Forum

Forumdaki Ana Başlı...
 

Forumdaki Ana Başlık Karmaşası

20 Gönderi
6 Üyeler
0 Likes
5,797 Görüntüleme
(@ercin)
Gönderi: 0
 

mordevrim im yaşadığı karmaşayı ben de yaşamıştım.. evet, hegel yaban çilekileri ile ilgili bi kaç kelam etmişti...vizyona koysan olmaz, filmcilik üzerine tartışmalra arasında yok olup gidiyor bi müddet sonra... eee konu dışına yakışmaz bu film.. dv-art varken açılmıştı "makaleler" bölümü..eğer bir uzun metraj film hakkında uzun uzadıya bir yazı yazıldıysa ben "makaleler" bölümüne taşımayı uygun bulmuştum...bu karmaşayı önlüyor gibi geliyordu bana.. sadece hegel in başlığını değil bi çok kimsenin uzun metraj filmler hakkında yazısını makaleler bölümüne duyuru ile taşımıştım. o sıralar kimse itiraz etmemişti. her neyse bu karışıklığın önlenmesi için bence de uzun metraj diye bir bölüm açılmalı..

 
Gönderildi : 01/09/2008 5:49 pm
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
 

İsteği Özgür'e ilettim kendisi ilgilenecek. Bence de haklısınız. Fakat şunu da düşünmek lazım.

Bir başlık açacağız konu dışı'nda kaybolup gidiyor, filmcilik üzerine tartışmalar yorumlarda kaybolup gidiyor...
Peki neden gidiyor?

Ona buna başlık açıldığı için, bunun başka hiçbir sebebi yok.

Konu dışı'nda 8 sayfa var, şöyle bir göz gezdirin. 8 sayfanın en az 6 sayfasında açılan başlıkları "sabit " olarak nitlendirdiğimiz başlıkların içine mesaj olarak yollayabiliriz. Ama bunun yerine başlık açmayı tercih ediyoruz. Sonra canım güzelim başlıklar ne oluyor, arada kayboluyor tabi.

Geniş bir temizlik yapacağız ilk fırsatta. Birçok kullanılmayan başlık çöpe gidecek.

 
Gönderildi : 01/09/2008 6:15 pm
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
 

Bence en mantıklısı "Vizyondakiler" başlığını uzun metraj yapmaktı. Sonuçta vizyondaki filmde en fazla 6 hafta duruyor sonra tekrar uzun metraja taşınması gerekecekti. Zaten vizyondakiler saçmalıgıda tamamen bana aitti bu şekilde daha mantıklı olacağına inanıyorum hayırlı olsun 🙂

 
Gönderildi : 01/09/2008 6:30 pm
(@ercin)
Gönderi: 0
 

bence de böyle daha iyi..hayırlı olsun..:)

 
Gönderildi : 01/09/2008 6:43 pm
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0
 

En son mesajlar kısmından okuduğumdan ve başlık açmadığımdan hiç farketmemiştim bu karmaşayı ama burada yazılanları görünce, komple kapkarmaşık bir ortam olduğunu farkettim. Komple en baştan toparlanması lazım demek ki bu düzenin, böyle forumdan öyle mi yapsak böyle mi yapsak değil de oturulup konuşulması lazım bunların 1 2 saatte hallolur zaten zor bir durum değil. Hatta Bs'nin başlıkları direk bile konulabilir yani bu hırsızlık değil işleyen bir sistemi kullanmaktır. Anayasalarımız vs. lerimiz de öyle sonuçta.

Yeni siteye geçilirken adam gibi bir düzenleme gelmesi lazım, ki zaten bayağı köklü değişiklikler olacak, bunların da toparlanması lazım..

Örneğin Ana başlıkların After Effects ve Premiere olması da saçma, Kadir sadece onları kullanıyor diye onları yazmış zamanında.. Oysa Montaj programları ve Görsel efekt/Kompozit programları diye olması lazım o kısımların da vs..

Yani komple bir elden geçmesi lazım başlıkların ama yeni siteye kadar bekleyebilir bence.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

 
Gönderildi : 01/09/2008 8:31 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: