ozgur o kitapliktaki abide daha ilk anda dikkatimi cekmisti,hayir bende tam seni banliyordum yanlis anlayip 😀 yalniz biraz tempo vallahi beklemekten yorulduk.
haklsın abicimde şimdi tek başıma ve yine evde mütevazi bir şekild ecekmek istiyorum o yüzdne biraz su mesele unutulsunki bekklenti yüksek olmasın süpriz olsn dan diye koyiim 😀
ozgur bilmiyormusun ki beklendikce talep artacak,gercekler efsaneye,efsaneler mite,mitler masallara donusecek? (bu bolumu gandalf seslendiriyormus varsay)
kisacasi senin taktik tutmaz ozgurcum,o yuzden sen cek bitir koy ki hem sen kurtul hem biz 😀
Her ne kadar forumda pek boyumuz görünmese de, bir önceki filmi izledikten sonra ben de merakla bekliyorum bu ikincisini. Hem kişileri tanımak için çok da iyi bir yöntem.
[Bir de yedek kulübesinden baskı kurayım dedim :)]
boktan bir bağkur kuyruğundan çıktıktan sonra böyle gülmeyi hiç beklemiyordum, tebrikler...
imtermet kafwsw de çocuklar oyun oymamaktam kalvywmim yazılarını hep silmişlwr... yalnış tuşlara basıyorsam özür dilerim....
Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer
😀 😀
Evet abi yanlış tuşlara basmışsın...
Olsun anladık ama 🙂
Yenisi de gelecek bunun abi...
İnşallah tabi 😉
Yo aktifim diyenden daha aktifsin ali hocam. Mesele o Değilde bi falsonu yakalayamadım 🙂 Gözlemlemedeyim ama 🙂 ayrıca sanada küsüm.(bknz.küsülü olmak) herkesin filmlerine detaylı eleştiriler yapıyorsun ama iki filmimdede gözlerim avatarını aramakta... yok ! sana iki ekmek bir yoga'dan güzel bir replikle seslenmek istiyorum...
- domatesin kabugunu bile soydum senin için be ! küs küs boz boz.. 🙂
bu arada yedek kulübesi durumu zaten yok aman diyim. gelin canlar bir olalım.
Ah evet, geçen ben de fark ettim. "Ben bu filmleri niye izlemiyorum yav?" dedim kendi kendime. Bir cevap veremeyince sıraya almıştım aslında ama ille de domates bekliyormuşum demek ki 🙂
Bu aralar çok daha dikkatli olayayım o zaman. Neme lazım, falso vermemek lazım gelir şimdi.
Yo aktifim diyenden daha aktifsin ali hocam. Mesele o Değilde bi falsonu yakalayamadım 🙂 Gözlemlemedeyim ama 🙂 ayrıca sanada küsüm.(bknz.küsülü olmak) herkesin filmlerine detaylı eleştiriler yapıyorsun ama iki filmimdede gözlerim avatarını aramakta... yok ! sana iki ekmek bir yoga'dan güzel bir replikle seslenmek istiyorum...
- domatesin kabugunu bile soydum senin için be ! küs küs boz boz.. 🙂
bu arada yedek kulübesi durumu zaten yok aman diyim. gelin canlar bir olalım.
Ah evet, geçen ben de fark ettim. "Ben bu filmleri niye izlemiyorum yav?" dedim kendi kendime. Bir cevap veremeyince sıraya almıştım aslında ama ille de domates bekliyormuşum demek ki
Çok enteresandır bunu ben de yaşadım, o kadar zamandır forumda her yeri didik didik etmişimdir ama nedense özgür bakar'ın işlerini kaçırmışım.Yeni yeni keşfediyorum onu, tabii benim adıma üzücü. En kötü tarafı da memento gibi sondan başa gidiyorum onun filmlerinde.
Bunun bi nedeni olabilir mi?Düşünüyorum... Yoksa yalnızca tesadüf mü? Hayret yavv. 😀
KArma 😛
artis olucaz diye nasıda meraklanıyorsunuz 🙂
özgür komik adamsın be abi.
son sahnedeki tel görüşmen yakında gerçek olur dermişim. :):)
bilgiye kartal olup havada kapacaksın.
calismalar ne alemde ozgur?
Bir senaryo işi aldıgım icin bu hafta montajına oturamadım ama cekimleri zaten bitirmiştim...cok önemli bir işle ugrastıgım icin ertelemek zorunda kaldım arkadaslar toparlıcam işalla
hadi bakalım. 🙂
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
hadi bakalım. 🙂
Ben bunu bir yerlerden hatırlıyorum ama.. 😀
Bu arada bende merakla bekleyenler tayfasındayım. Özgür biraz ipucu vermişti bana kendim hakkında o günden bu yana daha fazla merak ediyorum.