Burlardayız.
Hele bir iki kelam et hafız... Özlettin kendini. 🙂
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;
Eskici geldi.
Ben demirbaşım yavrum hep buradayım ama aksiyon yok eskisi gibi bana göre 🙂
Bir kadın, gayet ciddi bir tonla "bu karı milletini döveceksin arkadaş" dedi bana...
Ama hiçbir hemcinsimin "bu erkek milleti g.ttür, b.tur, zarttır, zurrtur" dediğini görmedim... En azından biz, kendi cinsimize daha sadığız kankalar... 🙂
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;
kadınlar siz erkekler hepiniz aynısınız derken de haklılar o zaman Görkem 😀
Ya geometri dönem ödevi beni bitirecek ya da ben geometri ödevini.Artık şu liseden kurtulmak istiyorum.Şu yoğun okul-dershane temposunun arasında boş bir gün yaratıp arkadaşlarımı çekim için ikna etmeye çalışmaktansa üniversitede beni arayıp çekim ne zaman diyen insanlardan bir grup kurmak istiyorum.Artık yazdıklarımı çekmenin hayalde kalmasını istemiyorum.Neyse az kaldı 1 yıl sonra üniversitedeyim.Bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Artık burdayım.
Öyle bir hal aldık ki çıldırmamak, isyan etmemek elde değil ama nedense hiç bir şekilde eylemsel dürtülerimiz aktif olmuyor...
Olay şu... Şu anda hala bakan olan birinin kardeşinin devlet dairesindeki işinin hal olması için kimlik bilgilerine girilmesi gerekiyor, girilmeden işlemin olması mümkün degil aradan 7 ay geçiyor ve inanılmazolaylar cereyan ediyor. Geçen hafta pazartesi gecesi bir çok memur operasyonlarla gözaltınaalında kurumlarındaki bilgisayarlarının harddiskleri sökülüyor hiç bir açıklama yapılmıyor. Baskının sebebi ne, gözaltına alınanlar neden gözaltına alınıyor bilmiyor. Ve böylece panik ve bihaber durumda aileniz, yakınlarınız ve kendiniz tam 4 gün gözaltında sinir harbinde özgürlüğünüzü engeller altında geçirmek zorunda bırakılıyorsunuz. Nihayet cuma günü mahkemeye çıkarılıyorsunuz ve gözaltına alınma sebebinizi çok şükür ögreniyorsunuz. Sebebi bakanın kardeşinin kimlik bilgilerine girmeniz. Aklızı kaçırmak elde değil göreviniz olan işi yaptığınız nedeniyle hiçbir açıklama yapmadan 4 gün gözaltına alınacaksınız. Bu nedir yahu, bu nasıl bir düzen! Biz yakın arkadaşlarımızın kaygısını yaşarken, hala bazı insanlar 'amann başka kime oy vereceğiz ki' nidaları atıyor, cinnetime ramak kaldığını hissediyorum.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Öyle bir hal aldık ki çıldırmamak, isyan etmemek elde değil ama nedense hiç bir şekilde eylemsel dürtülerimiz aktif olmuyor...
Olay şu... Şu anda hala bakan olan birinin kardeşinin devlet dairesindeki işinin hal olması için kimlik bilgilerine girilmesi gerekiyor, girilmeden işlemin olması mümkün degil aradan 7 ay geçiyor ve inanılmazolaylar cereyan ediyor. Geçen hafta pazartesi gecesi bir çok memur operasyonlarla gözaltınaalında kurumlarındaki bilgisayarlarının harddiskleri sökülüyor hiç bir açıklama yapılmıyor. Baskının sebebi ne, gözaltına alınanlar neden gözaltına alınıyor bilmiyor. Ve böylece panik ve bihaber durumda aileniz, yakınlarınız ve kendiniz tam 4 gün gözaltında sinir harbinde özgürlüğünüzü engeller altında geçirmek zorunda bırakılıyorsunuz. Nihayet cuma günü mahkemeye çıkarılıyorsunuz ve gözaltına alınma sebebinizi çok şükür ögreniyorsunuz. Sebebi bakanın kardeşinin kimlik bilgilerine girmeniz. Aklızı kaçırmak elde değil göreviniz olan işi yaptığınız nedeniyle hiçbir açıklama yapmadan 4 gün gözaltına alınacaksınız. Bu nedir yahu, bu nasıl bir düzen! Biz yakın arkadaşlarımızın kaygısını yaşarken, hala bazı insanlar 'amann başka kime oy vereceğiz ki' nidaları atıyor, cinnetime ramak kaldığını hissediyorum.
geçmiş olsun...
ben anlamadım hacı ya olayı?
geçmiş olsun...
ben anlamadım hacı ya olayı?
Geçen yılın Kasım ayında bir memur arkadaşımıza bakanın birinin kardeşinin işinin yaptırılması isteniyor. İşin yapılması için kimlik bilgilerine girilmesi ve örneğinin alınması zorunluluğu var. (bu devlet tarafından bazı memurlara verilen bir yetkidir. Bu yetki ile Türkiye'deki herkesin 3-4 nesil ötesine kadar aile ve birey kontrolü yapılabilir). Sonra bir çok memur bu sebeplerden ötürü, hiç bir açıklama yapılmadan 4 gün boyunca gözaltında hapsediliyor.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
geçmiş olsun...
iktidarın uygulamarının torpil kısımlı olanları çok can sıkıcı haklısın.
"ancak başka kim var ki" diyen arkadaşların var ya, kızdıkların, ben de onlardan biriyim...
umarım daha iyileri çıkar ama vatandaşların da çoğunluğu torpil aramada, adam kayırma her yerde...Vatandaşın ahlakı düzelmeden de siyasi gücün ahlakının düzelmesini beklemek hayal...bu çürümüş düzen umarım düzelecek ama hemen gerçekleşebilecek bir şey olsa Atatürk zamanından sonra tekrar hortlamazdı...
1 yıl foruma uğramadım hâlen en çok mesaj atan üyeyim.. Ne boş vakit varmış birader bende..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
1 yıl foruma uğramadım hâlen en çok mesaj atan üyeyim.. Ne boş vakit varmış birader bende..
Az kaldı, geliyorum. 🙂
Az kaldı, geliyorum. 🙂
that's what she said..
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Az kaldı, geliyorum. 🙂
that's what she said..
:))
Gençler dehşet ötesi bir Wimbeldon finali şu an oynanmakta, izlemek isteyenler için:
http://www.ntvspor.net/canliyayin " onclick="window.open(this.href);return false;