toker)
Gönderi: 0

1 milyon dolar bütçe, 193 milyon hasılat.

blue valentine.

kötü mü iyi mi bilemedim. arada kaldım.

Öhh abi ne 193 milyon doları ben de diyecektim herifi kesin WB, Universal, Paramount vb. paylaşmaya çalışırken kolunu bacağını koparmışlardır diye. 9.7 milyon dolar hasılatmış...

http://www.boxoffice.com/statistics/movies/blue-valentine-2010-2?q=blue%20valentine " onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.imdb.com/title/tt1120985/ " onclick="window.open(this.href);return false;

eheh, ilk hafta yaptığı 193 bin dolar hasılatı biraz yanlış anlamışım da. olur öyle.

Gönderildi : 11/04/2011 12:40 am
 Düd
(@dud)

blue valentine.

Abi bu film beni çok fena vurmuştu zamanında. O kafadayken izlemeyenler için sıkıcı olabilir, şu anda izlesem sıkıntıdan muhtemelen bayılırım ama o dönem tam ihtiyacım olan filmdi. Severim ben. Çogzel sahneleri var.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 11/04/2011 4:29 am
(@toker)

blue valentine.

Abi bu film beni çok fena vurmuştu zamanında. O kafadayken izlemeyenler için sıkıcı olabilir, şu anda izlesem sıkıntıdan muhtemelen bayılırım ama o dönem tam ihtiyacım olan filmdi. Severim ben. Çogzel sahneleri var.

valla beni vurmadı. yani bayanın oyunculuğu şahaneydi. o en başından hasarlı kız imajını süper veriyordu. onun haricinde pek de bir şey yoktu sanki.

Gönderildi : 12/04/2011 12:29 am
 Düd
(@dud)

blue valentine.

valla beni vurmadı. yani bayanın oyunculuğu şahaneydi. o en başından hasarlı kız imajını süper veriyordu. onun haricinde pek de bir şey yoktu sanki.
Hatunun gerçek hayatta sevgilisi Heath Ledger idi, karşısında da o oynayacaktı. Sonra Ledger ölünce projeyi bir süre ertelediler, sebebini anlayabiliyorsundur. Hatunun oyunculuğu ondan 10 12 numara falan.
Sevgiliyle mutlu mesut bir ilişki sürerken izlenecek film değil gibime geliyor. Sen öylesindir kesin demiyorum da dediğim gibi biraz dip bir film.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 12/04/2011 3:06 pm
 HHK
(@hhk)

Çakal

İsmail Hacıoğlu bu karakterde göstermiş olduğu büyük performansıyla, artık çok sevdiğim oyuncular arasında olacaktır. Film akıp gidiyor. Sonunda ne olacağı besbelli ama Akın'ı izlemek keyif verici.

Evet bol küfürlü ama zorla sıkıştırılmış ya da yersiz bir küfür durumu yok. Ne yani bu adamların başka nasıl konuşmasını bekliyoruz. Rahatsız olmadan izledik canımıniçi.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 12/04/2011 5:30 pm
(@tolga-depo)

Acı Aşk - 2009 - 6.5 / 10

Klasik Onur Ünlü tarzı. Bu filmi çekmemiş nedense, çektiği filmi inkar edebilen bir yönetmen olduğu için çekmemesi makul zaten. Vurucu noktaları var filmin ama reality show tadında kalıyor. Desteklenmemiş karakter gelişimi, zaman atlamadaki kolaycılık, sezilen sürprizler anlatımı bir deri bir kemik bırakmış.

Gönderildi : 14/04/2011 2:40 pm
(@gorkem)

Den Brysomme mannen/Sorun Yaratan Adam...
8/10

Bin kez anlatılmış bir hikayeyi binbirinci kez anlatıyor. Ama enfes bir biçimde, görsellikle, tarzla anlatıyor. Hem çok komik hem çok düşündürücü hem de çok dramatik bir film. Çok iyi....

Bu filmi bizim arkadaşlardan biri önermişti bana yaa. Kİmdi kimdi? 🙂

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 15/04/2011 12:27 am
(@homeros)

Tangled 7/10. Orjinal Rapunzel hikayesinin aksine buradaki çıkış noktası çok daha fazla hoşuma gitti diyebilirim. Öte yandan film ilerledikçe dinamizmini ve ilgi çekiciliğini kaybediyor ve sıradanlaşıyor diyebilirim. Müzikal olmasına rağmen çok fazla yer vermemeleri de bence hoş -Müzikalden nefret eden biri olarak söylüyorum tabi herkesin kendi fikridir- Ayrıca Disney'in artık klasikleşmiş sinematografik cinsel anlatımı da bu filmde es geçilmemiş. Yuh diyorum, oha diyorum ama tebrik de ediyorum, ne diyeyim adamlar iyi yapıyor bu işi...

Gönderildi : 15/04/2011 12:57 am
 HHK
(@hhk)

The Holiday

İki film birden, buyrun size The Holiday...

Film klasik hollywood romantik komedi türlerinden biri... Filmin zorla uzatıldığını yer yer hissedebilirsiniz ve bu durum sizde bazı anlarda "öfff" yakınmasıyla ortaya çıkabilir.

Doğa, filme en mükemmel şekliyle katılmış. Bu yönüyle yönetmeni kutlamak lazım. Tabiatın seyredilesi yanı, seyirciyi filme çeken unsurlardan biri. Ağaçların sürekli sallanması enfesti doğrusu. O iki küçük kız çocuğu da benim açımdan filme ısındığım ilk dakikaları kapsıyor.

Filmin finali ise kendi aralarında yaptıkları gala gibiydi. Eminim oradaki eğlence kamera arkasında da devam etmiştir.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 18/04/2011 3:21 am
(@gorkem)

Den Brysomme mannen/Sorun Yaratan Adam...
8/10

Bin kez anlatılmış bir hikayeyi binbirinci kez anlatıyor. Ama enfes bir biçimde, görsellikle, tarzla anlatıyor. Hem çok komik hem çok düşündürücü hem de çok dramatik bir film. Çok iyi....

Bu filmi bizim arkadaşlardan biri önermişti bana yaa. Kİmdi kimdi? 🙂

Beetlejuice'muş.... 🙂 Hiç şaşırmadım.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....

Gönderildi : 18/04/2011 11:57 am
(@gorkem)

Inhale 5/10

Accayip sevdiğim Dermot Mulroney'in bildiğim ilk ve tek başrolü. Sırf bu nedenle izledim. Çok iyi bir iş olmadığını tahmin ediyordum. Pek de şaşırmadım ama yine de bu herifi izlemek çok keyifli....

Gönderildi : 19/04/2011 12:10 pm
(@lg)

Cherkess,
nihayet bugün izleyebildim filmi.. ürdün'de bedeviler ve çerkesler arasında toprak ve su konusunda yaşanan anlaşmazlıklar ve çözüm yollarını ve sıradan bildiğimiz düşman aile çocuklarının aşkını konu alıyor..
oyunculukların gerçekten harika olduğu bir filmdi ama çok yavaş ilerledi, sürekli sakin ve normal dialoglar uykumu getirdi bir ara...
iki kültürün farklılıklarına adet, gelenek ve göreneklerine de değinmişler,
izlemesem olmazdı, hatta tekrar da izlemek isterim, izlemenizi de tavsiye ederim ancak çok bi beklentiniz olmasın..

Gönderildi : 21/04/2011 10:43 pm
(@gorkem)

Michael Haneke/Yedinci Kıta
3/10.

Dayak yemem muhtemel bu notun açıklaması:

http://filmfabrikasi.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=8320&p=109044#p109044 " onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 22/04/2011 1:40 am
 HHK
(@hhk)

Scarface

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 22/04/2011 2:35 am
(@lg)

kaybedenler kulübü

nihayet izlediğim için çok mutlu oldum..
hızlı çekilmiş sevişme sahnesi bana a clockwork orange da ki sevişme sahnesini hatırlattı...
cidden keyif aldım, konusu değil belki ama çekimleriyle, tarzıyla çok orjinal buldum, türk sinemasına katkıları olduğuna/olacağına inanıyorum bu filmin...

Gönderildi : 24/04/2011 4:23 am
Sayfa 120 / 166
Paylaş: