Forum

En Son İzlediğiniz ...

[Sabit] En Son İzlediğiniz Film

2,486 Gönderi
176 Üyeler
0 Reactions
404.1 K Görüntüleme
(@nusret13)
Gönderi: 0

Tabutta Rövaşata 1996- Derviş Zaim'den harika bir yönetmenlik Ahmet Uğurlu'dan mükemmel bir oyunculuk Tuncel Kurtiz yan rolde harika anlatılmak istenen hikaye fazlasıyla iyi aktarılmış, Baba Zula'nın müzikleriyle ayrı bir güzelliği olan harika film 🙂 En iyi 10 Türk filminde kesinlikle olmalı... 9/10 verdim...

Gönderildi : 16/09/2010 3:34 am
(@baco)

Üç harfliler - Marid

2/10

Berbat...

- baço

Gönderildi : 25/09/2010 5:11 am
(@baco)

Predators 2010

3/10

Ne eskisinin tadı, ne yeni efektler...

- baço

Gönderildi : 26/09/2010 3:52 am
(@nusret13)

Vavien

Taylan Biraderler kendini aşmış... Binnur Kaya çok iyi oynamış hele benim senden başka kimsem yok beni bırakma diye E.Günaydın'a söylediği sahne... Filme tek uygun gitmeyen Serra Yılmaz olmuş sanki sırıtıyor... Cemal'i oynayan Settar Tanrıöğen ise filme çok şey katmış...

7/10

Gönderildi : 26/09/2010 4:29 am
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Biraz Coenler günü yaşadım dün:

O, brother Where Art Thou? 8.5 / 10

Her şeyden öte çok eğlenceli, Amerika'nın bir dönemine bakışı hayranlık uyandırıcı.
Ve müzikler elbette müthiş.

A Serious Man 8.5 / 10

Yine çok zekice işlenmiş, sıkmayan, bir iki saat daha izlerim dedirten, güldüren eğlendiren. Tam bir Coenler filmi yani.

Gönderildi : 28/09/2010 2:41 am
(@gorkem)

Havva Durumu.

Hey allahım yaa! Çok sevimli tipler, gerçekten komik birsürü an ve olay. Gerçekten çok güncel, önemli bir mesele. Ama gerzek mi gerzek başka bir sürü de hata.

Filmin hikayelemi, kurgusu çok kötü. İlerlemiyor. Havva'yı oynayan (bir mankenmiş) bayanın oyunculuğu kötü. Ve o rol için zerre uygun değil. (O kadar çirkin bir kadın için değil kankamla, bakkalımla bile bozuşmam) Yönetmenlik gayet sıkıcı, heyecansız, sıradan.

Ve ve.... En ama en kötüsü filmin finalinde inşa ettiği herşeyi ama herşeyi kendi kendine yıkması. Bu kadar yanlış, bu kadar.... nasıl desem? "Kalleşçe" abartılı olur belki ama neredeyse öyle bir final ve içinden çıkan mesaj. Sevimli birçok şey yok değil gerçekten ama bunları unutturacak kadar feci hatalarla bezeli hayalkırıklığı bir film. 2/10

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 01/10/2010 8:38 pm
(@gorkem)

Expendables...

Kadro müthiş ama film sanki 10-15 yıl öncesinin filmi. Hiçbir özelliği yok. Sadece vasat bir aksiyon...

4/10... o da kadrodan...

Tamamen katılıyorum. Yorumum ve notum aynıdır.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....

Gönderildi : 04/10/2010 11:48 pm
(@zuuaa)

Gadja Dilo
yönetmen Tony Gatlif
film çoğu zaman komediyi bünyesinde barındırsada etkileyici dram sahneleriyle seyirciyi yakalıyor. Çingeneler Zamanı ile karşılaştırılan bu film kesinlikle izlenilesi..
8/10

Noviembre
yönetmen Achero Mañas
sanatı anlamlandıran ve yaşatma mücadelesi varen bir grup genç. Sanatın satılmaması gerektiğini idda ederek yaptıkları hiç bir işten para almıyorlar. Belgesel bir film niteliği taşıyor muhakkak izlenmesi gerek diye düşünüyorum
9/10

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 05/10/2010 3:47 pm
(@nusret13)

Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004

Açıkçası bu kadar iyi bir film beklemiyordum...Genellikle romantik filmlerden hoşlanmam hele romantik komedilere hiç dayanamam fakat bu film romantik bir film olmasının yanında senaryosu olsun oyunculuk olsun kendisini izlettiriyor. TAbi Beck'in o harika şarkısını da es geçmeyelim 🙂

Puanım 7/10

şarkıda hediye olsun 🙂

http://fizy.com/#s/1lw2gq " onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 12/10/2010 8:33 pm
(@aydemirse)

Wild Target 8/10

Ben bu mizahı çok seviyorum... Ah bir de sarkmasa yer yer, ah bi de dark olsa biraz...

Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul

Gönderildi : 12/10/2010 10:42 pm
(@gorkem)

Wild Target 8/10

Ben bu mizahı çok seviyorum... Ah bir de sarkmasa yer yer, ah bi de dark olsa biraz...

Edindim bu filmi, çok merak ediyordum. Merakım iyice katlandı....

Gönderildi : 13/10/2010 2:33 am
(@zuuaa)

kağıt

yönetmen: sinan çetin

uzun metraj film çekmek isteyen bir gencin maddi imkansızlıklar nedeninyle yaşadığı güçlük artı devletin o dönemde filmler için uyguladığı saçma sapan kanunlar, bu gencin bu kanunları sorgulaması
9/10

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 14/10/2010 9:37 pm
(@gorkem)

Vavien.... Şaşırtıcı, garip, holivutu falan geçtim Sundance için bile fazlaca "progressive", Türk sineması için ise anlaşılamaması çok normal olan ve bu durumun da aslında övgü kadar yergi olarak da kabul edilebileceği ama neticede fikrimce: gayet iyi bir film.

Gönderildi : 19/10/2010 2:23 pm
(@ramote)
Gönderi: 12

Lanetli ev - 1/10
44 Inch Chest 2/10
Ice Twisters izle 4/10
boşa harcanan zaman
utanmadan böyle filimleri önüme koyuyorlar sonra ben eleştirince emeğe saygı diyorlar
emeği veren parasını almış oturmuş yerine...
birde benim açımdan bakın olayı benimde zamanımı çaldılar
aslında çözüm sende bende
Eğer tavuk sevmiyorsan kimse önüne but koyamaz

Jim BRADOG 9/10
bütün gece tek bir güzel senaryo izleyemedim, iyiki jim varmış oda gerçekten alıntı 🙂

Hayatta bir tek başarı vardır oda istediğin gibi yaşamaktır.

Gönderildi : 20/10/2010 1:27 pm
(@gorkem)

betmen 4

Vol Kilmırlı olan 3'ü izlemiştim, -1/10 demiştim kendimce.

Corç kolonili olana -5 falan demek lazım. Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri kesin....

Gönderildi : 20/10/2010 1:32 pm
Sayfa 101 / 166
Paylaş: