forum geri geldiğine göre artık şu film işini hızlandırırsın di mi abi?
Tabi diğer projelerden fırsat kalırsa/kaldıysa...
"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."
Unutmadık...!
Unutmayacağız...! 🙂
1 Nisanı mı bekliyor acaba Özgür abi ??? 😀
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
2 Temmuz özgürde hala ses yok
13 temmuz doğum günüm, bana hediye edicek hatıra filmini:)
*our AC-130 in the air
Yok, o zamana da yetişmez.. Başka muzırlıklarla uğraşıyor bu aralar.. Bana getirecekti unuttu yine..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
saygı gösterirsen saygı görürsün... Bu forumun biraz genel havasını soludugunda anlarsın demek istedigimi... bir dünya eleştiri var kötü olmuş her filmin altında ama hiç birinde (mafyacılık oyanayanlar hariç) hem elelştirenlerin bilgisine hemde filme emek verenlere nuktedanlık yapılmıyor.
yine izledim yine çok güldüm.. gerçekten eline sağlık özgür!
cehalet mutluluktur
ya ocam çok sagol valla görüosun teknik meknik hak getire. bunun yenisinin ham hali makinede mevcut aama başıomı kaşıyamıyorumki eylem söz vermişti gerci yardım ederim diye ama uyumaya ancak vakit bulabiliyorum yoksa onuda hemen paylaşmak istiyorum.
bak bak bak bi de bitmiş makinada duruyomuş 🙂 istanbul'da olsaydım neler yapardım serisine linç girişimini de eklettirme 🙂
umarım zaman olayını falan ayarlayabilir ve bizi o kasettilerden daha fazla mahrum bırakmazsın. eylem bak hadi abi bi el atalım.. 🙂
cehalet mutluluktur
Abi görüntüleri bana getir, Taksim'e gelirken vs. ben halledeyim..
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
ewt abi! taksime giderken ona götür! 😀
SÖZ UÇAR YAZI KALIR!
Kargoyla gönder abi kasetleri yada captureları ben yapayım hayrına.
Evet yaparım bunu. Bak açık konuşuyorum.
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
Yeter artık ben yapacağım ha! 🙂
Ayıp lan 🙂
Hehe bu kadar olur, az önce börekçide otururken aklıma geldi, özgür'e mesaj attım, getir filmi bitirelim koyalım veda hediyesi diye.. Tepki bekliyorum hâlen bakalım..