misafir çok güzel olmuş bir dönem hergün 3-5 tane adam gelirdi böle
Bakınız üye listesi 1,2,3 mesajı oalnlar 🙂
bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu
güle güle yarıldık. 😉
2 yaşındaki kızım bile formu 1 kez gördü ordaki avatarlardan coyoT ninkini görmüş eline kulaklığı alıp kafasını sallıyor. 🙂 arkasından da ampulkafayı aç diyor egliaginin avatarı. :):)
bilgiye kartal olup havada kapacaksın.
güle güle yarıldık. 😉
2 yaşındaki kızım bile formu 1 kez gördü ordaki avatarlardan coyoT ninkini görmüş eline kulaklığı alıp kafasını sallıyor. 🙂 arkasından da ampulkafayı aç diyor egliaginin avatarı. :):)
Amanın süpermiş 😀 😀 😀
Güzel forum olduk vallaha 🙂
Güzel forum olduk vallaha 🙂
ya bu forum çok güzel gerçekten
ben ilk üye olduğumda burdakileri akraba ya da gerçek hayatta çocukluktan beri beraber olan kişiler falan sanmıştım 🙂
bu forum gibisine rastlamadım henüz 😀
...murat...
güle güle yarıldık. 😉
Olay süpermiş :). Hele benim nicke getirilen yeni yaklaşım inanılmaz :D.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Biz bir aileyiz... 😀
Gitgide genişleyen de bir aile 😀
Heleloy loy...
Sevgi pıtırcıkları!
Şaka maka bence gelecekte sinema adına iyi şeyler çıkacak bu forumdan, hissediyorum...
Her alanda...
Her forumda da bu geyik döner :). On sene sonra göreceğiz bakalım..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
nerde kaldi film?? 🙂
n/a
şu an bızzzlama işleminden geçiriyor bidıl 😀
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
ozgur film 2008 hatirasi olma yolunda hizla ilerliyor galiba.
abi senin sahnen için hususi gittim komşudan bişi aldım produksion var bak öle deme haha
ozgur ne aldin nedir bu komsu komsularin iyi insanlarmi simdi iyice merakta biraktin beni yahu 🙂
özgür abi gibi birisinin komşusundan çok hayırlı birşey çıkaağını sanmıyorum 😀
"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."
ünversteli gençler abicim sakin olun 😀 iki ekmek bi yoganın cekildigi ev diyeyim ama raftaki şey degil aman ha sakın...
zeh zeh zeh:)Düşündüğüm şey mi yoksa
*our AC-130 in the air