Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.3 K Görüntüleme
(@morpheus)
Gönderi: 0

Recep İvedik 4'ün fragmanı çıkmış diyolla. 4 milyon seyirci banko diyorum, yok mu arttıran?

Gönderildi : 19/01/2014 5:23 am
(@serasi)

yeter diyorum fazla bile 😀

Gönderildi : 19/01/2014 5:24 am
(@admin)
Admin

5

Gönderildi : 19/01/2014 6:19 am
(@sekko)

yok 10

Gönderildi : 20/01/2014 3:01 am
(@seddata)

Benim de söyleyeceklerim var, yalnız sesi nasıl verecem?

Neyse yazayım bari.

Arkadaşlar, bir çok yere yağmur yağmıyormuş, Adana'ya yağdığında diğer memeleketlerle kardeş payı yaparız, yalnız, size de yazğdığında siz de bizle paylaşacanız. Çok mu absürt oldu?

Gözler elindekileri değerlendirmeye odaklanmıştır, keşfetmeyi keşfetmemiş beyin, yapmak istediğini yapamayacağından korkabilir, bu yüzden oluruna bırakmak lazım. Çok alakasız ve karmaşık oldu?

Recep ivediği geçin, orada tek oyuncu performansı var ve ezbere, yani taklidini binden fazla kişinin yaptığı bir performans. Salla gitsin yani, büyük ihtimalle adamın paraya ihtiyacı vardı, o yüzden film yapmıştır. Ağır mı oldu, ne ağırı, boş bir filme yorum yaptım, zamanımı çöpe attım, halbu ki, celal ile ceren'i izlemedim bile.

https://www.youtube.com/@seddata

Gönderildi : 20/01/2014 4:25 am
(@ilkersn)

Olsun bu sene sinemalarda Ammar, Recebi geçer bakarsın belli mi olur. 🙂

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 20/01/2014 3:37 pm
(@anonymous)

Yıllar önce yazdığım üye hesabım silinmiş mi noolmuş 🙁

Gönderildi : 20/01/2014 6:09 pm
(@morpheus)

Adam almış popüler bi sorunu fıstık gibi işlemiş. Bizlerde konu bulamamaktan yakınalım.. İbretlik valla.

Gönderildi : 25/01/2014 2:15 am
(@halostendap)

Adam almış popüler bi sorunu fıstık gibi işlemiş. Bizlerde konu bulamamaktan yakınalım.. İbretlik valla.

fıstık biraz az gelmiş kelime olarak 😀

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 25/01/2014 2:20 am
(@ilkersn)

Cidden güncel bir konu, eğlenceli olmuş 🙂

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 25/01/2014 2:40 am
(@morpheus)

fıstık biraz az gelmiş kelime olarak 😀

Kahramanın t-shirt fıstık yeşiliya yazar oraya gönderme yapmış 😛

Gönderildi : 25/01/2014 4:42 am
(@anonymous)

film seciminde kararsız kaldıysanız yardımcı olacaktır

http://www.mylanderpages.com/snailapp/snaillapp

Gönderildi : 05/02/2014 1:37 am
(@sadnessway)
Gönderi: 35

Duyarsızlık ve umursamazlık medeni insanın yeni silahı. (medeniyete bak hele) Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı. İnsanoğlu çok bencilsin, sanma ki o yılan seni de yutmayacak. Avut bakalım kendini o masallarla.

Gönderildi : 13/02/2014 9:49 am
(@barton-fink)
Gönderi: 41

Bilmem size de olmuş mudur önceleri ama son zamanlarda tuhaf bir psikoloji hakim bende..
Şöyle açıklayayım, normal insanlar -ki kısa bir süre önce ben de öyleydim- güzel bir film izledikten sonra ne yaparlar, ne hissederler? Muhtemelen mutlu olurlar, keyiflenirler güzel vakit geçirmişlerdir çünkü. İşte ben artık ne zaman güzel bir film seyretsem öfkeleniyorum kendime, diyorum ki böyle bir filmi bu kadar geç izlediysem daha indirdiklerinden kim bilir kaç tane böylesi çıkacak kim bilir adını bile duymadığın ne kadar muazzam film var!

Neden oldu bilmiyorum sanki tüm filmleri izlemek zorundayım gibi geliyor.. Birisinin en iyiler listesindeki filmlerden birini izlememişsem hatta duymamışsam çok fena hissediyorum gaza gelip dolduruyorum torrent listesini 40-50 filmle hemen...

Evet çok sağlıklı bir düşünce değil, zamanla geçecektir de, çünkü şu sıralar baya işsiz kaldım yoğunluğum başlayınca bu fuzuli sıkıntılar da olmayacaktır ama paylaşayım dedi işte, umarım bu başlıkta abes kaçmamıştır.

Gönderildi : 24/02/2014 2:24 am
(@halostendap)

Bilmem size de olmuş mudur önceleri ama son zamanlarda tuhaf bir psikoloji hakim bende..
Şöyle açıklayayım, normal insanlar -ki kısa bir süre önce ben de öyleydim- güzel bir film izledikten sonra ne yaparlar, ne hissederler? Muhtemelen mutlu olurlar, keyiflenirler güzel vakit geçirmişlerdir çünkü. İşte ben artık ne zaman güzel bir film seyretsem öfkeleniyorum kendime, diyorum ki böyle bir filmi bu kadar geç izlediysem daha indirdiklerinden kim bilir kaç tane böylesi çıkacak kim bilir adını bile duymadığın ne kadar muazzam film var!

Neden oldu bilmiyorum sanki tüm filmleri izlemek zorundayım gibi geliyor.. Birisinin en iyiler listesindeki filmlerden birini izlememişsem hatta duymamışsam çok fena hissediyorum gaza gelip dolduruyorum torrent listesini 40-50 filmle hemen...

Evet çok sağlıklı bir düşünce değil, zamanla geçecektir de, çünkü şu sıralar baya işsiz kaldım yoğunluğum başlayınca bu fuzuli sıkıntılar da olmayacaktır ama paylaşayım dedi işte, umarım bu başlıkta abes kaçmamıştır.
bende de şu duygu oluştu: olm adamlar fevkaladenin fevkinde filmler yapmış zaten, otur keyfini çıkar 🙂
sadece kısa film izlediğim zaman canım sıkılıyor, bir sürü b.k gibi kısa film...o zaman işte bir şeyler çekesim geliyor sanki benimki b.k gibi olmazmış gibi...

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 24/02/2014 11:51 am
Sayfa 186 / 195
Paylaş: