Forum

Forum HatıRası-2006...

[Sabit] Forum HatıRası-2006-2007

147 Gönderi
48 Üyeler
0 Reactions
80.7 K Görüntüleme
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin

Forumun yaşadığı şenlenmeye paralel olarak daha şenlikli bir şey olacak sanırım ikinci bölüm. Acayip merak ediyorum.

Bu sefer daha çok rol istiyorum yalnız.
KEzzAP şişesiyle kurtulamazsın 🙂

Gönderildi : 15/12/2007 9:16 pm
(@ramsesram)
Gönderi: 58

film için tebrik ediyorum. foruma çok yazmıyorum ama her yazıyı tek tek okuyorum. özellikle filmlere olan eleştirileri; olumlu ya da olumsuz. forum üyelerinin bakış açıları hep sabit, yani karakterler bu alandaki özelliklerini burada çok iyi yansıtıyorlar. bu açıdan da film gerçekten çok eğlenceli olmuş. elinize sağlık.

Gönderildi : 15/12/2007 11:10 pm
(@admin)
Admin
Başlığı açan

Bu seneki forum hatırasını çok sert ve eleştirel esprilerle doldurmayı planlıyorum aslında:) gücenenler olabilir diyede korkmuyor degilim. (site sahibi dahil)

Gönderildi : 15/12/2007 11:16 pm
(@bttfatunga)

valla özgür istediğin kadar eleştir abi ( kendim adına ) eminimki gene böyle güzel birşey çıkar . yalnız kadiri çok eleştir 😀 şaka şaka ya birde senden ricam ben senin filmini hemen paylaş dan indiremedim , tüm filmlerini indirebilmek iin bir rapid linki verirsen sevinirim . ( youtubedan çok kalitesiz oluyor )

forum filmine tekrar dönmek gerekirse nolur tempo hiç düşmesin .

Gönderildi : 15/12/2007 11:33 pm
(@mobidik)

Özgür abi yaparsa,ne kadar sert olursa olsun mutlaka mizah olur..
Aslında ona yardımcı da olabiliriz...Herkes birisinin taklidini yapıp (ki karışık olacak kim kimin taklidini yapıyor bilinmeyecek) beetlejuice'a yollasa,o da beğenirse çalışmasına eklese veya gönderdiklerimizden fikir edinse olur gibime geliyor..
Bilmem ne dersiniz siz?

Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.

Gönderildi : 15/12/2007 11:44 pm
(@mushrappa-ous)

özgür bey köşedeki oduncudan odunları aldım kahvedeki arkadaşlara dagıttım haberin olsun 🙂

bu bir mushraPPa mesajıdır
Mehmet Oğuz Köroğlu

Gönderildi : 16/12/2007 2:13 am
(@payitaht)

Bu seneki forum hatırasını çok sert ve eleştirel esprilerle doldurmayı planlıyorum aslında:) gücenenler olabilir diyede korkmuyor degilim. (site sahibi dahil)

benide poliyanna yaparsın şimdi 🙂 senin gözünde öyle bi şeyim heralde. Ah bi tanısan..

Gönderildi : 16/12/2007 2:31 am
(@edwood)

daha eleştirel olması iyi olur.çünkü benzer bi film olursa klasik devam filmi faciasına uğrar ve pek beğenilmez.onun için yeni filmde herkesi yerden yere vur bence 😀

...murat...

Gönderildi : 16/12/2007 2:41 am
(@selcukkuru)

daha eleştirel olması iyi olur.çünkü benzer bi film olursa klasik devam filmi faciasına uğrar ve pek beğenilmez.onun için yeni filmde herkesi yerden yere vur bence 😀
testere bile benzer şekilde 4 kere çekildi. özgür abinin de en azından bi 4 kere tekrar hakkı var 😀

"Söz gider, yazı kalır... Aha bunu da buraya yazıyorum..."

Gönderildi : 16/12/2007 3:35 am
(@byparlak)

merakla bekliyoruz...hehe

n/a

Gönderildi : 16/12/2007 10:40 am
 code
(@code)

İki süper film birden olacak yani. Birisi yoga öteki forum hatırası. E hadi bakalım... 🙂

Gönderildi : 16/12/2007 11:12 am
(@edwood)

testere bile benzer şekilde 4 kere çekildi. özgür abinin de en azından bi 4 kere tekrar hakkı var 😀

tabi ki var canım. o 40 tane çekse de izlenir 🙂
ama ben biraz daha farklı olursa çok daha güzel olacağını düşündüğümü söyledim.tabi yine en iyisine o karar verecektir 😀

...murat...

Gönderildi : 16/12/2007 2:25 pm
(@dv-art)

Bu filmin bizim forumumuz icin yeri ayri oldugundan ve bizi bizden daha iyi anlattigindan sabit olarak kalmasina tarafimdan karar verilmistir. ozgure sahsen tekrar boyle bir dusunce icine girip bizleri bir sekilde olumsuzluge tasidigi icin tesekkur ederim.

Gönderildi : 18/12/2007 2:39 am
 Düd
(@dud)

Özgür beni eleştiremez!!! Şaka canım eleştir ne olacak..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 18/12/2007 4:48 am
(@shalala58)

puahhaah... coyo-T , selcuk kuru ve misafir "mannyak ötesi" güzel olmuş..!! 😀

tebrikler.. nice 1-10-100 yıllara =)

gun-ay-yıL

Gönderildi : 18/12/2007 5:59 am
Sayfa 5 / 10
Paylaş: