Eğer bu beklediğim şey ise bittiğinde gülmekten yerlerde sürünüyor olacağım dur bakim..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Sanırım tahmin ettiğin Eylem 🙂
Ehehhe, Özgür'ün bana bi şey demeye çalışması, benim hiç sallamam, eliyle dürtmesi, yine sallamamam, sonra Özgür'n hüsranla Onur'a dönmesi çok komik olmuş ya geberdim gülmekten.. Bir de Onur kibar kibar soruyor, Özgür gülüyor, sorsana, sorduk ulan falan hehe..
Çok güldüm ya, daha çok film çekelim hep beraber..
Özgür, Cezve'yi çekiyoz mu olum bak ona göre Baco abiyi arıyacaz daha, hayır ortalıklarda görünmüyorsun, ondan buraya yazdım..
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
AHA !
Olm sarhoşmuyduk biz o gün 😀
Çorbaya ne kattınız lan! ne yedik ne içtik biz o gün.
Abi bu ne rezil sohbet:D
Ben utandım şimdi valla. Başımız belaya falan girmesin abi. 18 artıyı gectim 49 artı vidyo olmuş ya
-Çekmiyosun di mi? 😕
-Çekiyoz olum!!
Görüntünün son repliği bunlar.. Gerisini izlemeyenker tahmin etsin artık 😀 😀 😀
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
Zuhahah :D:D bildiğin yarıl yarıl yarıl :D:D
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
Filmin önüne geçer bu görüntüler 🙂 Sansasyon, şok şok.
02:24 nedir öyle ya 😀
sorunlarınız mı var abi sizin 🙂 (tabi ki şaka)
gece gece hiç güleceğim yoktu 🙂
(varmış meğerse)
"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."
bence ne bası uzun ne de bir bütün olarak anlamsız.ben cok begendim walla.hatta heh dedim yani.bu mudur budur.tebrik ederim basarılı bi calısma olmus.
Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta
Süper film yapmışsınız. Tebrikler. Sonu hariç beni gerçekten etkiledi. Yabancılaştırma efektlerine bayıldım doğrusu. Oyunculuklar güzel. Özellikle sorguya çeken arkadaşın oyunculuğu...
Başarılarınızın devamını dilerim.
SÖZ UÇAR YAZI KALIR!
Oyunculuk ve efektler başarılı olmuş.
Tebrikler.
Bu filmi ilk izlediğimde pek sevmediğimi ve dolayısıyla da yorum yazmadığımı hatırlıyorum.
Bugün tekrar izledim ve çok sevdim filmi.. Ne güzel filmmiş.. Hakikaten çok sevdim bu izlemede..
Elinize sağlık..
Bu filmi ilk izlediğimde pek sevmediğimi ve dolayısıyla da yorum yazmadığımı hatırlıyorum.
Bugün tekrar izledim ve çok sevdim filmi.. Ne güzel filmmiş.. Hakikaten çok sevdim bu izlemede..
Elinize sağlık..
Senin de eline sağlık Havai gömlekli, setlerin neşe ve bilgi kaynağı. 🙂
O gömlekle (sarı sarı) setten çıkıp Metallica konserine gitmiştim, hiç unutamayacağım sanırım o günü o nedenle :D.
Kimse çağırmıyo ama beni setlere :(.
Bu arada yeniden kurgulanmış versiyonu geliyor, ek görüntüler var.
Şu an Özgür'ün sahnesindeyim 🙂
Şşşşt! Sen sen! 🙂