Pandora'nın Kutusu
doğallıkla bezeli, sıkıcı sahnelerin bol olduğu bir film,
filmin en dikkat çekici oyunucusu "Tsilla CHELTON"
ağzım açık, hayranlıkla izledim, müthiş bir oyunculuk =))
The King's Speech 7 /10
Filmle ilgili klasik senaryo cümlelerini duymuştum forumda. Düd diyordu hatta. Çok haklı.
Film başladığı an nasıl başlayacağını ve biteceğini biraz film izlemiş her kişi bilir.
Filmi tek kurtaran yanın gelişme bölümünün iyi işlenmiş olması, ki başı ve sonu çok belli bir filmi kurtaracak en önemli etken de bu zaten, çok iyi oyunculuklar ve iyi görüntü yönetimi olduğunu söyleyebilirim. Bu arada filmin çok ciddi muhafazakar bir yanı olduğuna da ufaktan değinmek lazım bence. İzlediğim filmler arasında, şu ana kadar, Oscar'ı en hakketmeyeni bence. 127 Hours'u izlemeyi düşünüyorum yakında.
mr nobody:
bu bir başyapıt bence.
the proposition:
bu da müthiş bir film. çok sıkı, öyle böyle değil.
the proposition:
her izlediğini beğenme dönemindemisin abi 🙂 bence proposition nerdeyse olabilecek ya da belki olabilir filmlerden birisidir, daha ileri gitmez.
the proposition:
her izlediğini beğenme dönemindemisin abi 🙂 bence proposition nerdeyse olabilecek ya da belki olabilir filmlerden birisidir, daha ileri gitmez.
http://www.imdb.com/find?s=all&q=the+proposition " onclick="window.open(this.href);return false;
Bunlardan hangisinden bahsediyorsun toker?
en üstteki. western olan.
ahmet sen de mi en üsttekinden bahsediyorsun? nasıl tam olabilecekken olmamış falan olm? aç biraz mevzuyu başlık açıp tartışalım.
edit: olm bi de sadece beğendiklerimi yazıyorum ben. yoksa bi ton da boktan film izliyorum. ne biçim konuşuyon la.
Proposition nasıl olmamış ben de anlamadım. 4-5- sene önce izledim ama hala aklımda çok iyi bir film olarak duruyor. Çoğu filmin iyi mi kötü mü olduğunu bile hatırlamam ben. Hele o kemanlar.
ahmet sen de mi en üsttekinden bahsediyorsun? nasıl tam olabilecekken olmamış falan olm? aç biraz mevzuyu başlık açıp tartışalım.
edit: olm bi de sadece beğendiklerimi yazıyorum ben. yoksa bi ton da boktan film izliyorum. ne biçim konuşuyon la.
hahaha 🙂 ben şu anda filmi tartışamam çünkü sittin sene önce izledim ama sırf muhabbet etmek için bir kere daha izlerim. Gerçi aklımda kaldığı kadarıyla tekrar izlenesi bir film değildi. bu arada doğruluyorum aynı filmden bahsediyoruz şundan http://www.imdb.com/title/tt0421238/ " onclick="window.open(this.href);return false;
arada kötüleri de yaz ayağımızı denk alalım, ben her ne kadar çok yazmasam da bu başlığa ciddi takipçisiyim. bu arada görkem'e n'oldu nerde bu adam?
Ula ben 70 kere tavsiye ettim, hatta geçenlerde western dedin orda bile yazdım Kezzap alacağın olsun ya..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Bildiğimiz Takeshi Kitano, ya da bilmiyorsanız bu aşağıdaki gibidir.
hafız ben bu adamın izlediğim hiç bi filmini sevmedim henüz. ne diyorsun izleyeyim mi şimdi bunu?
hafız ben bu adamın izlediğim hiç bi filmini sevmedim henüz. ne diyorsun izleyeyim mi şimdi bunu?
Fazla rahat sindirilebilecek bir adam değil gerçekten. Dolls'u izledin mi? Ben zatoichi ve Takeshis'i sevmiştim, ama favorim hala Dolls'tur.
hahaha 🙂 ben şu anda filmi tartışamam çünkü sittin sene önce izledim ama sırf muhabbet etmek için bir kere daha izlerim. Gerçi aklımda kaldığı kadarıyla tekrar izlenesi bir film değildi. bu arada doğruluyorum aynı filmden bahsediyoruz şundan http://www.imdb.com/title/tt0421238/ " onclick="window.open(this.href);return false;
arada kötüleri de yaz ayağımızı denk alalım, ben her ne kadar çok yazmasam da bu başlığa ciddi takipçisiyim. bu arada görkem'e n'oldu nerde bu adam?
Biraz önce bir daha izledim, bir daha beğenmedim. Böyle film mi olur arkadaş, cidden zaman kaybı.
Fazla rahat sindirilebilecek bir adam değil gerçekten. Dolls'u izledin mi? Ben zatoichi ve Takeshis'i sevmiştim, ama favorim hala Dolls'tur.
valla dolls'u izledim. onu pek tutmadım. hikaye çarpıcı gibi sunulan sıradan bir hikayeydi bana göre. yani üç hikaye de.
takeshis'i izlemedim. izleyeyim mi? tavsiye eder misin?
zatoichi bence baya baya kötü bi film.
kikujiro diye bi filmi var. o biraz iyi gibi bir tek. ama yani çok da iyi değil.
hana-bi ise bence çok başarısız bi film. daha da izlediysem de hatırlamıyorum.
Yok abi sen Takeshi Kitano'yu sevmiyorsun. Bulaşma o zaman Takeshis'e de.